FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 (edited) T H E R I O N - 17.11.2010. Live in Serbia, SKC, Beograd -------------------------------------------------------------------------- Radosna vest za sve ljubitelje ovog moćnog i neponovljivog benda! THERION će ove godine posetiti Srbiju - tačnije 17.11.2010. Povod je promocija novog albuma "Sitra Ahra" koji treba da ,,ugleda svetlost dana" negde u Maju...Ovo će biti treći put da nastupaju u Srbiji, a ako je suditi po prethodna 2 koncerta - definitivno nas očekuje nešto što se nikako ne sme propustiti!!! Koncert će se održati u Beogradskom SKC-u. Predgrupe za koncert u Beogradu su: LOCH VOSTOK (Progressive / Metal from Sweden ) http://www.lochvostok.com LEPROUS (Progressive / Metal from Norway) http://www.leprous.net Na njihovim myspace stranicama možete čuti kako bendovi zvuče: http://www.myspace.com/lochvostok http://www.myspace.com/leprousband Karte su u prodaji po ceni od 2000rsd i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima. Vidimo se! http://www.megatherion.com/Tour.xhtml P.S. Eto sve sto treba za rodjendan da mi kupite je... pa da kupite kartu za koncert . Edited May 20, 2010 by Frubi_ZMIJA 1
_powerslave_ Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 hellyeah Dolazi se na ovo samo tako.
VoivodBG Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 last.fm event @Frubi nikada mi neće biti jasno zašto lepo ne sačekaš da dobiješ sve informacije pa onda objaviš vest o koncertu.
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 13, 2010 Author Report Posted February 13, 2010 (edited) pa vidis da nista nisam ni objavio... ^^ samo sam prekopirao sa njihovog sajta... sad ne znam ... mozda radi neko drugi koncerT ) do sada je bilo potvrdi mi manager , pa onda tek oni objave, sada vidis da svi poludeli ). mile: pa eno deicide za mene i tebe :)haahaha... Edited February 13, 2010 by Frubi_ZMIJA
lemilica Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 @Fruby prvo cu da te napijem, a posle cu da te... ...nabijem??
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 13, 2010 Author Report Posted February 13, 2010 naravno ljubavi moja kao i uvek
Stefan34 Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Hehe ce da bude nesto kao na Blackmore's Night? Koliko mesta uopste ima u Odeonu (ako nije neka dezinformacija)? 300, 500?
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 13, 2010 Author Report Posted February 13, 2010 2000+ ljudi je kapacitet
Buddha Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 jel odeon nesto fazon 300 evra da se zakupi?
lemilica Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 za 300e uzimam dva komada!! :da: :da:
crusader84 Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 (edited) P.S. Jebote, što im je logična ruta, mora da im je tour menadžer alkos. Edited February 13, 2010 by crusader84
Oddball Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 jebo vas bog da vas jebo, kakve dobre vesti XD XD XD XD 1
Che-Cha Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Super,samo jos pa potvdite da je tacno i da se svi veselimo:)
Oddball Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 dok nas ima kojima to jos ne smeta, i guess
Svart Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 P.S. Jebote, što im je logična ruta, mora da im je tour menadžer alkos. Hrvatska pa Francuska pa Srbija
DBrave Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Therion je uvek dobar uzivo, lepe vesti
crusader84 Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Zašto bend koji održi uspešan koncert ne bi došao ponovo na sledećoj turneji? Tako i treba, to što je naše tržište katastrofa, pa ima malo takvih bendova, druga priča. Super,samo jos pa potvdite da je tacno i da se svi veselimo:) Koja ti još potvrda treba pored one na oficijelnom sajtu?
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 13, 2010 Author Report Posted February 13, 2010 (edited) Njihov tour manager je najveci drkos sa kojim sam ja radio, pored cuvenog Danija iz Wasp-a ... covek je retard celavi od 60+godina , koji je prosao sito i reseto , pri tom je i njihov tonac , a pri tom je bio i tonac metallice na black turneji po evropi, pa ono mozete misliti kako je veselo druziti se sa cuvenom Richardom Peach-om ... Po meni Therion nikada nije dosadan i uvek pruza maximum od sebe, publika ovde im se svidja i oba koncerta su do sada bila i vise nego uspesna. Tako da ... Za razliku od nekih bendova Therion je uvek opusteno raditi , ne moze da omane . A uvek manager ima razumevanja tako da uvek dogovorimo dobro .... covek je jednostavno najbolji lik sa kojim smo radili ( to je glavni agent, nema veze sa Richardom govnetom ... ) . Tako da eto , sto rece Crusader ako ima na njihovom sajtu ne treba vam nista vise.... Edited February 13, 2010 by Frubi_ZMIJA
DBrave Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 ma odlican posao ste obavili Legacy, svaka cast i molim vas, nemojte odrapiti sa cenom, dajte malo jeftinije pa da bude vise ljudi... Taj odeon od 300evra, jel to jeftinije ili skuplje od velike sale SKCa ?? Nisam upoznat sa cenama zakupa, al bas me zanima, jel su prosli jeftinije ili skuplje jel ce biti odrzano u bioskopskoj sali Odeona ? to je bas ogroman prostor
Recommended Posts