Salvation Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Potpuno se slazem.. ali isto tako je i covek svoje odradio sa californicationom (ako cemo bas da budemo surovi - sa BSSM) posle toga je samo drkao kurac kao i ostatak benda. Sa druge strane navareni je doneo neku novu energiju a da nisu samo "metalskije" i tvrdje zvucali svedoci i walkabout, pesma kakvu danas ne bi mogli da napisu da im zivot od toga zavisi. Ali jbg.. sta da se radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlowCape Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 (edited) Svaki bend koji postoji vise od 10, 20 godina je imao svoj momenat, vrhunac karijere, peppersima je to recimo, mothers milk i/ili blood sugar. Ali malo je smesno raspravljati o licnim favoritima. Mislim nekome je i By the way omiljeni album! Sto se tice ovog novog, meni je album najslabiji od svih, al opet ne mislim da je los! Stavise, na momente sam bas bio prijatno iznenadjen sa instrumentalnim deonicama i bridge-vima. Nesumljivo je da je Josh uneo malo kompleksnosti u gitarskim deonicama, naravno ne toliko da se RHCP proglasi avant-garde bendom, ali sasvim dovoljno da album bude zanimljiv za slusanje! A sto se tice frusciante-a o njegovom muzickom stvaralastvu mnogo bolje govore njegova solo izdanja, nego ona sa bendom. A worship-ovanje je naravno smesno, i da je u pitanju bilo koji muzicki virtuoz! Edited August 29, 2011 by BlowCape Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 (edited) Pazi, ja sam primetio tendenciju da bendovi najcesce na sredini karijere prave svoje najbolje albume. A tu je i "album y" kako ja to zovem.. tj. ako je "album x" najbolje ostvarenje benda (makar po meni, jbg) onda je "album y" onaj koji je zapravo obicno veoma dobar, cak odlican i cesto cak i probije bend na vrhunac slave ali je i cesto neka promena stila, komercijalizacija, album koji ih u isto vreme i proslavi i unisti, tj. posle koga pocnu da prave sranja. Dakle, zapravo album predstavlja referentnu tacku bendovskog sunovrata u kurac ali je sam po sebi zapravo prilicno dobar. Evo nekih primera. od poznatijih bendova: Incubus - Morning View (naj album SCIENCE) RHCP - Californication (BSSM) Metallica - Black Album (po meni Justice, po vecini Master) Pink Floyd - The Wall (opet, po meni Animals, po vecini valjda Dark Side) Amorphis - Tuonela ( Elegy, valjda po svima..) Sve u svemu, Pepersi su odavno u zenitu (kao i Metalika, maj gudnes) tako da je logicno ocekivati da ce svaki sledeci album biti sve gore govno. Edited August 30, 2011 by Salvation 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qOgFHMEJMeY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 http://www.balkanrock.com/index.php/Najave/red-hot-chili-peppers-u-zagrebu.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Potvrdjeno, 29.8. 2012. su u Zagrebu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor RHCP Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Jel ide neko na kocerte u nasoj bliyoj okolini? Zagreb, Sofija, Bukurest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Jel ide neko na kocerte u nasoj bliyoj okolini? Zagreb, Sofija, Bukurest? Organizovano iz Niša u Sofiju na koncert 01.09! Nakon uspešno organizovanih odlazaka iz Niša, kako za Beograd (na koncerte Paul Di'Anno, Motorhead, Deep Purple, Metallica, Deep Purple (Again!), Whitesnake, Iron Maiden & Whitesnake/Judas Priest), za Sofiju (na koncerte Helloween, Circle II Circle/Doro/Saxon, Sodom, Judas Priest/Queensryche, W.A.S.P, Destruction, Black Sabbath/Black Label Society, Helloween (Again!), Iron Maiden, Kiss, AC/DC, Sonisphere Festival 2010 (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Manowar, Rammstein, Alice In Chains & Stone Sour), W.A.S.P (Again!), Scorpions,Helloween/Stratovarius, Cinderella/Mr.Big & Saxon/Whitesnake/Judas Priest...tako i za Skoplje (Kreator)...ovog puta idemo u Sofiju na koncert Red Hot Chili Peppers-a 01.septembra! Karta + prevoz iz Niša je od 60 do 100 eura, tj... 100€ - Sedenje na tribinama koje se nalaze oko sredine terena. Pogled na binu je najbolji iz ove pozicije. 