boobie Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 mislim da su zasluzili sve pohvale. treba biti jek i izdrzati sve ono sto su oni prosli.... ali nekako se mora i poceti.... Quote
Mjaua Posted July 23, 2004 Report Posted July 23, 2004 A je l neko gledao film Ylocin na talasima ili tako nesto sa talasima gde igra i Patrick Swayze i gde se pojavljuje i Anthony u jednom trenutku ? Quote
Vlaja Buraz Posted July 24, 2004 Report Posted July 24, 2004 Pojavi se odgovor dok sam ja tražio sličicu: Quote
шмизла Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 Obozavam ih!!blood sugar sex magik mi je medju naaaaj albumima,al dobro i californication i btw su do jaja i,da,anthony je taaaaaaaaaaaaaaako mmmmmmmmmmmmmmm Quote
Jaymz Posted July 30, 2004 Report Posted July 30, 2004 Jok tu je Under The Bridge koja se posere na ceo album i zato Mother's Milk! Quote
шмизла Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 evo sad slusham live in hyde park........odlichno Quote
wishmistress Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 obozavam pepperse...mnogo gotivim muziku...anthony je super lik....a tek shta bih dala da dodju u bg...... Quote
John Frusciante Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 da to bi stvarno bilo super ... moram vidim mastorije Flea !!!!!!!!!!!! Quote
michelle Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Juce sam kupila najvece hitove na originalu, simpatican booklet Quote
CTPAX Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Ja bih hteo da nabaim tu kompilaciju sa DVD-em spotova od '91. pa nadalje, ali trenutno ne stojim bas najbolje sa parama... Quote
michelle Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 To stvarno vredi imati. Bila sam massive fan pre 6-7 godina, sada ih uopste ne slusam, ali spotove bih rado posedovala Quote
Shelly Webster Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 RED HOT CHILLI PEPPERS!!!!!!!!!!!!!!!! OBOZAVAM IH!!!!!!!! ONI SU PRVA (mislim bukvalno prva) GRUPA KOJU SAM STVARNO VOLELA!!!!!!! I DALJE IH VOLIM........DIVNIIII SU.....MOJ POCETAK......schmrtz..... Quote
michelle Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Je l ima neko ovaj "live at hyde park"? Quote
Jaymz Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 skroz je ok live in hyde park. Bas sam prijatno iznenadjen obradom "I Feel Love" : ) Quote
John Frusciante Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 sutra (ponedeljak) na b92 imate cert peppersa + neke nagrade preko sms kviza ... nekoliko duplih dvd-a sa ovim novim koncertom... Quote
Vlaja Buraz Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 skroz je ok live in hyde park. Bas sam prijatno iznenadjen obradom "I Feel Love" : ) Ja se bogami smorio slušajući audio... Quote
Jackie Brown Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 RHCP volim i jako ih cesto slusam.Imam neku kompilaciju,Djani Bulevari,a u By the way mi je originalan album koji slusam jaaaako cesto. Muzika im je jako zabavna i nekako opustajuca.Mojim roditeljima se dopadaju vise nego meni..... Quote
Archibald Reiss Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 e jeste slusali ovaj Live in Hyde park double CD? Dobar je Quote
dark earendil Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 hm meni se nesvidja nesto preterano,jer mislim da su sve stvari odsvirali studijski,publika se slabo cuje,a ne verujem da je tako bilo na koncertu,citava atmosfera je kilava,medjutim mogu vam reci da su one dve stvari rolling sly stone i ona druga odlicne pesme! Quote
Archibald Reiss Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 ma gde bre studijski... to je samo izmixovano da se lepo cuju oni a ne vriska... to svi tako rade, a ne kao Metallica nas koncert sto je sniman vise cujes vristanje i dreku nego muziku. I feel love je obrada od ne znam koga, ali je dobra. Quote
dark earendil Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 Ja mislim da je to obrada od DOne Sumer,nisam siguran.Ma ne volim takve mikseve,jebes ti takav koncert.Mogli su i da publiku nacisto priguse pa da se ne cuje.ZBog cega se to zove koncert? Quote
Vlaja Buraz Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Jedini disk u teretani iole dobar je Californication... A mrzio sam taj album, ali kad te nužda natjera. Kako biste poredali albume? Quote
Recommended Posts