Speed_Dead Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Nisam nasao temu, mozda vec postoji, ukoliko je to slucaj izvinjavam se naime, odlican bend, ko se lozi na najraniji GORE metal, i relativno specifican zvuk + textovi ooo "Torture, Death, Gore, Sickness, Zombies" Ultimo Mondo Cannibale Full-length, 1990 Horror of the Zombies Full-length, 1992 Live Total Zombie Gore Holocaust! Live album, 2008 KULT! Quote
WIZARD OF GORE Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 da, bila je tema, ja sam je otvorio (i namučio se da napišem istorijat benda) i neki kreten se našao praviti pametan i obrisao temu svejedno, Impetigo su mi jedan od omiljenih bendova what is real? Quote
Speed_Dead Posted January 22, 2010 Author Report Posted January 22, 2010 Mene mrzelo sad da pisem istorijat, jer sam otvarao slicne teme i sl, i niko nije odgovarao (npr za Defleshed) u svakom slucaju kult bend, bio je reunion 2007, i voleo bih da vidim taj ceo snimak osim ono malo na you tube Quote
Grobodan Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Da, bila je tema... Nema sta da se kaze, top gore band svih vremena. Live iz 2007. je sjajan. Quote
kuruz Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Давно сам слушао, ал' се сећам да ваља. Quote
WIZARD OF GORE Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Mene mrzelo sad da pisem istorijat, jer sam otvarao slicne teme i sl, i niko nije odgovarao (npr za Defleshed) u svakom slucaju kult bend, bio je reunion 2007, i voleo bih da vidim taj ceo snimak osim ono malo na you tube priča se da će to jednog dana biti objavljeno na DVD-u inače njihov nastup je sniman sa 2 kamere, pa eto...ostaje nam samo da se nadamo da će taj DVD stvarno ugledati svetlost dana Quote
S.R.T. Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Defiling The Stage (dvd) Jebo te bog, kako ovo nabaviti? Quote
Speed_Dead Posted March 10, 2010 Author Report Posted March 10, 2010 ja imam audio, a na you tube imas nekoliko snimaka Quote
Footog Qpoos Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 slusao sam Ultimo Mondo Cannibale i Horror of the Zombies...sta ja znam,nije lose ,bude super,pa bude sranje...kad se sve sabere bude prosecno...Dear Uncle Creepy pesma mi je ponajbolja sa ta dva albuma... Quote
F4R15 Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Šta da poslušam prvo od ovih? I ako može neko da koji link baci. Quote
Milan Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 imaju ta dva zvanicna ultimo i horror , odes na bunalti ili se registrujes na metalarea i nebo ti je granica Quote
Recommended Posts