Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 9 months later...
Posted

Mene je smorio zaplet na pocetku, oni idioti od klinaca, cinjenica da je prvi sajlonac prokleti

avatar cerke glavnog baje ugradjen u masinu

, fora da

je dovoljno pokupiti s neta clanarine na dejting sajtovima i liste iz video klubova/biblioteka da bi se napravila u dlaku identicna predstava licnosti

. Other than that kul je :mrgreen: Nisam gledala dalje od onog kad

majka prizna javno da je cerka kriva

. Kad se zavrsi prva sezona sudicemo.

Posted

Ja nisam uspeo do kraja ni da pogledam prvu epizodu koliko mi je bila dosadna... Je l' ima svrhe da se nateram da gledam? BSG mi je bio fenomenalan (tek sam ga skoro odgledao), ali mi je ovo baš loše na početku.

Posted

Pa kao... taj smor s klincadijom prodje za dve epizode, posle imas samo nesvarljivu premisu. Kad i nju preguras ostaje podnosljivo i vuce te da gledas da bi video kako je doslo do svega onog u BSGu.

• 3 months later...
Posted

Danas sam završio sa gledanjem Caprice,i mogu vam reći da sam prijatno iznenađen serijom.Inteligentno urađena priča,za prave ljubitelje SF žanra,koji nisu samo gledali filmove,već su i pročitali neku knjigu i priču.Zato i ne čudi što serija nije dobro prihvaćena u Americi(da nisam gledao na kompu,nego na tv-u,sa puno reklamnih blokova,verovatno bih i ja odustao).Nadam se da će druga sezona proći po planu,jer puno toga interesantnog treba da se desi.Jedino što malo smeta je to što su pušački i pederski lobi dali malo para za seriju,tako da je malo smešno kada vidite da svi junaci puše.Još gora stvar je što najbrutalniji lik u seriji ima muža,i najveća kučka ima ženu.Čak se i pominje usvajanje dece,ali to su nebitne sitnice.Svima će se svideti kako izgleda Caprica city i još neke stvari,ali zato su automobili i telefoni iz današnjih dana.Planeta liči na neku našu blisku budućnost,čak neka rešenja izgledaju veoma moguća.Posebno je dobro urađen virtualni svet,i priča o ljudima koji imaju potrebu da zbog zabave beže iz stvarnog sveta.Imamo i priču o gubitku drage osobe,i na šta su sve ljudi spremni,ne bi li promenili tok sudbine.Sve u svemu meni je serija legla,i biće odličan uvod u Battlestar Gallacticu,koju planiram tek da gledam.

• 6 months later...
Posted

Na zalost druge sezone nece biti. Prvih 6-8 epizoda me nisu previse uvukle al onda sam toliko zavolela radnju... kad je prestalo teenage sranje s pocetka. Cekaju me jos 2 epizode i zao mi je da ih odgledam. Eric Stoltz je ispao fantastican izbor.