Routasydän Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Legenda http://www.pressonline.rs/vest.jsp?id=39693§ionId=41 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba the Hutt Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Vaistinu legenda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Car. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Carina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalena Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Secam se jednog intervjua, pita ga novinarka kao zasto ne reklamira novi album, kako misli da ga proda ako ne reklamira, a on nju pita da li je cula nekad za Dostojevskog, ona glupaca kaze da jeste, a onda nju Dzoni pita da li je ikada videla da se Dostojevski reklamira preko TV, i glupaca je odmah zacutala, a Dzoni je dodao da se kvalitet uvek sam probije do onih koji ga prepoznaju... Joj,kakav lik! Mislim da nije normalno koliko volim ''Meni se ,duso, od tebe ne rastaje'', to je prva Azrina pesma koju sam cula,i odmah se u istu zaljubila... Da nije neko isao na onaj tribute sad u subotu,u skc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Ja ne volim te Azra tribute, pre nekih 10-ak godina sam isao svirali neki Filigrani i ono je bas sprdnja. NEma Azre bez Dzonija, niko ne moze njega da skine, niko nema tu harizmu, mozes da skines i odsviras akord, ali nikad ne mozes to da uradis sa onim smekom kao Dzoni, Zato ne volim te Azra tribute ja obozavam "Vrata podzemnih voda", "Naigled lijepa", "Kao ti i ja", "Ako znas bilo sto"..... a prvi album koji sam kupio bio je "Balegari ne vjeruju sreci" tamo negde 1992 godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalena Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Ti Filigrani i danas postoje,mislim. Ali,to sto kazes,nema te jake harizme. Ja inace jako volim i Usne vrele visnje,i Grad bez ljubavi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 Sinoc u Pazovi u pabu "Two Beers" je svirao neki bend a pola repertoara je bila Azra, bas sam uzivao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko.nocturne Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 jebeš sve tribjuze... ne znam kako im nije mrsko da skrnave sve te pesme koje je napisala legenda. Jedan je Džoni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 WTF?!?!?!??! http://www.pressonline.rs/page/stories/sr....mp;sectionId=41 Ali nema sanse da dodje, bar ne ovakvim povodom, mada bih voleo da ga vidim i cujem, Dzoni je BOG!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Nema sanse da dodje ovim povodom. Ali kako bi to bilo dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Nikad ne reci nikad, mada... isuvise je to ’jet-set’ za Djonija, a pogotovo nema sanse da ga navuku na tu pateticnu foru o ’muzickom ujedinjenju bivse Juge’ :) Samo su vece sanse da ih u startu odjebe kada mu to predloze btw extra avatar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 (edited) Znam da ne moze da dodje ovim povodom, nece da izigrava cirkusku atrakciju za pare, njemu lova ne predstavlja nista u zivotu. Ne bi me iznenadilo da se povodom ovog teksta oglasi i u svom stilu otera ovog lika u pizdu materinu Jedan je Dzoni!!!! @Runner: i tvoj avatar je odlican up the irons Edited September 17, 2008 by Routasydän Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Genijalno, sjebava novinare koji pokusavaju da mu izvuku reci iz konteksta http://www.youtube.com/watch?v=Ufo8YhjnGLc...feature=related A ovo je bilo prorocki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 tesko da ce doci po svemu sto je pricao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Pa vec je doslo i proslo ....... na zalost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voyager Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 a prvi album koji sam kupio bio je "Balegari ne vjeruju sreci" tamo negde 1992 godine takođe, samo neku godinu ranije 90te ili 91-e. iako se hardkor fanovi sablazne kad to kažem ali meni je sevdah šatl faza i taj album bolje od opusa Azre iz 80ih. mislim da se u to vreme već potpuno otresao bio novog talasa kojeg ja inače slabo varim a i generacijski sam stasao za slušanje muzike u to vreme pa i zbog toga valjda. ono što je mene uvek oduševljavalo kod Džonija to je taj šeretski odnos prema sebi i sopstvenoj legendi što je skromnost u principu. koliko god bio sjajan pesnik nije nikad postao nadmen i previše ozbiljan. evo ovaj spot povremeno puštam sebi kad mi se smrkne pred očima da me razgali. http://www.youtube.com/watch?v=Qy1CfID23ak kakav je veseljak ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 A ovo je bilo prorocki kakav je to car od coveka.. sav sam se najezio od ovog klipa... steta sto takvi ljudi po prirodi nemaju gen za "dolazak na vlast". skoro sam pustio filigranske plocnike... neverovatno je kako ta muzika zvuci i posle toliko vremena - i dalje moze da me "ubaci u trip". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Ja sam Dzonija uvek u sali zvao Dr. Dzoni jer njegova muzika leci. Bukvalno. Kad se totalno izbedacim, nista mi ne ide kako treba, kad mi se cini da je sve crno i bedak..... ja pustim recimo Suncanu Stranu ili Filigranske plocnike i totalno me smiri i orasolozi. Nesto neverovatno. I meni je jako svidja ta faza sa Sevdah Satlom, jedino me nervira onaj seljak Padjen, a zao mi je sto tu nije Boris Lajner. Sevdah za Paulu Horvat je takodjer odlican, to je kao drugi deo Balegara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Obrati paznju na Boru koliko je odvaljen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Ja nemam riječi da opišem koliko Džonija cijenim. Smatram sebe velikim fanom Azre i Džonija, ali i meni se sviđa ova sevdah shuttle faza. E da, prije nekog vremena je po netu kružio snimak Azrinog koncerta iz Banjaluke. Ako to nije bilo ovdje, ne da mi se listati temu, javite da postavim i objavim ovdje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Daj molim te postavi ovde ako imas to. Inace od kad znam za sebe slusam Dzonija, volim sve faze u njegovom radu, on je za mene veliki mislilac i filozof, a pre svega veliki covek sa manirima, principima! Genije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rashke Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Imaju par nezaboravnih hitova,a sve ostalo im je sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Mozda se to tebi ne svidja,ali reci da je Azra sranje je kriminalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 Ma kako moze biti sranje, jbt? Mogu, bukvalno, da drkam na textove Dzonija Stulica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts