Vlada Jet Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 A ja mislim da je By the way najgori album....sve neke balade koje smaraju ...i sve na istu foru...Dobra je By the way i Mercury. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark earendil Posted January 8, 2004 Report Share Posted January 8, 2004 e ljudi jel vama bolja save the population od fort... meni jeste ne znam zasto ali jeste!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted January 8, 2004 Report Share Posted January 8, 2004 Fortune Faded je strasna pjesma,save The Population onako.Do juna bi im trebao izaci novi album a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mjaua Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 i btw. "neka zafilm..." - to nije neka, meni je Soul to squeze najomiljenija pesma od Peppersa... odlicna pesma. Ortaku je trebalo mnogo vremena da je nabavi i prosvetli i mene,... no, bilo je vredno cekanja. a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mjaua Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 Fortune Faded je strasna pjesma,save The Population onako.Do juna bi im trebao izaci novi album a: FF mi se ne dopada. :roll: Ne znam zasto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted January 10, 2004 Report Share Posted January 10, 2004 RHCP... Nesto ih nisam nikada gotivio. Ali znaju da naprave poneki hit zaista,.... Nekako su posebni, drasticno drugaciji od drugih bendova, furaju svoj fazon i to je dobro.. FF je zarazna pesma.. By the way je bio veliki hit npr, ali meni se ne dopada sto ubacuju one deonice sa rep/hip hop izvodjenjem.. Ili si rock ili si hip hop a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark earendil Posted January 24, 2004 Report Share Posted January 24, 2004 e jel kos lusao njihovu obradu sex pistolsa-anarchy in the uk i sta mislite o tome meni je bas ql-istice antonijeve sposobnosti maximalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmickey_ar Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 ma pricajte vi sta hocete ali pepersi zu zakon: prvo, odlicni su muzicari john je genije da napravi neverovatno jednostavne ali opet izvrsne melodije, a flea je profesor basa na univerzitetu i njegov stil je uvek prepoznatljiv. Oni su potpun bend, imaju mnogo extra energicnih pesama, a ujedno su i tako osecajni, anthonijev glas je odlican, textovi su super. Ne znam sta je vama sto pricate da je BTW sranje album, to je po meni mozda njihov najbolji album (drugi na listi je BSSM) a ni Californication nije los mada je definitivno najkomercijalniji. Stari albumi su u neku ruku drugaciji (primecuje se odredjena nezrelost tj ludiranje na bini, besmislene "pesme od 30 sekundi) ali kad se uzme u obzir vreme kad su nastali i bla bla bla... uglavnom ni oni nisu losi. Ove tri nove pesme sto su izasle na best of-u su extra i jedva cekam novi album jer su oni tek sada potpuno sazreli i mogu da stvaraju dobru muziku jos dugo vremena... Nadam se uskoro doci kod nas! Sta mislite, koliko je to realno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarchy se vratila!!!!! Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 Ranije su bili zakon,a sada.... :roll: Under the bridge rula! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 Ja nijh volim, nekako su mi pozitivni i ludi.Poslednji album mi se ne svidja, a fortune faded da.Under the bridge je zakon kao i aeroplane, i otherside je odlicna pesma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted February 13, 2004 Report Share Posted February 13, 2004 OK su... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebel_grunge Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 Super im je ova Fortune Faded ! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark earendil Posted February 15, 2004 Report Share Posted February 15, 2004 bolja je save the population!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crusader Posted February 16, 2004 Report Share Posted February 16, 2004 imaju mnogo dobre pesme za pevanje uz gitaru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PURGATORY††† Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Slusao sam ih u pocetku ,a posle su mi dosadili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 Ja ovih dana iskljucivo slusham "Soul to squeeze", ne znam zashto ali jako jako divna pesma... prirasla mi prosto za srce... Eh da cuo sam i ovu novu stvar - "Save the population" - jednostavnost, melodika, i sve ostalo shto je krasilo prethodni album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 Nisam cuo tu novu pesmu, ali u svakom slucaju Soul to squeeze je predivna stvar, kao i spot... A na kaseti Funky monks imam i snimak kako su je snimili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 Jao sada si me CTRAX podsetio Soul To Squeeze je jedna od stvari koje stvarno volim da odvrnem ili If you want me to stay. Ne znam ja bas gotivim Ol' School stvari od njih ovaj poslednji je njesra ali zato su Mother's milk i BSSM KONZA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 Pa da... Meni se licno najvise dopadaju BSSM i One hot minute najvise, ali oni prvi albumi(sa Slovakom) imaju neku veoma cudnu energiju... U svakom slucaju, meni se svidjaju Peppersi iz svih perioda, a koji mi je najomiljeniji period ja stvarno ne znam, a i nije mi bitno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 (edited) Slazem se... ako bismo karijeru izdelili na tri perioda meni je omiljeni ovaj drugi 88-98 ili mozda bolje 91-98 jer M.Milk ipak vishe vuce na funk period nego na ovaj kasniji... Edited April 18, 2004 by Sentinel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 Kakva je bila ludnica na Mother's milk turneji... Video sam par pesama odatle i sta su sve radili na koncertima... Ludilo, Anthony je totalno lud... Samo, sad je omatorio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 Da stvarno bedak shta godine urade od choveka. Vrh je i onaj nastup samo s carapicama na intimnim mestima, chini mi se sa woodstocka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 PA, dobro to im je vec provaljena fora, tako su se probijali na pocetku karijere sa slicnim koncertima... Postoji i omot nekog singla koji je uradjen kao i omot za valjda "Let it be" od Beatlsa... Samo tamo gde Beatlsi prelaze ulicu svako obucen drugacije, Peppersi prelaze samo sa cetiri carape... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 PA, dobro to im je vec provaljena fora, tako su se probijali na pocetku karijere sa slicnim koncertima... Postoji i omot nekog singla koji je uradjen kao i omot za valjda "Let it be" od Beatlsa... Samo tamo gde Beatlsi prelaze ulicu svako obucen drugacije, Peppersi prelaze samo sa cetiri carape... Pa dobro, jeste, ali kada su se prvi put pojavili u njima bilo je ono: wooooooow! Super je i nastup sa velikim sijalicama na glavama, cini mi se iz 94-e, ali definitivno je loodnica bila gledatih ih kako prze u filmu "Junak Skejtborda" Ma najjachi su! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted April 29, 2004 Report Share Posted April 29, 2004 Woodstock '94. Stvarno mi nije jasno kako su preziveli koncert sa onim sijalicama na glavi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts