boske Posted August 31, 2002 Report Posted August 31, 2002 evo jedne grupe koja je sigurno u posljednje vrijeme jedna od najboljih death metal po mom misljenju. Pa me interesuje vase misljenje....... Quote
ZWER Posted September 1, 2002 Report Posted September 1, 2002 Oficijelni sajt je www.4skinless.com, mogu da se skinu i neke pesme u mp3 formatu, pa cim to uradim javicu ti kakvi su, tj. koje je moje misljenje. Quote
ZWER Posted September 9, 2002 Report Posted September 9, 2002 Slusao sam pesmu Tug Of War Intestines sa albuma Foreshadowing Our Demise. Oni ne sviraje cist death, vec tu ima dosta grind core uticaja, ali nije losa pesma (za ostale ne znam) i ima dobar pocetak. Jebiga trebalo mi je dosta vremena da je skinem..... sta da ti kazem losa veza sa netom. Quote
scissors Posted September 9, 2002 Report Posted September 9, 2002 cuo sam za njih, ali nikako da skinem neke muzike... valjda cu uskoro Quote
boske Posted September 9, 2002 Author Report Posted September 9, 2002 ima masu dobrih pjesama ali meni je najbolja "bobbing for heads"poslusajte tu ali imaju oni jos dobrih pjesama ali neznam im nazive..... Quote
King Diamond Posted September 24, 2002 Report Posted September 24, 2002 neznam meni su oni smesni! video sam ih uzivo na metal festu ovde u NJ i nisam bas bio odusevljen sviraju vise neki core nego death pa mi zato mozda deluju smesno.... ali da su medju jednim od najpoznatijih bendova core/death pravca danas u USA to je tacno ..... Quote
scissors Posted January 26, 2003 Report Posted January 26, 2003 skinuo sam par pjesama od njih konačno šta da kažem, opičena muzika skroz, pogotovo oni introi - "life sucks and then you die!" šalu na stranu, nešto sporiji death metal, nema klasičnih kucanja, ali zato praše pošteno... tu i tamo ima hardcore-a, ali ne toliko puno... pošto meni inače prija death / hc kombinacnacija ovo mu dođe super (usput, hardcore bendovi NE REPUJU!) Quote
Frankenchrist Posted January 27, 2003 Report Posted January 27, 2003 Do dzadza bend!Nisu jedan od udri,lomi,krsi,kuckuckuckuckuckuc bendova a opet imaju neku zestinu.Introi su cool takodje(rivers of gore!rivers of gore!mpfhahahaha!) Ima i hc-a i grindcore-a,zanimljvo sve u svemu. Quote
Tormentor Posted February 13, 2003 Report Posted February 13, 2003 Kakav trip sa njima. Na Milwakee festu sviraju neki klinci (veze nemaju) i sad pored mene i ortaka stoji neki lik sa bradom kao kod patrijarha pavla (samo sto je crna) i bukvalno razvaljuje bubne opne svojim psovkama upucenim na racun tog benda koji svira.I ajde,mi kontamo u pravu je lik. Kad ono slijedeci bend Skinless i mi ladno provaalimo da je ortak sa bradom njihov vokal. U jednom trenutku dok je bila sutka ja pogledam na binu a ono njega nema,tek lik ladno skace sa ventilacionih cjevi koje su 3-4 metra visoke.Kako se popeo gore nikad mi nece biti jasno,uglavnom oni su bili otkrovljenje veceri i sa svirkom i sa scenskim nastupom. Quote
Frankenchrist Posted February 14, 2003 Report Posted February 14, 2003 Kakav trip sa njima. Na Milwakee festu sviraju neki klinci (veze nemaju) i sad pored mene i ortaka stoji neki lik sa bradom kao kod patrijarha pavla (samo sto je crna) i bukvalno razvaljuje bubne opne svojim psovkama upucenim na racun tog benda koji svira.I ajde,mi kontamo u pravu je lik. Kad ono slijedeci bend Skinless i mi ladno provaalimo da je ortak sa bradom njihov vokal. U jednom trenutku dok je bila sutka ja pogledam na binu a ono njega nema,tek lik ladno skace sa ventilacionih cjevi koje su 3-4 metra visoke.Kako se popeo gore nikad mi nece biti jasno,uglavnom oni su bili otkrovljenje veceri i sa svirkom i sa scenskim nastupom. Smradu jedan:mrgreen: ,jer ima neki bend koji ti nisi gledo uzivo!?! Quote
scissors Posted February 23, 2003 Report Posted February 23, 2003 evo link za jednu pjesmu s novog albuma... biće dobar a: Skinless - "Miscreant" http://play.mp3.com/cgi-bin/play/play.cgi/...-/Miscreant.mp3 Quote
