Vincent Hess Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Novi spot? Prvi put cujem. Sad necu gasiti TV dok ga ne nadjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Ne znam da li su poceli da emituju da ti olaksam imas ga na : http://www.youtube.com/watch?v=OAgqgWK4oDM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Brate gde nalazite vi sve to? Aj javite koje sve koncerte imate inace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaymz Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Carevi, samo uzmu vec vidjenu ideju i urade krajnje genijalno i ispadne ok spot za jako malo vremena i para (sto je ooooogromna retkos' u danasnjoj produkciji). Skroz ok spotic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzoniJAR Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Iskreno, nemam strpljenja da procitam 38 (!) stranica ove teme, tako da ne znam sta su sve ljudi ovde rekli o Peppersima, ali ja sam ogroman fan njihov (ono, imam sve albume, 'certe, itd.). Po meni je Blood Sugar Sex Magik najbolji album, a svi ostali su odlicni. By The Way je poprilicno slabiji, ali sta da se radi? Stadium Arcadium je remek delo! Sto se tice spota za "Tell Me Baby", pa i nije nesto. Nije najgori (ta "cast" ide "Universally Speaking"-u), ali imaju mnogo bolje. Kad je neko u njihovoj finansiskoj situaciji, ne znam da li postoji dobar izgovor za los spot... Imaju love za najbolju opremu, rezisera, itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLverWare88 Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 meni je Scar Tissue najjaca pesma,sto se pokazalo jer je kao singl bila na prvom mestu svih lista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Skoro sve sto oni izdaju je na vrhu lista. Kad se Stadium Arcadium pojavio bio je jedno vreme na vrhu mnogih lista najprodavanijih albuma (najnoviji primer) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 trebalo bi da ih ugrabim krajem ljeta... skupa karta, ali ajde. mozda se nesto i organizuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soya Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 na novom albumu sve spore pesme, to me je malo razocaralo, ali su sve pesme kul...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Pa i nisu bas. Ima nekoliko brzih. recimo Torture Me mi je jedna od ludjih pesama koje su napisali. Readymade je bas rokacina. Ima ih. Ali i ove sporije su kewl i nikako da dosade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 snima se spot za snow , bice gotov krajem meseca valjda.Ukljucili su publiku u spot, na jednom koncertu su svima podelili olovke-baterijske lampe i zamolili publiku da ih svi popale kada krene snow , i onda je publika bila zivi sneg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Sto bas za tu pesmu??? Ima i mnogo boljih. Da sam se ja pitao, ne bi ni Tell Me Baby izbacio kao singl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Ne znam meni se pesma bas mnogo svidja,,,Inace ne brini se , najavili su 7 spotova Sledeci ce nadam se biti neka tvrdja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
She. Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 E ljudi evo nekih informacija,koje sam pokupila u danasnjim novinama... "Beograd ce u junu naredne godine ,po svemu sudeci,biti domacin muzickog festivala slicnog "Exitu".Organizator ove manifestacije trebalo bi da bude produkciska kuca Komuna,a taj festival bi trebalo da se odrzi na Beogradskom hipodromu..... Kako nezvanicno saznajemo vec je dogovoreno da na buducem festivalu nastupi kultni sastav IRON MAIDEN a u toku su pregovori sa RHCP. Situacija oko dolaska RHCP u Beograd malo se zakomplikovala a osim Komune u igri je jos jedna domaca promoterska agencija koja je dala nesto povoljnije uslove za njihovo gostovanje." Ne znam da li je ovo istina i dal ce uspeti al sam optimista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 (edited) i ja sam razmisljao ranije o tome... ono kao - exit u bg... ali gde? meni prvo pada na pamet kalemegdan, kao ekvivalent petrovaradinskoj tvrdjavi... ali on mi definitivno nije za tako nesto... ne mogu da zamislim stejdzeve na kalisu... ili da ga ograde... fujjj... Edited December 6, 2006 by scum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 na 202jci rece O. da se pregovara ovih dana za RHCP... spremte' 50 jura za kartu ako ih dovedu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 RHCP snimaju spot za pesmu Hump De Bump u reziji Chris Rock-a Znaci da ipak sledi veliko iznenadjenje posle spota za Snow koji je onako, recicu samo jedno - zamislite rhcp u spotu u fazonu 50centa a evo i slika spot izlazi pocetkom naredne godine uzivajte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 (edited) Extra su fotke !!! gde si ih nasao? Po svemu sto sam video bice to dobar spot Al kad pomenu Anthony-ja, bas se nekako vidi da je omatorio covek. Mada je u licu ostao isti ali nema onu svezinu koju je imao recimo u Californication spotovima, pa i u By The Way spotovima isto. Istroseno deluje, meni bar Edited December 11, 2006 by VINCENT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 evo neka lista iz stokholma skoro bilo: 01. Intro Jam 02. Can´t Stop 03. Dani California 04. Scar Tissue 05. Charlie 06. Desecration Smile 07. Fortune Faded 08. Readymade 09. Blood Sugar Sex Magik 10. How Can I Tell You (John Solo) 11. Snow 12. Flea Jam 13. Don´t Forget Me 14. Jam 15. Hump de Bump 16. Nodody Weird Like Me 17. C´mon Girl 18. Californication 19. By the Way 20. Chad drum solo 21. Under the Bridge 22. Give it Away 23. Final Jam uvek ubace neku bas staru pesmu koju nisu dugo svirali... nista ostaje da se nadamo da ce doci negde u nasem okruzenju pa da otputujemo na koncert zivota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Ste videli da se Flea i Anthony pojavljuju u tribute spotu za Johnny Cash-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor RHCP Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 O Jesam ja jedini IDIOT koji je iz Srbije otisao na njihov KONCERT i to u na pet dana u PRAG. mogu da vam kazem da je bilo jebeno nezaboravno, iskusvo vredno zajebancije a tek sto sam upoznao zanimljive ljude, koji su kao ja prevalili put iz ESTONIJE, makedonije, madjarske, austrije, nemacke... DA kazem i to da sam uhvatio trzalicu od JOHNA, Antony_ju sam poklonio kravatu, covek mi se zahvalio, i da posle koncerta treao takav adrenalin da nisam mogao da spavam dve veceti posle toga, Jedina greska je bila sto su GUNS svcirali predhodno veca i bilo je karata a ja nisam otisao GRESKA!!!!! Jedino sto zelim je ono sto sam ja iskusio podelim sa VAMA dobrim ljudima koji ih postuju kao i ja. mada koliko god ja zeleo da oni dodju ovde malo sam skeptican po tom pitanju. moram samo da pohvalim ljute papricice, sto pokusavalu da prenesu tu atmeseru, ali momci moratate jos da vezbate, jos niste dorasli WWW.REAL-RHCP.CJB.NET iz novog sada do Slusanja........................Bzzzzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 http://stadium-arcadium.com/main/video/desecration-smile.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Hehehe pa nije los spot uopste , niko ovo nije ocekivao i to , ali nekako je bas skladan i lepo snimljen i izmamio mi je neku srecu i osmeh dok sam ga gledao Bas mi se svidja ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=R37ulHQoYUk Nadam se da ce jednog dana izbaciti neko unplugged izdanje ali do tada imamo ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 upravo odgledah dodjelu Gremija.. osvojise i oni nagradu, otprasise kulturno jednu stvar, popise aplauze, izahvaljivase se svojim zenama i majkama (svaka cast, jebes producente), presvukose se na brzinu i onda im Diksi Chiks maznuse glavni gremi jebi ga. kvalitetno, nema sta. ko ne ode na njihov koncert, a slusa ih bar ono `best of` i sl. budala je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts