AGGRESSOR55 Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 (edited) Ni ja ne volim Coverdalea, vise volim Gillana . Omiljeni lik iz Purplea mi je Roger Glover Edited February 16, 2005 by AGGRESSOR55 Quote
Prinzessin Tinea Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Ni ja ne volim Coverdalea, vise volim Gillana . Omiljeni lik iz Purplea mi je Roger Glover Jooj, nemoj tako o Davidu, strava je lik Ali ni za Glovera se ne slazem, Hughes je mnoooogo bolji lik i fizichki a i dobro peva Quote
Prinzessin Tinea Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 a inache moj omiljeni lik je JON LORD Quote
crusader84 Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Meni je Paice najjači lik! Jedini nikad nije napuštao Purple! Quote
Prinzessin Tinea Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Meni je Paice najjači lik! Jedini nikad nije napuštao Purple! Dobar je Paice... samo ja ipak nisam bubnjar(ka) ja se vishe osvrcem na klavijature Quote
(S)ombra Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 ko da vredi pricati ko je najbolji kad ce svako imati drugo misljenje...kako to da niko nije pomenuo rod evansa i nick sempera : ) Quote
Prinzessin Tinea Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 ja ih nisam pomenula jer nisu ostavili jak utisak na mene... Quote
Hail Metal Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 ma Roger Glover je najjaci lik inace,Blackmore je dobar gitarista ali mi se njegov zvuk ne svidja,ni malo bassa nema,isti slucaj kao i sa Malmsteenom Quote
Prinzessin Tinea Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Ne diraj mi Ritchija bwe Glover je monoton, daje utisak da svira zato sto mora, Hughes je mnogo bolji lik sto se bassa tiche Ja rekoh, volim Lorda jer on svira klavijature i ja mogu da se poredim s njim (Jednog dana) Quote
Prinzessin Tinea Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 KOJA JE UBEDLJIBVO NAJBOLJA PESMA OD DEEP PURPLE??? Quote
Dowla Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 uh...tesko pitanje... poceo sam da ih slusam zbog highway star,smoke on the water je univerzalna... sta ja znam,po meni:perfect strangers,sometimes I feel like screaming,Anya, burn,soldier of fortune,black night,speed king,strange kind of woman,child in time... Quote
Perfector Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 a inache moj omiljeni lik je JON LORD I moj. Quote
Prinzessin Tinea Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 I moj. Napokon istomishljenik.... svi se nesto loze na ove druge Quote
dark earendil Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Sta mislite o projektu koji su radili Paice Tony Ashton i Jon Lord Ako je uopste ko cuo za njega? Quote
Perfector Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Cuo.Nije lose,al nije PURPLE. @Tinea Zna se ko je najbolji! Quote
Hail Metal Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Ne diraj mi Ritchija bwe Glover je monoton, daje utisak da svira zato sto mora, Hughes je mnogo bolji lik sto se bassa tiche ma volim ja Blackmora ali mi se njegov zvuk ne svidja,solaza u Strange kind of women je jedna od najboljih, Hughes je bolji bassista od Glovera ali je Roger veci lik-pravi roker Quote
dark earendil Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Roger me nervira zestoko,i uvek je..... Quote
Prinzessin Tinea Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Roger me nervira zestoko,i uvek je..... Ma nije on takav, samo mi je, nekako, prazan... Ali nije on losh, mislim opet, Deep purple je uvek u globalu najbolji Quote
Zakk Fade To Black Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Ma nije on takav, samo mi je, nekako, prazan... Ali nije on losh, mislim opet, Deep purple je uvek u globalu najbolji Quote
Prinzessin Tinea Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 E shto mi se svidja ono kad Gillan krene da peva drugu strofu u pesmi Knocking at your back door, pa kaze- "Sweet Nancy was so fancy" Jaaaj... Quote
Archibald Reiss Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 heh, samo sto oni to ne koriste u smislu u kojem se taj izraz koristi kod nas.... Quote
acanikolic Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Ljudi ja sam bio lud svojevremeno za ovim bendom! Tako da sve sto kazem moze da bude subjektivno ali objektivno receno IZMISLILI SU HARD ROCK Licno sam najvise gotivio Gillan-a mada svi su savrseno uklopljeni u celinu! Purple, Zeppelin, Heep, Sabbath ... Sta bi bilo da nisu bili kad je trebalo! Quote
acanikolic Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 ne znam ali mi se cini da je gillan najbolje otpevao pored standardne Child in time, onu pomalo hippie stvar Halelujah, mada i singl I'm alone Quote
acanikolic Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Kako se vama cini u vezi sa grupama koje su nastale posle raspada Legendarnih DP, mislim na Rainbow, Whitasnake, Ian gillan Band... koja je bila najbliza starom purple zvuku. Sto se toga tice Rainbow je po meni za nijansu imao onu staru DP energiju, mada i ono sto je Gillan radio u pocetku je imalo svoj smek. Prvenstveno mislim na jazz izvodjenje pesme child in time... Da umalo da zaboravim i onaj derpe Glenn Hughes je imao sjajnu solo karijeru!!! Quote
Perfector Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Ma belouska je najbolja od tih bendova... Quote
Recommended Posts