90€ - Stajanje ispred bine (fan pit). 85€ - Sedenje na tribinama koje se nalaze blizu bine, ali pogled na binu je ometen zvucnicima/ozvucenjem koje visi sa konstrukcije oko bine. 85€ - Sedenje na tribinama koje se nalaze u nivou druge polovine stadiona. 70€ - Sedenje na tribinama koje se nalaze na kraju stadiona. Ovde je najveca udaljenost od bine. 65€ - Stajanje na sredini stadiona. 60€ - Stajanje u zadnjem delu stadiona. Cenovnik sa šemom stadiona i sektorima za stajanje i sedenje mozete videti na kraju ovog posta... http://www.balkanrock.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=10048&p=164916#p164916 Visina uplate u dinarima se obračunava po prodajnom kursu za taj dan. Datum, vreme i mesto polaska su: 01.09.2012 u 11h sa parkinga "GUSAR" (kod Tvrdjave, kao i za sve prethodne koncerte). Za one koji nisu iz Niša neće biti problem da nadju isti, jer se nalazi u strogom centru grada i svi naravno znaju kako doći do njega. Dolazak u Sofiju je nekoliko sati pre početka koncerta. Povratak za Niš je 45 min po završetku koncerta. Prijave i uplate za ljude iz Niša se vrše isključivo u turističkoj agenciji Big Star (Dušanova 65, preko puta beer komerca). Za one koji su van Niša, uplate se vrše "POST NET-om" ili preko računa. Dakle odete u poštu ili banku i pitate sa kog šaltera možete da pošaljete novac. Oni vas upute na odgovarajući šalter i vi mi pošaljete novac na osnovu mojih ličnih podataka koje ću vam poslati na pp ili reći telefonom. Kada podignem novac stavljam vas na spisak. Znači, NE POSTOJI POSEBNO PRIJAVA A POSEBNO UPLATA, već se to vrši istovremeno obzirom da ljudi imaju potrebu da se iz nekog razloga prvo prijavljuju, pa onda odjavljuju, i time prave nepotrebnu zabunu i gužvu, pa smatram da je ovako mnogo jednostavnije. Kada se budete prijavljivali, od vaših podataka mi trebaju ime, prezime i mobilni broj telefona. Znači, ukoliko prijavljujete više osoba, prvo prikupite ove podatke i novac od svih koje prijavljujete pa se tek onda javite kako bi smanjili gužvu. Za odlazak u Bugarsku je potreban pasoš. Ukoliko imate stari pasoš treba vam i viza. Ukoliko imate novi pasoš, viza nije potrebna, tako da vam umesto vadjenja vize preporučujem vadjenje novog pasoša. Za putovanje u Bugarsku je potrebno i putno osiguranje koje sami vadite za odgovarajući datum (01.09.). Cena osiguranja za jedan dan kod Delta osiguravajućeg društva je oko 170 dinara, a njihove ekspoziture po gradovima Srbije mozete naći ovde... http://www.deltagenerali.rs/active/sr-latin/home/kontakt_01/lista_filijala.html Naravno, i svako drugo osiguranje je validno, ali mislim da je Deltino najjeftinije. Maloletna lica koja ne putuju sa roditeljima, moraju imati odobrenje od oba roditelja i to odobrenje se vadi u opštini. Uplata samo prevoza je moguća i iznosi 25€, dok samo kupovina karte nije moguća. Ukoliko imate neka pitanja ili postoji nešto što možda nije do kraja razjašnjeno u ovom prvom postu, slododno postavite pitanje ili ovde ili na pp, i ja ću vam naravno odgovoriti... Za sve dodatne informacije javite se na tel: 063-426-958 –Johnny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Jel ide neko na kocerte u nasoj bliyoj okolini? Zagreb, Sofija, Bukurest? Ja cu ici sigurno...najvise bi' voleo u Zagreb, al' izgleda da je najrealnija Bugarska zato sto koncert pada u subotu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 http://www.balkanrock.com/index.php/vesti/novi-albumi/6680-nova-izdanja-johna-frusciantea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 [media=] [/media] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 ^najlepsa na svetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nardelorn Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Ovaj novi faggot na gitari mi bas ide na kurac 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 volimo i mi tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
So What! Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 (edited) Evo sinoć iz Zagreba. [media=] [/media] Edited August 30, 2012 by So What! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent Hess Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Ne bih da zvucim kao jebivetar, ali meni se ovo nista ne svidja bez Dzona. Nemam osecaj da je to isti bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
So What! Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Ne bih da zvucim kao jebivetar, ali meni se ovo nista ne svidja bez Dzona. Nemam osecaj da je to isti bend. Ne bih da zvucim kao jebivetar, ali meni se ovo nista ne svidja bez Dzona. Nemam osecaj da je to isti bend. To je normalno mišljenje, mada se ja ne slažem lično s tim. RHCP je postojao i prije dolaska Frusciantea pa je bio dobar bend, a i nakon njega uspijevaju da prave dobru muziku.. Mislim za neke ljude Sepultura nije isto bez braže Cavalera, što realno i nije, ali oni su nastavili svojim pravcem i ostali dobar bend, pa tako i RHCP (mada se ta dva benda ne porede obično, ali to navodim kao primjer) će ostatimeni lično dobar bend uvrnut, šarmantan i provokativan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Frusante je fanovima prirastao k srcu,jbg ima nesto u njemu sto ga uzdize i iznad Slovaka i onog posle Frusantea i njanjavog Navara.Jednostavno on je RHCP za fanove,svi ostali su uljezi.Ima taj gruv,koji Klingenklupenkajzerkinkenhofer ne moze da simulira. Jbt koji god snimak da vidim komentari su-kam bek Dzon,vi mis ju Dzon,fak mi Dzon,Dzon iz Gad,Dzon iz Dzizs,Aj kam ven Dzon plejz....voli ga raja. A i kul su mu solo albumi, totalno otkaceni i nekomercijalni. Verovatno sto je iskren,mrzi slavu,pa jos pored toga dotakao dno,kad su svi mislili da je gotov on se opet uzdigao,a i fenomenalan gitarista...preslusao sam nekoliko koncerata sa Dzosom i ne znam,deluje mi nepotpuno. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 (edited) Svaka ti dala Sale. Edited September 1, 2012 by MegaDave90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 sta ga ih je ovih koncerata sada po jutjubu bokte.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Ima sta oces sada, bas sam pre neki dan gledao neki njihov iz devedesitih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Za fanove Frusantea, prilicno originalna...pa rekao bih totalno promocija albuma http://www.johnfrusciante.com/sat-jf14/ Naime, lansiran je satelit u orbitu koji nosi novi Frusanteov album, i kad se skine aplikacija na ajfon ili android fon, imate priliku da preslusate album, kada satelit stigne u vas region, tj kad dospe signal na lokaciju na kojoj ste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 http://getmetal.org/nu-alt/104596-red-hot-chili-peppers-the-getaway-2016.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Koja kurcina od albuma, na pola druge pesme se vec istrosio. Bas su pravi middle aged meditiramo i zelimo mir u svetu a imamo dzanki proslost cilipeperkorovci postali. U sustini nisam nista ni ocekivao, ne bih ga ni preslusao ko zna kad da nisam ovih dana vrteo One Hot Minute i BSSM, kako su to bili lucidni i dobri albumi za to vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 Stvarno sranje od albuma. Dosad su bili dobri u onome sto rade, ali ovo je totalna fula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts