Talvi Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 (edited) Što rekoše ljudi - pored samog sećanja, youtube-a, slika... karta mi zaista ne dođe neka preterana uspomena. Sem ako je ne koristite kao "trigger" da povuče ostale uspomene. Edited October 29, 2010 by Talvi 1 1
Guest Administrator Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Youtube klipovi sa mobilnih telefona nisu vredni pomena
Lou Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Pa to. Napravi nekoliko fotki za vreme svirke, slikaj se sa društvom... mnogo veći naboj, i uspomena i emocija, nego ono što dobiješ od karte.
Guest Administrator Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Što rekoše ljudi - pored samog sećanja, youtube-a, slika... karta mi zaista ne dođe neka preterana uspomena. Sem ako je ne koristite kao "trigger" da povuče ostale uspomene. A cekaj , nije li lepse npr da ti drzis fizicki neku kartu u ruci ili da ,kroz 50 godina odes na youtube , a ni ne znas kakva ce tehnologija biti tad , da gledas klip ? To ti je isto kao kad bi rekao da je bolje imati Mp3 nego davati 1300 dinara za neki original.
Lou Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Šta ste se sada zalepili za YouTube? Razvij, tj. odštampaj fotku i prikači je uz kartu, da vidiš kako će to da izgleda kada iskopaš iz kutije za desetak godina.
Guest Administrator Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Desetak ? 50 , kad budes imao unuke i sinove
Lou Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Ma, to sam stavio najmanju cifru koja bi bila značajna, da ne preteram. "Dođi, da vidiš šta deka ima, bio je on opasan kad je bio mlađi..."
Guest Administrator Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 ja kad budem bio deda cu pusiti marihuanu i jescu magicne pecurke i odgovoracu nekom samo ako me nesto pita 1 1
Lou Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 I onda će se neko pojaviti i reći "Sto je to Eventime i gde se to nalazi??"
Guest Administrator Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 I onda krece prica ...sinko ....bilo jednom davno jedno sranje u jednoj usranoj zemlji ....
baron-samedi Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 http://www.metalsetlists.com/showthread.php?t=15079 Therion -- London, England -- October 31st, 2010 Sitra Ahra Live Tour Venue: Shepherd's Bush Empire Loch Vostok (19:15-19:45) ?? ?? A Mission Undivined ?? ?? Energy Taboo Leprous (19:55-20:30) ?? Phantom Pain Dare You White ?? Passing Therion (21:00-23:00) Sitra Ahra Wine of Aluqah Typhon The Perennial Sophia Hellequin Nifelheim The Siren of The Woods Voyage of Gurdjieff (The Fourth Way) Ljusalfheim Dies Irae Ginnungagap Kali Yuga, Part 3 Call of Dagon Clavicula Nox Enter Vril-Ya The Blood of Kingu Lemuria Abraxas Unguentum Sabbati ---------------------- The Rise of Sodom and Gomorrah To Mega Therion
Talvi Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 A cekaj , nije li lepse npr da ti drzis fizicki neku kartu u ruci ili da ,kroz 50 godina odes na youtube , a ni ne znas kakva ce tehnologija biti tad , da gledas klip ? Ne, kad hoću da se podsetim koncerta odem na youtube i vidim video zapis, čujem kako je bilo, vratim se u situaciju... a parče papira mi ne znači ništa. Zapravo, znam zašto je tako - ja sam na dosta koncerata ulazio preko magazina, tj. nisam ni kupovao kartu - ja nemam kartu za gomilu koncerata na kojima sam bio pa mi to ništa ni ne znači. 1 1
Oddball Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 (edited) gde jos ima informacija o tim dz kartama u voodoou, nemam FB nalog pa zato pitam Edited November 2, 2010 by Oddball
Guest Administrator Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 gde jos ima informacija o tim dz kartama u voodoou, nemam FB nalog pa zato pitam picko plati kartu , nije valjda da neces da das pare za The Rion ?
crusader84 Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 13! (12 po Burtonovom! ) Ne, kad hoću da se podsetim koncerta odem na youtube i vidim video zapis, čujem kako je bilo, vratim se u situaciju... Kad smo kod toga... Trebalo bi da u dnu ekrana bude lista preostalih do sada okačenih pesama sa ovog snimka. 1
Old Metalhead Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 13! (12 po Burtonovom! ) Kad smo kod toga... Trebalo bi da u dnu ekrana bude lista preostalih do sada okačenih pesama sa ovog snimka. Bravo Crusader,sutra je 011,HAL BEOGRAD,jer je 16i nov 00 NOC VIDIMO SE!!!
oʞɾoƃ Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 A cekaj , nije li lepse npr da ti drzis fizicki neku kartu u ruci ili da ,kroz 50 godina odes na youtube , a ni ne znas kakva ce tehnologija biti tad , da gledas klip ? To ti je isto kao kad bi rekao da je bolje imati Mp3 nego davati 1300 dinara za neki original. Pa odnesi im taj isti original da ti potpišu i eto ti sto puta bolja uspomena nego usrano parče hartije.
Guest Administrator Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Pa odnesi im taj isti original da ti potpišu i eto ti sto puta bolja uspomena nego usrano parče hartije. kad smo vec kod toga , na 1. koncertu mi se desilo jedno nevidjeno sranje. Dobio sam potpis mats levena na posteru i kad sam izlazio neki lik je isto izlazio iz SKCa i startovao me sa spikom da je 15 puta bio u zatvoru jer je 15 puta izbo pandure. i trazio mi je da mu dam palicu ( on je mislio da je moj poster palica ) i onda mi je trgo "palicu " iz ruke i zguzvao ju je. a moja 2 "drugara" stoje sa strane i usrali se. Da ti kazem , nije ni bilo meni svejedno , ali da su te 2 picke makar krenule verbalno na njega bilo bi mnogo lakse. Eto , toliko od potpisa.
crusader84 Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Je l' sam ja jedini koji bi radije slušao Cults of the Shadow nego To Mega Therion? Primećujem da CotS opet izostavljaju (nije bila ni onda kad su bili sa Diggerom). 2
MissionVao Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Nisi jedini... To Mega Therion mi je bio do jaja prvih 10x, kad sam tek pocinjala da ih slusam. CotS ostaju do jaja jer su nenametljiva pesma
Angelystor Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Je l' sam ja jedini koji bi radije slušao Cults of the Shadow nego To Mega Therion? Primećujem da CotS opet izostavljaju (nije bila ni onda kad su bili sa Diggerom). Ja imam listu jedno 20 pesama koje bih cuo pre nego tu, stvarno mi ne ulazi u glavu zasto im je ona tol'ko cesta u listama i jos gore da se njome zavrsi 'cert... 1
Oddball Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Ja imam listu jedno 20 pesama koje bih cuo pre nego tu, stvarno mi ne ulazi u glavu zasto im je ona tol'ko cesta u listama i jos gore da se njome zavrsi 'cert... upravo, kao npr onaj drugi koncert od 3 sata, e pa mogli su glat da sviraju 3 sata skroz drugih pesama i da bude jednako dobro
Recommended Posts