demon_of_scream Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Ma sve pobrojane su kultne pjesme... Child in time je top5 rock pjesama ikada no moja omiljna je Highway star zbog inficirajuce 2 solaze gitarom... uvijek mi se igra kad slusam taj dio... Quote
crusader84 Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Mistreated, Child In Time, Burn, pa onda sve ostale! Quote
C.A_R.I.A. Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 ma made in japan! legendarna ploca... liwing wreck je sjajna pesma... legendarna grupa! Quote
dark earendil Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 jednom sam rekao i opet cu : MADE IN JAPAN je najbolji koncert svih vremena,a najbolje stvari odatle su child in time i strange kind of woman!!!!! Quote
C.A_R.I.A. Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 tjah,koncert je odlican,ali zavisi da li gledas na ne metal koncerte ili metal... kako najbolji ? i tu se cuje cuveni pucanj i pad na child in time... to sam slusao dok sam bio maaali Quote
Pharmaceut Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Ima li neko setlistu sa koncerta u Beogradu? Quote
dark earendil Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 tjah,koncert je odlican,ali zavisi da li gledas na ne metal koncerte ili metal... kako najbolji ? i tu se cuje cuveni pucanj i pad na child in time... to sam slusao dok sam bio maaali mislim na svirku,na perfektnost sviranja.Stvarno je malo takvih koncerata,kao Made In japan.Kada kazem ovo ne racunam toliko neki scenski nastup,tipa floyd-ov : the wall ,vec cistu svirku ! Quote
dudi Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Deep purple još uvek ima energiju da se bori da ima perfektan zvuk i nastup,Mada nije to to više ali ipak respect. Quote
dark earendil Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 hm da ali to nije taj deep.oni imaju perfekciju zvuka i produkciju ali to je morsov i gillanov bend.cak je i lord otisao.Ma bez njega nije nista isto.Ipak DP-u nedostaje egocentrizam Blackmore-a! Quote
Vlaja Buraz Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Ako nekome trebaju piratski snimci DP, neka se javi... Nabavio sam masu nekih pizdarija, zanimljivosti iz '90-ih... Usput, zanimljivo mi je bilo kad sam vidio da se 'Child in Time' držala u repertoaru do 1995, znači i sa Morsom. Kakva je to blasfemija bila mogu misliti... Quote
dark earendil Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Ako nekome trebaju piratski snimci DP, neka se javi... Nabavio sam masu nekih pizdarija, zanimljivosti iz '90-ih... Usput, zanimljivo mi je bilo kad sam vidio da se 'Child in Time' držala u repertoaru do 1995, znači i sa Morsom. Kakva je to blasfemija bila mogu misliti... hm ajde posalji na pp koje bootlege imas,ja imam dosta.I sta ti znaci blasfemija majke ti? Quote
Vlaja Buraz Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Blasfemija - bogohuljenje... Ne zanimaju mene njihovi pirati... I ovo sam uzeo usput, evo šta ima (ne da mi se kucati detalje): 1420 Beachwood Drive (1975) Burning Purple (1991) Chasing Shadows (1998) Fireball over Switzerland (1994) Live in Hong Kong (2001) Live in Sunbury (1975) Live in USA (1976) Locked in a Paper Cage (1987) Woman from Osaka CD 1/4 (1985) Quote
dark earendil Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Ma imam neke Rainbow-ove spotove.Ako te zanima mogu ti tacno reci koji su,samo da pronadjem cd-ej! Quote
Vlaja Buraz Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 (edited) Da imaš 'King of Dreams' mogli bi pričati o nečemu... Ali Rainbow me ne zanima baš... No pogledaj koji su spotovi ako budeš mogao pa napiši ovdje... Ipak su šiške u pitanju. Edited October 4, 2004 by Borislav M. Quote
dark earendil Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 Hm nemam King of dreams,sve je iz Rainbow faze.Ajde pogledacu sutra ne mogu sad da nadjem cd-ej.I iz DP faze gledao sam za Love counquers All i povracao sam.Oces ti opisem?inace sta mislis o King Of Dreams ? Quote
Vlaja Buraz Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 Jebem li ga, 'King of Dreams' mi je simpatična stvar... Ima prizvuk prošlih, ljepših vremena. Quote
dark earendil Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 isto.Po meni jedna od malo pesama na kojoj je Blackmore posle '74 odsvirao kako valja u DP-u.Ali spot,joj ja ne znam cek da vidim ........ Quote
Vlaja Buraz Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 Očekivano ili ne? Lord ponovo sa DP: http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/ne...ewsitemID=29164 Stari bi da svira ali mu se teško mrdati. Quote
dark earendil Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Ma nema nista od stare slave brate,sve je to mlacenje prazne slame! Quote
Prinzessin Tinea Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 DEEP PURPLE... NAJBOLJA OD NAJBOLJIH GRUPA SVIH VREMENA... Quote
Dowla Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 DEEP PURPLE... NAJBOLJA OD NAJBOLJIH GRUPA SVIH VREMENA... oh yeah... Quote
:Dea Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Jedna od najboljih grupa svih vremena!!! Quote
Prinzessin Tinea Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Da li je bolji gitarista R.Blackmore ili S.Morse??? Po meni je bolji Ritchie ali mi je Morse malo lepshi (fizichki) Quote
(S)ombra Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Deep Purple sam pocela da slusam jos od osme godine nakon sto mi je brat rekao da Gillan peva u tom bendu,dakle Gillan je za mene sve u Purpleu mada mi je i Hughes ok.Coverdalea nikako da svarim.. Quote
Recommended Posts