Sreta Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Jebanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 odoše u metal visokobudžetan spot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Da sačekamo da vidimo kakve su kurve sponzoruše odabrali. Добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Dodjite u halu, na Novi Beograd, gospodine Vlado, spavate kod mene, fini rad, naravno obezbedjen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Prasac, brat moj se vratio. Jebale vas zamrznute kamile i Muris Varajic picke matalske! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 ne sviđa mi se pesma, nema zvuka moralne i duhovne propasti, kako su svi dosadašnji albumi zvučali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Nisam teo odma da komentarišem, ni mene se mnogo ne sviđa ovaj pesma, ali može da prođe. Refren mi nema nikakve veze sa strofe. Spot je fin, ima i kurve i krv i drogu, samo na pesmu ko da nešto fali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 (edited) Opa, izašo album Spotify pre nego da objave na pejdž. Da se presluša. Prve dve pesme nedopustivo lagane. Ccc. Seks i droga u sklopu album već se bolje oseća, Ništa mi više ne značiš odlična. Edited February 12, 2016 by Álvaro Recoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Preslušano prvi put, sad ide drugi. Mnogo ima socijalne pesme, slabije emocija. Više je folk nego punk. I kad je punk, laganiji je. Ali sve u svemu može da prođe i da se forsira. Će se izrodi nekolko hita. Nekad si mi bila ko seljaku njiva, a sad mi zbog tebe na kurcu raste gljiva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Moze da prodje, malo je slabiji od prethodnika, ali slusljivo. Ima 3-4 pesme koje ce biti ful uzivo, taman dosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Slušam po šesti put, prolazi sad ceo album, mada ima 3-4 pesme koje ne primećujem. Sviđa mi se foršpil u Ovce i onaj Glavo luda deo. Nadam se da će u buduće da se vrati folk lirika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 baš je loš, razočaranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Nije los, samo nije kao prethodnici. Favoriti su Gljiva, Seks i droga, Sef, Ovce i Opet kazes da si samo njegova. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Ima par odličnih, hitova, sve u svemu dobar album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Nije los, samo nije kao prethodnici. Favoriti su Gljiva, Seks i droga, Sef, Ovce i Opet kazes da si samo njegova. Ja bi tu dodao i Ništa više mi ne značiš. Album može da prođe, vrti se ceo vikend i će budu pesme dobre uživo. To je bitno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Će ide li neki prvog aprila na Brkovi? Ja gledam da dođem u domovinu u to neko vreme, pa da odem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 normalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Uzimas lobe za Kovebr, to je realno, stoko, advokatska! Naravno da se vidimo! Dodjite u halu na Novi Beograd, da bodrimo partnzan, svima nam je drag......... SW se ocekuje, da se upoznamo, kako dolikuje! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Требао си да приђеш SW на неки други начин. Можда би упалило. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 (edited) Brkovi loše zvuče uživo. Ne bi napunili Halu da im nije Pere Defformera. Edited March 12, 2016 by temper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 pa ko ide na Brkove zbog zvuka? idemo zbog sprdačine i atmosfere, ne zbog njihovog sviračkog umeća Pero Defformero smeće 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Brkovi loše zvuče uživo. Ne bi napunili Halu da im nije Pere Defformera. Da, baš je Pero taj presudni faktor. :haha: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Brkovi loše zvuče uživo. Ne bi napunili Halu da im nije Pere Defformera. Pazi, kad se odvale ko svinje zaista si u pravu, ali prisustvovah koncertima gde su bili i perfektni, mada Kuki je rekao u cemu je poenta. Pero Deformero je bio fora nekada, odes dva puta, tri, na kraju to bude to. Brkovi su mnogo veci. Ko ne voli Semsu na vinjaku, Prasca kako masi tonove pijan, Tomcevu blentavost... nek sedi kuci i nek bude baba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 Brkovi sam slušao samo ne Beer Fest, kako god da je bil, bilo je fantazija. To ti je ko kad odeš u birtiju kdue se svira Južni vetar, ne mora Saša Jelić da svira, atmosfera je uvek kako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 12, 2016 Report Share Posted March 12, 2016 А воли ли Леми Бркове? Што питам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts