crusader84 Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Ako je to moj snimak, budi spokojan snimao sam ceo koncert. Nigde nema prekida. Prepoznaces ga tako sto je prva pesma duzine 7:48 Zamolio bih te samo da ne pretvaras u mp3 Ja sam to dobio kao MP3. U svakom slučaju, očigledno nije tvoj snimak, pošto Highway Star (prva) traje 7:15... Ceo snimak traje 1:38:36 + ima neki Morsov intervju za B92 (6min 10s), nešto mi je tu sumnjivo, ne sećam se sada koliko su svirali 2003., znam da je ove godine bilo oko 1h 50min... Quote
ilegalac Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Moj snimak traje oko 100 min,tako da mislim da je to ceo.Verujem da ista sudbina ceka i ovaj moj snimak. Zasto?Zato sto postoji kategorija ljudi koji su podredili zivot jeftinoci. Neke je muka naterala a neki su utonuli u taj fenomen, verovatno zbog odsustva trezvenog razmisljanja. Naravno svako ima svoj izbor i ja ne bih trebao da se mesam u tudji, logicno.Tragicno je da sledece generacije nece imati pravo na izbor, koliko god to budu zelele.Ako neko sutra pozeli da cuje taj koncert u izvornom kvalitetu nece biti u mogucnosti zato sto je neko pre njega, odlucio umesto njega. Nisam protiv razmenjivanja i prodavanja muzike ali sam PROTIV ruiniranja iste. Smatram da nije greh ako se neko zvanicno izdanje pretvori u mp3 ili DVIX, jer ce neko sutra kada pozeli moci da ode u prodavnicu i kupi ono sto zeli, dok kod privatnog snimka to nije slucaj.Ne znam kako bi trebalo da se osecam sto sam sacekao 3 godine, dok ne nabavim profi opremu pomocu koje cu moci da prebacim snimak sa minidisc-a na CD bez gubitaka (optikom), nebili fanovi dobili kvalitet. Zamolio bih ove sto prodaju muziku na kilo, neka stave prst na celo i probaju da razmisle da li bas sve mora da ide na kantar. Quote
negative creep Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Sad sam gledala Gillanov koncert...njegove solo stvari, posle napustanja DP-a, i negde pred kraj koncerta krece da peva When a blind man cries. Imam nekoliko koncerata DP-a i live snimke i ni na jednom nemam live verziju tu pesme, retko su je svirali...ovaj snimak je odlican, otpevao ju je savrseno. When a blind man cries je oduvek bila moja omiljena DP pesma. Quote
Archibald Reiss Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 kako nema? Pa na New, Live & rare ima ta pesma live... na gitari Morse.. odlicna izvedba svakako....... Quote
crusader84 Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 (edited) Ima i na Bombay Callingu i Perihelionu. Edited December 1, 2006 by crusader84 Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Konacno se dokopah "Burn" 30th Anniversary Edition. Vrlo je zanimljiva prica u bookletu. Za gomilu stvari sam tek sad cuo. Da je Blackomore trebao da osnuje bend Baby Face sa Ian Paceom, Phil Lynottom i Paulom Rodgersom! Da je zatim uslovio svoj ostanak u bendu odlaskom Glovera. Pa, kad je dosao Hughes, mesto pevaca je ponudjeno Paulu Rodgersu, ali je ovaj odbio. Zanimljivo, prica o prikljucenju Davida Coverdalea ide dosta dublje od one na Whitesnake sajtu. Lord je gledao Davida jos krajem '69. u bendu Government i uzeo mu adresu "za slucaj da stvari sa novim pevacem (Gillan) ne krenu kako treba". David je izjavio da je narednih tri meseca proveo gledajuci non-stop u postansko sanduce... Quote
crusader84 Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Ovo mi još uvek ne deluje nešto preternao ostvarljivo, iako je kao bila neka konferencija za štampu na kojoj je fest potvrdjen, ali od tada ni traga ni glasa... U medjuvremenu, izlgeda da ćemo ove godine gledati Ričija i Hjuza! Glenn Hughes će imati koncert u Dimitrovgradu 9. maja, a Blackmore's Night najverovatnije stiže u Beograd u aprilu!!! Quote
slow an' easy Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 a Blackmore's Night najverovatnije stiže u Beograd u aprilu!!! Dolazi i Ritchie? uuuuu, pa ni to se ne sme propustiti...! Quote
chuma Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Ne znam koliko je tacna informacija za Blackmore's Night, ali cu definitivno i bubreg da prodam ako treba da odem na taj koncert. Quote
Angelystor Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Ide se i na Hjuza i na Blekmora Quote
darthmoog Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Serbian Concert Hall Officially Named After GLENN HUGHES - Feb. 7, 2007 Legendary bassist/vocalist Glenn Hughes (DEEP PURPLE, BLACK SABBATH) will play a show on May 9 in Dimitrovgrad, Serbia, which is about 50 km from Sofia, Bulgaria. The concert will take place in a new hall in the city, and Glenn's show — as it will be the first concert at the new hall — will act as an inauguration for the hall. Today it was announced by the Mayor of Dimitrovgrad that the new hall has been officially named the "Glenn Hughes Music Hall." Commented Hughes: "I am full of gratitude to have a public building named in my honor. I want to thank the Mayor and the good people of Serbia. May the 'Glenn Hughes Music Hall' be filled with great memories in the years to come." Quote
