Archibald Reiss Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 u to sto je lep mu je bas plus... ja se lozim na takve.... joj au bre... kakav crni morse .... on je samo jedan od onih sto hoce svojih 15 minuta slave... Quote
shock! Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 (edited) ja uopste nemam taj album....nikad nisam imao neku zelju da ga nabavim... Edited April 18, 2005 by shock! Quote
Prinzessin Tinea Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Od vishka ne boli glava... nije na odmet poslusati Bananas... Quote
shock! Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Od vishka ne boli glava... nije na odmet poslusati Bananas... ma znam imam ja viskova gajbi koliko hoces ....nabavicu ajde i taj Bananas....mada ne ocekujem nista posebno Quote
dark earendil Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Bananas je album koji se realno nadovezuje na svog prethodnika abandon... meni se album ne svidja globalno posmatrano iz samo jednog razloga.Nisam navikao na taj deep purple...jednostavno nisam.navikao sam na highway star,black night,speed king,eventualno king of dreams.ALi to ne mora da znaci da je los.Kvalitet zvyuka je dobar,produkcija mi ne deluje lose i jedina stvar koj a me je odusevila zove se Contact Lost i traje 1:37. nista posebno po mom misljenju ali svakako treba poslusati.A onda poslusajte Who do we thik we are ili stormbringer pa uporedite:) Quote
Prinzessin Tinea Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 nista posebno po mom misljenju ali svakako treba poslusati.A onda poslusajte Who do we thik we are ili stormbringer pa uporedite Definitivno netju to da radim... Zakljucak je iz svega da je njihova karijera zavrsena.... imaju dovoljno pesama koje ih slave i to je to Bananas ih samo izvlachi iz propasti... oni ce na svakom nastupu da sviraju stare pesme Quote
acanikolic Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Ma bannannas i nije nesto. Iako sam OGROMAN fan dp mislim da su trebali da se raspadnu najkasnije 93. Steve Morse je odlican gitarista, da nije ne bi ni svirao u dp, ali jednostavno mom uhu nikako ne prija njegov zvuk gitare! Cak je DP sa Tommy Bolinom bio bolji!!! Quote
shock! Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 nabavio sam jos 2 purple koncerta ...jedan prosle godine u Londonu i jedan posle Machine heada Quote
Metal nindja Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 I ja bih to isto hteo da istaknem da je poslednji album nista narocito i da imam od njih simfonijski koncert i dvd de oni sviraju kao u nekim talk shovovima - naravno sviraju(tu su samo pesme) Quote
.alex. Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 zar tako nisko? ... ...nema vajde,necju se cimati... Quote
Prinzessin Tinea Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Vredi poslusati Bananas... ali utisak i nije neki... Quote
acanikolic Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Ma nije bitno... Poslednji album ne moze bas toliko da osakati kultnu grupu!!! Quote
Archibald Reiss Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 a ni onaj sledeci.. ni onaj posle njega.. :roll: Quote
Prinzessin Tinea Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 ja uopste ne kopcham kako Smoke on the water studijski zvuchi grozno u odnosu na Made in Japan... Quote
acanikolic Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Made in Japan je definitivno njihov najbolji live snimak, mada imali su i zescih promasaja na koncertima. Jeste li slusali Nobody's perfect sa turneje posle albuma House of blue light! Znaci ocena 5 od 10! Quote
(S)ombra Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Sasvim je normalno da ne moze zvucati sjajno na svim koncertima.Ja sam nepopravljiva i svi albumi su mi super-bajni-fantasticni sem Burna koji me malo smara i mozda kojeg live izdanja. Quote
Prinzessin Tinea Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Burn je jedan od mojih najomiljenijih albuma... znachi kad slusham svaku pesmu, super mi je! I got more than I asked for, there ain't nothin' I need. I took all till I had more, I'm always takin' the lead. Old man shakin' dice down on the street, Try’n to make a livin' somehow But I'm really sure about gettin' things sorted out And I'm gettin' ready right now. You can't hold me, I have told you. Might just take your life, might just take your life. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Ima super text na Whitesnake site-u o tome kako je Coverdale prosao audiciju za Purple i zatim o snimanju Burna. Autor je David licno i veoma je opsiran. Dok sam citao, slusao sam Burn i sad mi se jos vise dopada. Quote
Archibald Reiss Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 nesam to video... kazes vajtsnejk dot kom? ce da vidimo bas.. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 Umro sam od smeha kada je pomenuo kako se "doterao" za nastup na audiciji. Pogotovo ono za brkove. Quote
Prinzessin Tinea Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 aj stavi link ja ne mogu da nadjem to... Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 Burn Pokusao sam, pa ako je uspelo, pusti Purple i uzivaj! Quote
Prinzessin Tinea Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 znachi extra... sad mi je definitivno Burn omiljeni album Quote
Recommended Posts