scissors Posted May 29, 2003 Report Posted May 29, 2003 pardon, "Miscreant" je bila sa "Hater Of God" MCD-a... jebem ih kad na sajtu piše "song from new album" :roll: a novi album jedva čekam a: Quote
Nazzgul Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 Boske hahahah!!! Odkud ti ovde??? Skinless imam samo one 2,3 pesme shto ste mi ti ili Djuro poslali i shta znam....onako nisu loshi, mada moze to mnogo bolje!!! Quote
Gothic Angel Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 Evo upravo cu skinuti sve sto ima na sajtu od njih... a: Quote
Proka Pronalazač Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 Zakon, zakon, zakon! Meni u zadnje vrijeme jedan od najslušanijih DM bendova! Imam sva tri: "Progression towards evil", "Foreshadowing our demise" i "From sacrifice to survival" Sviđa mi se kod njih što nije kao kod većine popularnih DM bendova naglasak na brzini, nego na "težini": masni riffovi, groove, nabrijanost, puno sporih zabrijavanja (tzv. riffovi "metlice") ...da, ima i HC-a i grindcorea i to je zakon! Na ovom najnovnijem ima čak i nekih tehničkih upadica, pa i nešto vrlo sitno (reda radi) melodičnih dijelova. Quote
Grobodan Posted December 24, 2003 Report Posted December 24, 2003 Sto volim kad neko ovako lepo opise bend!Svaka cast,Proko! Quote
scissors Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 slikovito u svakom slućaju ko je još čuo "from sacrifice to survival"? ono je baš pravi death/thrash/core... mogli bi na novom albumu vrlo lako da naprave bum kao recimo shadows fall... nadam se da neće razočarati Quote
pan satyros Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 i wanna kill everyone...satan is god satan is my pal!!!!...svidjaju mi se semplovi izmedju pjesama!!! Quote
soul reaper Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 Novi album uskoro!Evo vijesti sa njihovog sajta! "We have just entered Maxtrax Studio in Albany, NY to start recording our new album "Trample The Weak, Hurdle The Dead." We have been busting our asses writing this album for the past several months and we feel confident that Skinless fans will love this one. If I had to compare it with another Skinless album I'd say it's closer to "Foreshadowing Our Demise." We have 7 brand new songs plus a Black Sabbath cover." Quote
The Watchtower Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 SKINLESS Complete Work On New Album New York-based death metallers SKINLESS have completed work on their new album for Relapse Records. Entitled "Trample The Weak, Hurdle the Dead", the CD is the band's first to feature new vocalist Jason Keyser. The follow-up to 2002's "From Sacrifice To Survival" was recorded with longtime engineer Brett Portzer at his Max Trax Studios and will be mastered by Scott Hull at Visceral Sound. "Orion at Relapse has a sick album cover and layout coming along," founding SKINLESS guitarist Noah Carpenter writes in a statement. A June 13 release is expected. "Trample The Weak, Hurdle the Dead" track listing: 01. Overlord 02. A Unilateral Disgust 03. Deviation Will Not Be Tolerated 04. Trample The Weak, Hurdle The Dead 05. Sycophant 06. Endvisioned 07. Execution Of Reason 08. Wicked World (BLACK SABBATH cover) Full tour plans are in the works, including a European tour in the fall with MALEVOLENT CREATION and DISGORGE. Upcoming SKINLESS shows: Apr. 28 - The Chance - Poughkeepsie, NY Apr. 29 - The Palladium - Worcester, MA (New England Metal and Hardcore Fest) Apr. 30 - BB Kings - New York City, NY May 20 - Orange County Fair Grounds - Middletown, NY (Death In The Forest Fest) May 27 – Sonar - Baltimore, MD (Maryland Deathfest) Jun. 16 - The Kave - Bucksport, ME Jun. 17 - Saratoga Winners - Cohoes, NY (CD release show) Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 E narode ste slusali ovaj novi album... be kevu ! Nabavite pod obavezno odlican je ! Quote
Out Of Time Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 valja valja... phobia poslednja i ovaj skinless odvaljuju ushi.... ne znam shta mi se vishe svidja... Quote
Recommended Posts