crusader84 Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 Što se tiče Blackmore's Night-a: http://candicenight.wordpress.com/2007/01/21/eastern-europe/ Quote
crusader84 Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 http://www.blackmoresnight.com/tour_info.html http://www.glennhughes.com/ Strava! 20. aprila Ritchie, 9. maja Hughes, još samo Lord i eto nam cele ekipe koja je svirala u BG-u '75! Quote
Ronnie_Wood Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 'Ladno u nedelju(4.03.2007.)tj. preksutra vece sviraju u Tirani,tj. u Albaniji! :no: :udri: ,No Comment stvarno..... :icon_ne: Zar medju onu stoku tamo.......O boze ima li te gde god. ?????? http://www.deep-purple.com/tourdates/ Uzas! Ma*mu im shiptarsku !!! Quote
Petar the Great Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 Organizujemo docek povodom dolaska Blackmoora u Beograd Da dovucemo Purple pa da sviraju zajedno!!! Quote
Vlaja Buraz Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 http://www.blackmoresnight.com/tour_info.html http://www.glennhughes.com/ Strava! 20. aprila Ritchie, 9. maja Hughes, još samo Lord i eto nam cele ekipe koja je svirala u BG-u '75! http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=69898 GLENN HUGHES Is Pushing For 'Burn'-Era DEEP PURPLE Reunion - Apr. 4, 2007 Rocknworld: In your heart of hearts, do you think the long-anticipated reunion of PURPLE Mk III will ever happen? Glenn: I think everybody…except Ian Paice….Ian is still in MkII. We've all spoken about it, through third parties. We've all spoken. I mean David [Coverdale] and Jon Lord and I have spoken about it at great length. Ritchie [blackmore] has now spoken to people. I mean… Look, I'd like to do it for two reasons. The first simply being to play with my brothers again and to complete the chapter. But you know, I think it would be great to play with Ritchie again and David and Jon and Ian again. I think it would be really, really good. I think it would be a really great band. One last time, you know. Imate čitav intervju na: http://www.rocknworld.com/morley/07/GlennHughes.shtml Elem, prejak je komentar na BM: COMMENT | Yeah MKIII!!!!!!!!!!!!!!! posted by : Jtull 4/4/2007 1:15:54 PM Make it Happen Glenn!!!!! Bring Ritchie back to Rock N Roll!!!!!! Away from the vile temptress of Candice. Long Live Rock N Roll! Ne može čovjek a da se ne zalola. Quote
crusader84 Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Eto videsmo sadašnju postavu, pa Coverdale-a, pa Blackmore-a, sad ćemo Hughes-a... Još kad bi se svi oni pojavili zajedno.... Quote
Ronnie_Wood Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Eto videsmo sadašnju postavu, pa Coverdale-a, pa Blackmore-a, sad ćemo Hughes-a... Još kad bi se svi oni pojavili zajedno.... Heh,to mi je zivotna zelja da vidim Quote
extreme Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 Posle ''Sajma'' sam bio onako. Jebi ga, nije to ono sto sam ocekivao. Ali kada sam shvatio da su ipak omatorili smeksao sam - realno, bilo je ok. Quote
Ronnie_Wood Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Posle ''Sajma'' sam bio onako. Jebi ga, nije to ono sto sam ocekivao. Ali kada sam shvatio da su ipak omatorili smeksao sam - realno, bilo je ok. Ma bilo je vrhunski(mislim na 2006. god. ),samo da su umesto Morse-a,Glover-a i Gillan-a bili Blackomre,Hughes i Coverdale ,ali ajd sad ... ,mada isto je bilo vrhunski ,ponovilo se opet DaBogDa :rockdevil: Quote
grip Posted May 2, 2007 Report Posted May 2, 2007 Ne znam za vas, ali ja sam prilichno opsednuta Child in time-om LoL Quote
crusader84 Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Dobro bre majku mu, ima li ovde još DP freakova koji idu u Dimitrovgrad na Hjuza? Finansijka računica kaže karta (ako niste ranije rezervisali po nižoj ceni) 500 din + prevoz iz Beograda 1400 (povratna za bus!!! voz je skuplji!), dakle sve skupa jeftinije nego najjeftinija karta za Gary Moore-a! Ako ne idete iz Beograda, lepo vidite u svom mestu (na autobuskoj/železničkoj) kako može da se iskombinuje prevoz do Dimitrovgrada. Pesme koje su se vrtele na 2-3 skorašnja koncerta u Rusiji: Burn Coast To Coast Don't Let Me Bleed Gettin' Tighter Land Of The Livin' (Wonderland) Might Just Take Your Life Mistreated (incl.guitar solo) Orion Soul Mover Steppin' On Stormbringer The Valiant Denial You Got Soul You Keep On Movin' Can't wait!!!! Quote
crusader84 Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Pesme koje su se vrtele na 2-3 skorašnja koncerta u Rusiji: Burn Coast To Coast Don't Let Me Bleed Gettin' Tighter Land Of The Livin' (Wonderland) Might Just Take Your Life Mistreated (incl.guitar solo) Orion Soul Mover Steppin' On Stormbringer The Valiant Denial You Got Soul You Keep On Movin' Videh da je na koncertu u Londonu 25. marta bila i This Time Around!!! Quote
Recommended Posts