VEPAR Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Set lista je gadna onim idiotima koji ne mogu da shvate da Purple hitove kao sto su Burn,Soldier of Fortune,Mistrated i Stormbringer ne sviraju jos od 1976 i da je iz postave koja je te pesme snimila danas tu samo Paice. Sto se novih stvari tice, ovo je 2006 a ne 1976 a hitovi su svi uglavnom tu stim sto su neki (knockin on your back door recimo) zamenjeni sa Sometimes i feel like screaming ili Pictures of Home. Ali ko zna da li ce one set liste vaziti i za nas. Quote
Archibald Reiss Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 (edited) I agree. Hitove koje si naveo ne sviraju prvenstveno jer ih je pevao Coverdale. Meni je novi album skroz okay album, cak sta vise po meni vratili su se korenima... rifovi su takvi.. barem meni. Sto ne bi svirali i kod nas takvu set listu? Nismo mi nista gori nit' bolji od ostalih P.S. nostalgija http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...dpost&p=1033430 Edited February 16, 2006 by J0N B0N J0\/1 Quote
Vlaja Buraz Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Perihelion: http://www.amazon.com/gp/product/B000069HZ...8-3122267?n=130 Inače, naravno da ne dolazim, ali, ni da je Blackmore tu ne bih išao. Njega tek ne volim. Quote
acanikolic Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Ljudi je ste culi izvodjenje pesme Bird has flown sa Gillan-om iz 69e, ja sam odusevljen?! Quote
acanikolic Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Studio version? ne album ili sta vec se zove Rarest at BBC Quote
VEPAR Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Posle duzeg vremena, preslusah Purpendicular...NAJBOLJI ALBUM DEEP PURPLA U POSLEDNJIH 30 GODINA. Loosing my Strings neverovatno dobra pesma, Morsove upadice,razlaganja... E problem je u tome sto od tada nisu snimili odlican album. Quote
Vucko Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Znaci koncert je bio Vrh... Morse je razvalio (kao i svi ostali).... Quote
Invictus Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Koncert je bio DNO!!! Hiljadu puta losije nego prosli put. Malo glasnija tezga. Quote
shock! Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Koliko je bilo ljudi?? desetak hiljada....mozda 12 max Quote
Council A Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Blah.. Ok, vidim da je ljudima drago sto nije bilo guzve itd, ali, daaaaaaajjjj, kada smo to kolektivno postali babe? Meni dobar koncert znaci i dobru atmosferu, a na deset metara od bine, pored mene, mirno su stajale tate sa cerkama i mrko me gledale kad bih u doskoku stala na cerkino stopalo. Ma daaaaaaaaaaaaaajj. Atmosfera je bila kao na sahrani, osim na pocetku svake opste poznate pesme.. 2003. je bilo devedeset puta bolje. I ono Rapture-of-the-deep-isanje nije pomoglo. (znam, znam, trebalo je da poslusam album pre nego sto sam otisla na koncert, ali, eto, nisam) Quote
Zli Meda Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Mozda je bilo bolje prosli put ali meni je bilo do ja i sad!!!! Quote
VEPAR Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Koncert je bio DNO!!! Hiljadu puta losije nego prosli put. Malo glasnija tezga. Ne da si preterao nego... Quote
Jaymz Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Sad ce me verovatno mnogo fanova doticnog benda pljuvati ali sinoc posle hiljaditog slusanja (mada prvog uzivo ) "Perfect Strangers" sam po hiljaditi put shvatio da je ceo Iron Maiden zvuk nastao IZ Deep Purple zvuka! Quote
shock! Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Sad ce me verovatno mnogo fanova doticnog benda pljuvati ali sinoc posle hiljaditog slusanja (mada prvog uzivo ) "Perfect Strangers" sam po hiljaditi put shvatio da je ceo Iron Maiden zvuk nastao IZ Deep Purple zvuka! pa ne bih ja to bas tako rekao..........Perfect Strangers je album iz '84 prvi DP album nakon 8-9 godina pauze i sam predstavlja mali zaokret u njihovom zvuku upravo inspirisan uspehom NWOBH-a.....tako da konkretno Perfect Strangers nema veze sa tim mada ta teza nije netacna Quote
Jaymz Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Ma nisam mislio konkretno SAMO na "Perfect Strangers" vec je ta pesma nekako zaokruzila celu tu pricu koja je "vukla na to" iz perioda 1968-1975 jer je po meni PS pre izasla iz Deep Purple nego iz NWOBHMa... Quote
Blinded by Tear Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 DEEP PURPLE, 29/04/06 Palais Theatre Melbourne Australia! Quote
Гера Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 da, perfect strangers je totalno heavy pesma! bas smo juce na koncertu djiga i ja komentarisali kakva muda ima onaj r dz dz deo! Quote
Гера Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 kad je mors svirao onaj solo apsolutno svi oko mene su gledali u video bim, iako smo bili blizu bine, a ja jedini u njega! Quote
Ikona Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Deep Purple pokazuje na svakom koncertu da iako su matori mogu da se odrze na rock sceni bar jos jedno 5 godina ;D Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 e ja sam se raspala na koncertu skakala sam k'o najgora manijakusa, super je bilo! onaj solo je diiiiifaaaan.... smooooouk on d voootrrr.... legende matore... Quote
Ikona Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 malo su stvorili monotoniju na certu u jednom trenutku kad su poceli da vezuju ove sporije solaze sa rapture of the deep albuma,ali zato kad su krenule HUSH...HIGHWAY STAR...i BLACK KNIGHT...e to je vec bila ludnica Quote
Council A Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 ...ali zato kad su krenule HUSH...HIGHWAY STAR...i BLACK KNIGHT... Black ..what? Quote
Ikona Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Black ..what? knight? sta ti nije jasno ? Quote
Recommended Posts