Jump to content

Recommended Posts

Posted

ako stvarno skupe 2000 ljudi bilo bi epsko.

Ali kontam da je nemoguce sve i da dodju svi Hrvati i svi Bosanci i svi Makedonci i ostali

Posted

Taj odeon od 300evra, jel to jeftinije ili skuplje od velike sale SKCa ??

Ako taj Odeon stvarno košta 300€ (mada ipak verujem da je malo više), onda je to tipa 3-4x jeftinije od velike sale.

I to što prostor prima 2000+ ljudi ne znači da se toliko očekuje zaboga :haha:

Posted (edited)

E , narode, a da se malo opustite i da batalite razmisljanje o "organizacijskim" stvarima i da prepustite to nama da razmisljamo... jer nije vase da razmisljate da li ce biti 400 ili 200 ljudi to je apsolutno nasa stvar i nas rizik ... vase je da se radujete/hejtujete o koncertu i to je to . postoje odredjeni razlozi zasto se radi koncert tamo, videcete kada dodje koncert kako sve izgleda , kakav je prostor , kakvo je ozvucenje, pa onda mozete komentarisati i o tome . to da li je odeon 300e ili 3.000e to opet vas ne treba da zanima ... jer mi smo ti koji pravimo kalkulacije i gledamo da li je nesto isplativo ili ne ( bar smo to naucili za sve ove godine , ne bi radili koncert da mislimo da ne moze da prodje dobro ... ako ne dodju ljudi opet nikom nista... )

meni licno ne smeta, ali ne razumem cemu uopste raspravka / prica o organizatorskim stvarima? jer o tome brinemo samo mi i niko vise, na nama je da ucinimo sve da svi budu zadovoljni, tako da to je to ...

opusteno dolazi nam THERION , predgrupe su :

LOCH VOSTOK (www.lochvostok.com)

LEPROUS (www.leprous.net)

bice opet dobar koncert , tj. therion uvek radi dobre koncerte , eto posle tri godine ponovo koncerta i to je to ...

opet vas molim zaobidjite organizatorske stvari jer vas ne vidim razlog zasto ulazite u to uopste....

pozzz

Edited by Frubi_ZMIJA
Posted

teddy moj veliki prijatelj :D

hahah jebem vas u usta, sad cu morati da idem zbog predgrupa.

Loch Vostok su odlicini modern extreme/progressive i Leprous su cist prog, inace to je bend koji svira sa Ihsah-om uzivo.

Posted

Hehe Frubi kako sam namirisala da njuškaš tamo na temi :mhihi:

Ovaj... odlično, odličan izbor predgrupa, ima da se nacrtam pa taman sa Marsa morala da dođem!

:pivopije:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

frubi ne znam sto se ljutis sto se pominju cifre, a sa druge strane si uvek prvi koji hoce uvek sve da obelodani oko organizacije koncerata.

nije nikakva tajna taj odeon, nouvelle vague su tamo svirali prosle gosdine i hrcak je organizovao novu godinu tamo. ako je jeftinije dosta mesto, onda mogu i domaci bendovi da pocnu da rade tamo svirke i svima da bude bolje.

Posted

Ma Frubi ja kad sam pitao oko prostora to je bilo u najpozitivnijem smislu...

Svidja mi se promena prostora, SKC mi se vec pomalo i smucio posle 15 koncerata tamo...

Lepo je malo promeniti ambijent, a jos ako je i sala sa boljim zvukom to je onda super.

A i do jaja je ustedeti kintu ako je Odeon jeftiniji...

I ovde ce ljudi uvek da pisu o svakakvim glupostima, a pogotovo o organizaciji...

Pa ovo je forum, znaci besposleni ljudi, visak slobodnog vremena, mora o necemu da se razglaba :bigblue: zar je moguce posle silnih tema od po 200 strana da se jos neko cudi sto se prica o organizaciji...

Posted

Ja se nit ljutim , nit nesto drugo, nikad nisam ni pricao oko organizacije ne znam odakle vam to ... samo me nervira sto sada vise ljudi ulaze u takve nekakve stvari nego sto pricaju o koncertu...

Moram da vam priznam da nisam ni imao vremena da provalim sta je sa predgrupama i koje su predgrupe u pitanju ... hahahah , prosvetlili ste me :).

Nece se znati jos nista oko cene karte za koncert, bar ne u narednih 15-ak dana ... najverovatnije oko 1800-2000 , jbg. ne moz manje i da ocemo. Evro je vec 100 u kurac :(.

Danilo:

imali smo neku ideju kako to sprovesti u delo, ali ne znam videcemo dal ce uspeti... ako uspemo da uradimo sve sto smo zamislili moze da se desi da uspemo da vratimo ljude na koncerte i da omogucimo domacim bendovima da prave koncerte tamo gde se ne bi naplacivao ulaz i samim tim bi verovatno bilo vise ljudi ... mislim cekamo da se desi jos dosta toga... no nije bitno....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...