Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

tjah,koncert je odlican,ali zavisi da li gledas na ne metal koncerte ili metal...

kako najbolji ? i tu se cuje cuveni pucanj i pad na child in time...

to sam slusao dok sam bio maaali icon_smile.gif

Posted
tjah,koncert je odlican,ali zavisi da li gledas na ne metal koncerte ili metal...

kako najbolji ? i tu se cuje cuveni pucanj i pad na child in time...

to sam slusao dok sam bio maaali icon_smile.gif

mislim na svirku,na perfektnost sviranja.Stvarno je malo takvih koncerata,kao Made In japan.Kada kazem ovo ne racunam toliko neki scenski nastup,tipa floyd-ov : the wall ,vec cistu svirku !

Posted

Deep purple još uvek ima energiju da se bori da ima perfektan zvuk i nastup,Mada nije to to više ali ipak respect.

• 2 weeks later...
Posted

Ako nekome trebaju piratski snimci DP, neka se javi... Nabavio sam masu nekih pizdarija, zanimljivosti iz '90-ih... icon_wink.gif

Usput, zanimljivo mi je bilo kad sam vidio da se 'Child in Time' držala u repertoaru do 1995, znači i sa Morsom. Kakva je to blasfemija bila mogu misliti...

Posted
Ako nekome trebaju piratski snimci DP, neka se javi... Nabavio sam masu nekih pizdarija, zanimljivosti iz '90-ih... icon_wink.gif

Usput, zanimljivo mi je bilo kad sam vidio da se 'Child in Time' držala u repertoaru do 1995, znači i sa Morsom. Kakva je to blasfemija bila mogu misliti...

hm ajde posalji na pp koje bootlege imas,ja imam dosta.I sta ti znaci blasfemija majke ti?

Posted

Blasfemija - bogohuljenje...

Ne zanimaju mene njihovi pirati... I ovo sam uzeo usput, evo šta ima (ne da mi se kucati detalje):

1420 Beachwood Drive (1975)

Burning Purple (1991)

Chasing Shadows (1998)

Fireball over Switzerland (1994)

Live in Hong Kong (2001)

Live in Sunbury (1975)

Live in USA (1976)

Locked in a Paper Cage (1987)

Woman from Osaka CD 1/4 (1985)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Da imaš 'King of Dreams' mogli bi pričati o nečemu... laugh.gif

Ali Rainbow me ne zanima baš... No pogledaj koji su spotovi ako budeš mogao pa napiši ovdje... Ipak su šiške u pitanju.

Edited by Borislav M.
Posted

Hm nemam King of dreams,sve je iz Rainbow faze.Ajde pogledacu sutra ne mogu sad da nadjem cd-ej.I iz DP faze gledao sam za Love counquers All i povracao sam.Oces ti opisem?inace sta mislis o King Of Dreams ?

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Deep Purple sam pocela da slusam jos od osme godine nakon sto mi je brat rekao da Gillan peva u tom bendu,dakle Gillan je za mene sve u Purpleu mada mi je i Hughes ok.Coverdalea nikako da svarim..