kuruz Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 to se podrazumeva, još od Miksera pre dve godine Brkovi = dobar akcioni film bez mozga čista, genijalna zabava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 19, 2016 Report Share Posted October 19, 2016 Ja moram priznati da su bili zabavni na Exitu, najvise zbog lupetanja onog manijaka izmedju pesama. Mozda bi takav bio i Pero, ne znam nisam gledao. Onda dodjem kuci, pustim Brkove i bukvalno me bude sramota sta slusam. Oh well. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Ti imas dugu kosu i jako si mlada, a ja sam stara celava budala... Ako to nije realno, onda jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 na strani deformera su samo muzičke sposobnosti, zvuk i produkcija. i Biške. Pod jedan. publika Brkova je bolja, Šta koj kurac Ne znam što butaš tu navijačku premisu u muziku. Za Kuruza i razumem što mu ne leži Pero, pankerskiji i prostiji su Brkovi mnogo. Ali mi je Grob misterija šta mu smeta PD, posebno nakon Divljih Jagoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Šta koj kurac Ne znam što butaš tu navijačku premisu u muziku. zato što ovde uopšte nije stvar u muzici koliko u sprdačini na koncertima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Pa bre onda idi na standup ako ti do zebancije isključivo. A i opet ne kontam osnovu za poređenje. Baš te istraumirao onaj jedan PD koncert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Ja sam bio barem 10 puta na pd i svaki bukvalno put mi je bilo isto. Na Brkovima sam bio dvadesetak puta i mozda je jedan put bilo malo losije. Dovoljno za >>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Pa bre onda idi na standup ako ti do zebancije isključivo. A i opet ne kontam osnovu za poređenje. Baš te istraumirao onaj jedan PD koncert do zajebancije sa muzikom novi album Brkova ima dosta uticaja Emira Hota i nije mi se svideo - metalniji zvuk, ozbiljnija svirka, solaže, trte mrte, to njima ne treba jednostavna svirka, pevljive pesme, tekstovi koji su kvalitetna sprdačina i ludilo na koncertima su ono što se traži "bolje da sam s frendovima pio rujno vino nego tebe kurvo vodio u kino" tekst dostojan Zlatnog melosa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 < Žalim draga ispalo je sranje, što si više mrtva volim te sve manje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 КАд год сам пио са металцима, никад нисмо умели да се напијемо. Мој Срето...знаш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 < Žalim draga ispalo je sranje, što si više mrtva volim te sve manje smeće takva tematika bolje ide uz ovu muziku, iako su ostale pesme ovog benda uglavnom đubre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Jednostavno pogledati Sasu Frisa na bini, ili Tomca, Sarca, Prasca, Semsu... Razlika je ogromna. Savrseni pogrbljeni i ukoceni drkac gitare, sa savrsenim clean i nadrkanim procesorima <<<< pijani lozac na sirovom panku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Post kao sa Vektor teme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 na Brkovima ionako niko ne čuje kako ovi sviraju, čim krene pesma usledi ludilo i neredi >>>>>>>>>>>>>>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 TI DIJETETU MOOOOOME NEĆEŠ BITI MAMAAAAAAAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 (edited) a ove? slusate? http://www.youtube.com/watch?v=z2gNqHDwPlc Edited October 20, 2016 by Chicken Little 420 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 ne od metalnih zajebancija, Narednik Lobanja i Vod smrti su mi najbolji Biške je dobar u Horor Pikniku, te pesme ubijaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Ja sam bio barem 10 puta na pd i svaki bukvalno put mi je bilo isto. Na Brkovima sam bio dvadesetak puta i mozda je jedan put bilo malo losije. Dovoljno za >>> 20 puta na bilo čemu...druže... :no: :mhihi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 22, 2016 Report Share Posted October 22, 2016 IMAM JA VREMENA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 22, 2016 Report Share Posted October 22, 2016 Brkovi ne mogu da dosade uživo, u tome je stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted November 5, 2016 Report Share Posted November 5, 2016 Će ide li neki u Novi Sad na Brkovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 1, 2017 Report Share Posted April 1, 2017 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 al je bilo zlo sinoć na BF dva moja kratka snimka https://streamable.com/cfyra https://streamable.com/xk6w1 i jedan carski, bravo za lika koji je snimio ovaj deo https://streamable.com/j53zu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Ajme šta bi ono U prvih pet sekundi prve pesme me neko zgazio i izuo... Onda sam pokušavala u onoj gomiletini i ludilu da nađem patiku jer će neki debeli u martinkama da me hendikepira onako bosu Al' džabe, nit šta vidim nit mogu da stojim u mestu koliko oni ljudi besne Sva sreća neki car mi doneo patiku, cinderella story za sirotinju Ako ima snimak kad priča kako se žena podmuklo useli u kuću bači ođe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts