Jump to content

2010.02.11. *Club Dvoriste, Novi Sad* - DEMOGORGON (Poland) + Support!

Recommended Posts

Posted

Dobra svirka beše. :da:

Beyond Total Carnage je bio skroz kul, biće nešto od njih. :P

Poljaci su pokidali, Christ Is A Lie je jebena bolest. Oduševio sam se.

Mog'o je biti veći odziv, jebem mu mater. No, dobro...

Posted

Uf,toga sam se i bojao,uvek neki problemi na srpskoj granici.Srecom sve pa je sve u redu!!Uzivajte veceras!

CHRIST IS A LIE!

Nije samo kod Srpskih. Sad me zvao Asteck, kaze ne pustaju ih da udju u Hrvatsku bez 100 Eura. Moraju nazad u Srbiju, tj do mene da im pozajmim pare kako bi ih pustili unutar.

Dobra svirka beše. :da:

Beyond Total Carnage je bio skroz kul, biće nešto od njih. :P

Poljaci su pokidali, Christ Is A Lie je jebena bolest. Oduševio sam se.

Mog'o je biti veći odziv, jebem mu mater. No, dobro...

Jes` vala, dobro bese. :)

Kontam da onih 40-tak ljudi koji su dosli i podzrazli se nisu ni malo pokajali sto su dosli!

Posted

Nije samo kod Srpskih. Sad me zvao Asteck, kaze ne pustaju ih da udju u Hrvatsku bez 100 Eura. Moraju nazad u Srbiju, tj do mene da im pozajmim pare kako bi ih pustili unutar.

Hah,upravo sam se vratio sa granice.Pustili su ih na srpskoj strani a na hrvatskoj su im trazili ata carnet koji ne poseduju.Kad su krenuli nazad prema Srbiji ovi ih nisu pustali unutra vise,tako da su 4 sata proveli izmedju drzava. Na kraju smo iskombinirali sve uz trosak od 150eura,Demogorgon je u Srbiji na putu za Madjarsku,nastup u Pozegi veceras je veoma upitan.Sva sreca za mene sto kod mene sviraju u nedelju. Javim vam rasplet ako vas zanima!

ACAB a pod c mislim na carinike!

Posted

Hah,upravo sam se vratio sa granice.Pustili su ih na srpskoj strani a na hrvatskoj su im trazili ata carnet koji ne poseduju.Kad su krenuli nazad prema Srbiji ovi ih nisu pustali unutra vise,tako da su 4 sata proveli izmedju drzava. Na kraju smo iskombinirali sve uz trosak od 150eura,Demogorgon je u Srbiji na putu za Madjarsku,nastup u Pozegi veceras je veoma upitan.Sva sreca za mene sto kod mene sviraju u nedelju. Javim vam rasplet ako vas zanima!

ACAB a pod c mislim na carinike!

Jbte, ovo nema nigde...gde mi zivimo.

Valjda ce stici na vreme...ali s`obzirom da je poceo vikend kontam da moze da zakasni koncert, bar se nadam.

Posted

Evo i dobrih vesti,Demogorgon je stigao u Hrvatsku,nazalost propustaju vecerasnji koncert u Pozegi ali bar sa opremom na madjarsko/hrvatskoj granici nije bilo problema.

Ipak je u Bosni bilo najkriticnije - nisu ni usli kod njih, tako da vecerasnji koncert u Tuzli se nece odrzati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...