RedGirl Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Ja jos uvek skidam album, ali sam cula neke pesmice (zahvaljujuci Boletu) i svidjaju mi se... Verovatno ce mi se svideti jos vise posle nekoliko preslusavanja, ali ni do sada nije lose I ja imam utisak da ovako nesto do sada nisu radili ali super je ispalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaymz Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ODUSEVLJEN sam prvim diskom! Toliko mi se svidja da uopste ne stignem da pustim drugi vec vrtim prvi do iznemoglosti. Kad mi to dosadi za par dana onda cu ponovim postupak i sa drugim diskom a onda cu moci da dam pun komentar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Tako je i kod mene Cini mi se da je prvi disk laksi za slusanje nekako ....Drugi ima malo drugacije i teze pesme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Pogledao sam spot i sviđa mi se stvar. Moglo bi to biti i dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Ne da bi moglo nego jeste dobro Ne da nisu izneverili moja ocekivanja nego su ih daleko premasili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 super album, bas mi je prijatan za slusanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Meni je ovo najbolji RHCP album. Nijedan me nije drzao kao ovaj! odlichno..oddlichno Storm in A Tea Cup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 torture me , stadium arcadium ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Albumcina! Dva sata, nijednog trenutka da covjek kaze smorili su.Iznenadili su, po ko zna koji put dosad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo Geisha Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 album je odlican...svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Slušao danas malo u radnji, malo u kafani, ne znam koji disk. Djelovalo mi je užasno kao i prošli studijski album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Pustio sam 1 sekundu kad sam skinuo i odmah srezao i odlozio u policu .. prosli album sam slusao i bio mi je govno, pa ni sad nisam ocekivao nista, no zaintrigirali ste me ... moracu da prebacim na HD ponovo i da probam da preslusam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaymz Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Ljudi ovo je NEVIDJENO DOBAR ALBUM! Kao droga je, ne mogu da prestanem da ga slusam. Frusciante je doktorirao ove svoje jebeno tuzne soloe. Cudno ali je jebeno tuzno a mene cini srecnim. NEVIDJENO DOBAR ALBUM!!! Kao sto neko rece ne da su prevazisli ocekivanja nego nemam reci!!! Sad mi je tek zao treceg diska (ako ovo nije sve sto hteli da izdaju na ta tri umesto na duplom) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Sto ga vise slusam sve mi je teze da ga ostavim !!! Preuredili su sajt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azizam Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Lepo iznenađenje za ove predispitne dane. Slušam ga već dva dana, neću još da ga skidam sa playliste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikhabot Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 meni se nesto i ne dopada toliko. VIse mi se svidjao kalifornikejsn.... Mada ima dobrih pesama nije da nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Što se mene tiče... Ne želim ono bofl pjevanje. Hoću repovanje, i to da se onaj lažni indijanac pošteno naljuti. Hoću da ubrzaju pjesme na neku mušku brzinu. Za početak. Inače, da me se ne shvati pogrešno, dobar je to album. Ima jedno 6 potencijalnih singlova koje sam uhvatio u ovih 7 slušanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaymz Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Ma daj bre Anthony nikad bolje nije otpevao. Bas se vidi da su njemu prilagodjavane pesme. A sto se slusanja tice nisu ni catchy ni moody pesme bas su ono slusajuti se Peppersi i slusas savrsenstvo Peppersa koje su dosegli sa vom albumom. Znam da kenjam ali bas bas mi se svidja album iako je izgubio onu surovost koju sam (najvise) voleo kod RHCPa. Potpuno je van njihovog sablona a opet tako lici a uz to ima toliko novog da se najezis a opet to novo je zapravo sazrelo staro. Znam da zvuci konfuzno ali tako ja to kapiram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTPAX Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Bas su pesmice za devojcice... Ne svidja mi se nimalo album, svega dve tri pesme su mi ok sa albuma, mada ni one nisu nista posebno... Mozda i ja treba da preslusam album jos 13 puta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Anthony mnogo bolje peva sad nego pre. Dobro je odradio album, samo se u jednom delu We Believe opako pogubio Frusciante je totalno poludeo, nikada nije svirao bolje nego sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Moje misljenje je najslicnije onom koje je izneo Jaymz (btw uopste nije konfuzno)... Nisu ni catchy ni moody a opet ti se nekako uvuku u mozak i ne mozes da ih se oslobodis vec album preslusavas jos jednom pa jos jednom i svaki put ti se jos vise svidja... Barem u mom slucaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 evo vam ceo program za vikend Subota, 10. lipnja 16:00 – MTV Live – RHCP at Red Square 16:30 – Tematski glazbeni izbor: RHCP 17:00 – MTV Essential: RHCP 18:00 – Making The Video: RHCP – Fortune Faded 19:30 – MTV Jammed: RHCP 20:00 – Tematski glazbeni izbor: RHCP 20:30 – Making The Video: RHCP – Around The World 22:00 – MTV Live: RHCP in Milano (29th April 06) Nedjelja, 11. lipnja 15:00 – Tematski glazbeni izbor: RHCP 15:30 – MTV Jammed: RHCP 16:00 – Tematski glazbeni izbor: RHCP 16:30 – Making The Video: RHCP – Around The World 17:00 – Tematski glazbeni izbor: RHCP 17:30 – MTV Live: RHCP in Milano (29th April 06) 19:00 – Making The Video: RHCP – Fortune Faded 19:30 – Tematski glazbeni izbor: RHCP 20:30 – MTV Live – RHCP at Red Square 21:00 – MTV Essential: RHCP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 dobio sam Stadium Arcadium na MTV nagradnoj igri !!! Zasto mi nisu dali kartu za koncert? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedGirl Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Obozavam pepperse, davno su mi prirasli za srce, imam sve albume, mogu da ih slusam u bilo koje vreme, nikad mi nece dosaditi ali ne bih se nazvala velikim fanom jer znam ljude koji su mnogo vise upuceni u njihov rad i koji se vise razumeju od mene (primer za to je moj decko koji svira u Ljutim Papprichicama)... Inace jedini bend koji vise gotivim od RHCP je Metallica... A sto se burazera tice, on inace slusa elektronsku muziku, znaci uopste nije u rock'n'roll vodama ali iz nekog razloga obozava RHCP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Jel ste gledali novi spot za pesmu tell me baby ? Mene je malo posle dani california razocarao jer sam ocekivao vise...odaje utisak da su ga otaljali jer nemaju vremena zbog turneje... Ali ipak je su to RHCP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts