CTPAX Posted October 9, 2003 Report Posted October 9, 2003 Znam, koncert sa treceg kanala sam snimio, to je ono kada Anthony ima cirokanu, to je jedan od retkih koncerata koji su valjali u poslednje vreme... Ona stvar na kraju, kada su bombardovali sirotog Chada sa lopticama za ping-pong je bila super... najbolje od svega je sto se on tu super snasao, pa je uspeo i dobro da odsvira do kraja... Quote
Face Of Melinda Posted October 9, 2003 Report Posted October 9, 2003 Pored tog koncerta koji je bio za dodelu MTV nagrada ima i onaj kada je Anthony bio u suknjici(wood'94) i taj mi je nekako jedan od najdrazih ili wood'99 kada se i Flea pojavio go i ... stvarno je svaki specifican na svoj nacin za razliku od nkih bendova koji su takodje dobri ali nastup im je tipa samo da odrade posao ili im je nastup uzasno smoran dok kod RHCP-a nikada nije dosadno a: Quote
CTPAX Posted October 9, 2003 Report Posted October 9, 2003 Pa, dobro, ova By the way turneja je bila prilicno dosadna po meni, ali ljudi su se vec umorili, ulaze u cetrdesete, razumem ja to... a: Super je i bio onaj nastup kada su se obukli u srebrne skafandere sa sijalicama na glavi... U pravu si, oni se trude da uvek nesto bude novo na njihovim koncertima, muzika nije ni vazna na njima... :roll: Quote
CTPAX Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 Nego, da li ste gledali dokumentarac o snimanju BSSM - Funky monks? Mnogo je dobar, ja sam ga bas juce ponovo odgledao... Quote
Max Posted October 17, 2003 Report Posted October 17, 2003 mene rchp smaraju....jako me nervira vokal.....ne znam kako vama.... Quote
CTPAX Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 U novembru dolazi novi album!!! (Tako sam bar p[rocitao u Blicu)... Quote
dark earendil Posted October 31, 2003 Report Posted October 31, 2003 nisu losi stari albumi a sto se tice novog albuma to su kompilacije hitova sa dve pesme koje su valjda novije Quote
CTPAX Posted November 1, 2003 Report Posted November 1, 2003 U svakom slucaju, cuo sam i da izlazi i novi spot za jednu od tih novih pesama... Quote
dark earendil Posted November 1, 2003 Report Posted November 1, 2003 ja koliko znam to su pesne "History" i "fortune faded" i neka za film "the coneheads"-iz 1993-"soul to squeze" Quote
CTPAX Posted November 7, 2003 Report Posted November 7, 2003 i btw. "neka zafilm..." - to nije neka, meni je Soul to squeze najomiljenija pesma od Peppersa... Quote
dark earendil Posted November 7, 2003 Report Posted November 7, 2003 sorry nisam cuo tu pesmu pa zato kazem,inace volim ih puno i jedva cekam da izadje ,koliko zanm to je 14.nov. zar ne? Quote
dark earendil Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 fortune faded je samo jos jedan dokaz da je rhcp jedan od najbojlih ako ne i najbolji bend trenutno Quote
Max Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 ja ne volim bash rhcp ali i meni se svidja pesma fortune faded... a: Quote
dark earendil Posted December 6, 2003 Report Posted December 6, 2003 relativno mislim da su oni trentno naj rock bend i da je ff dokaz da imaju sta jos da rade na sceni bweeeeeeee >>>>>>> a: a: a: a: Quote
CTPAX Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 Slazem se... a: a: a: Sada bas i nisu nesto extra na bini, ali nekada davno... Quote
blondie Posted December 27, 2003 Report Posted December 27, 2003 prije mi se nisu nesto mnogo svidjali... Ā ali s ovim posljednjim albumom... i spotovima - stvarno su no.1. Ā i ko kaze da nekome inspiracija sa godinama opada? Quote
geddy lee Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 Omiljeni album "The Uplift Mofo Party Plan"-omiljena pesma "No Chump Love Sucker"-prave stvarno zen muziku u poslednje vreme-"By The Way" je super album. Quote
dark earendil Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 jeste ali slozite se samnom da od svih albuma im je najgori callifornication koji je tako komercijalan da je to nesto neverovatno,zar ne?????????? Quote
blondie Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 ali to ne znaci da nije kvalitetetan Quote
Kakashi Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 Pa i nije nesto kvalitetan... Meni se pesma Californicatio svidela 2-3 puta kad sam je prvi put cuo. Posle mi je bila budjava. Onda sam je apsolutno zamrzeo kad su poceli da je pustaju svuda. A ceo album je... :pfff: Cak je i By the Way bolji od Californication a:. Quote
blondie Posted January 3, 2004 Report Posted January 3, 2004 mozda je bolji Ā Ā zavisi od ukusa, ali ca. je svakako odlican Quote
Vlada Jet Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Zashto je Californication losh album?Gledao sam neki koncert iz 2003. do jaja su odsvirali ,,,valjda u Dablinu. Quote
blondie Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 gledala sam i ja. odlican intro za californication! Quote
dark earendil Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Zashto je Californication losh album?Gledao sam neki koncert iz 2003. do jaja su odsvirali ,,,valjda u Dablinu. ovo da je ovaj album losh stvarno ne bih ni pomislio da je on nije tako komercijalan.Samo ga uporedi sa BTW i videces da je zasigurno bolji i kvalitetniji.Naravno da o ukusima netreba raspravljati ali mislim da je Callifornication najgori RHCp-ov album uz svo postovanje prema grupi koja je za mene jedna od omiljenih!!!!! Quote
Recommended Posts