lemmy sixx Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Naravno. Bar 80% ljudi koristi računar u tu svrhu. Vi verovatno znate dosta ljudi kojima je kompjuter osnovno/jedino sredstvo za rad, posećujete IT forume, pratite vesti iz IT sveta i sl. Ali najveći broj ljudi koristi računar za slušanje muzike, fb, skype i gledanje filmova. Cinjenica.
Baal Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 Netbook je prespor čak i za te osnovne radnje, ja sam ga prodao. Ima sada dual-core Atoma, ali opet to ne radi kako treba. Dok se za tablet slažem, ja sam skoro uzeo Vodafone Smart Tab 10.1" sa Honeycombom i komp slabije koristim od tada.
kuruz Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Да ли се неко од вас бавио ALAC форматом? Колике су разлике у односу на .mp3 320?
Baal Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 ALAC ti je Appleove loseless format, aka isti kvalitet kao FLAC.
kuruz Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Имаш ли линк за неки познати албум у том формату или треба да конвертујем FLAC у ALAC?
Andrija Smith Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Pazarih iPad 2, 32gb bez 3G. U principu jes igračka ali služi ako ništa što me je maklo malo od kompa. Htio sam u principu od tableta da je lak i intuitivan za upotrebu pa uzeh Apple. Dvoumio sam se između njega u Sony S, ali koliko god to prežvakano zvučalo Apple je Apple. Napravljen je tako da i prosječna plavuša može da ga koristi.
kuruz Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Što bi konvertovao FLAC u ALAC? Да бих пребацио на Ајпод.
Berliner Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Mama mi je kupila iPad 2, 32gb bez 3G. U principu jes igračka ali služi ako ništa što me je maklo malo od kompa. Htio sam u principu od tableta da je lak i intuitivan za upotrebu pa uzeh Apple. Dvoumio sam se između njega u Sony S, ali koliko god to prežvakano zvučalo Apple je Apple. Napravljen je tako da i prosječna plavuša može da ga koristi. fix'd 1 2
Andrija Smith Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Nije mama kupila ništa druže. Nego se ima pa se može ako baš oćeš da znaš. Šteđelo se, dobila se stipendija, prešlo na budžet i tako to. 2 3
kuruz Posted April 22, 2012 Report Posted April 22, 2012 (edited) Пре неколико месеци Ајпод није 'тео да пусти Negative Plane, сада неће да свира Ufomammut. У Ајтјунсу ради, нормално га пребацим, види се омот, све је у реду до тренутка када покупам да га пустим, када блокира. Пробао сам да конвертујем, тако да квалитет буде нижи, иста прича. У чему је фазон? Edited April 22, 2012 by Underkuruz
Шарки Posted April 24, 2012 Report Posted April 24, 2012 Биће да је због музике. Мени се никад ништа слично није десило, све што сам пребацио у iPod, све је учитав'о к'о из пичке.
kuruz Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Само та два албума зајебавају, све друго ради савршено. Не знам у чему је цака.
Јарослав Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 Ево и овде. Мислим да никада неће престати да буде смешно. http://www.atlnightspots.com/samsung-pays-apple-1-billion-sending-30-trucks-full-5-cent-coins/
Ozziris Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 A sad posto je objavljeno da iphone5 koristi LTE koji je direktan patent samsunga...
kuruz Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Имам проблем са два албума. Пребацим их на Ајпод, прикаже називе песама и омот, али кад пустим песму, блокира и мора да се ресетује. Пробао сам више пита, конвертовао mp3 320 у слабији bitrate, нема шансе. У питању су други албум Negative Plane и ORO - Opus Primum, мада то и није битно. У чему је ствар?
Јарослав Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Можда вирус у фајловима, можда баг у софтверу. Пробај да форматираш ајПед.
Генеральный Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 Пробао сам више пита да исечеш са јогуртом?
kuruz Posted October 7, 2012 Report Posted October 7, 2012 хах, постао сам к'о sportske.net није до форматирања, и то је рађено Ајтјунс нормално пушта те албуме скинух с Нета другу верзију, опет иста прича oво нека црна магија
Dead Man Walking Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Imam ajped 3, dobio iz Amerike za relativno sitne novce. Odlična stvar za čitanje ebooka pre svega, prejeban display. Koristim ga isključivo za to plus eventualno facebook, twitter, b92, imdb aplikacije... Ja prezadovoljan.
Baal Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 Odličan je iPad 3, meni završava puno posla kada sam na terenu za SSH i RDP i naravno, konzumiranje sadržaja.
ShinigamY Posted October 15, 2012 Report Posted October 15, 2012 (edited) Super je, retina me posebno odusevljava. Isprobah ga ovde na poslu pre 10-ak dana, savrsenstvo je. Nego mi je jedina mana bila (ne samog uredjaja) ta sto sve sto gledas a nije prilagodjeno za retinu (sto mu dodje 90% weba) ruzno izgleda. Ono sto na obicnim displejima izgleda ok, u retini je preterano izdetaljisano, i izgleda nekako, preostro... Ne znam, takav sam utisak stekao. Kontam da ce se web tehnologije zbog retine razvijati u tom pravcu, da sve grafike budu prilagodjene i gusci pixeli. Edited October 15, 2012 by ShinigаmY
Lunar Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 (edited) Najverovatnije dok ne nabavim novi telefon koristicu Iphone 4s, koji izgleda stvarno prelepo. Koje su glavne mane, i problemi koji su korisnici primetili kod ovog telefona, kako se ponasa u Srbiji? Inace kolko je 4s lep, tolko je 5 ruzan telefon i krajnje bahato slab u odnosu sa cenom. Edited October 16, 2012 by Lunar
BLAGOJE Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 koliko bi mogao da prodam nov iphone4s simfree?
Recommended Posts