bloodsucker Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 ovaj meni je drago što dolaze kod mene u Split, tako da idem 500% koliko god bila karta Quote
Ronnie_Wood Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Ja bih najviše voleo da opet dodju kod nas, ali mislim da po treći put ne bi došlo ni 5.000 ljudi... Jedino kad bi bila sprovedena neka baš žestoka marketinška kampanja, ali za to nema baš ni vremena... btw Cene karata za Budimpeštu: Standing Presale 38,09 EUR Seat IV Presale 38,52 EUR Seat III Presale 51,35 EUR Seat II Presale 64,20 EUR Seat I Presale 81,32 EUR Seat V Presale 32,10 EUR a jel se zna za sarajevo mozda koliko je karta ? Kad ih nisu u Arenu onda kad je trebalo, sad i ja mislim da bi Pionir bio OK (nekako mi deluje akustičnije nego HS). Back to the roots... hehe, još kad bi ista postava koja je bila u Pioniru došla... :smajlikojibalavi: e to je i meni zivotna zelja da vidim ali to necemo nikada doziveti :udri: :cry: :no: ovaj meni je drago što dolaze kod mene u Split, tako da idem 500% koliko god bila karta boli tebe tuki ... Quote
crusader84 Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Reče Frubi da je pričao sa menadžerom, i da postoje razlozi zašto zaobilaze Srbiju ovoga puta, mogu samo da pretpostavim da se radi o tome da prepostavljaju da bi bilo malo ljudi, još kad bi uspeli da dovuku Heaven & Hell (kojima je inače isti menadžer)... Purple bili već 2 puta, mnogo ljudi bi se za H&H odlučilo... Quote
Angelystor Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Gledao Purple, Hjuza, Blackmore's Night...sad je na redu Joe Lynn Turner hehe.... ne znam, najverovatnije ne bi' gledao Parple kad bi opet doshli.. Quote
Ronnie_Wood Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Gledao Purple, Hjuza, Blackmore's Night...sad je na redu Joe Lynn Turner hehe.... ne znam, najverovatnije ne bi' gledao Parple kad bi opet doshli.. Shto jbt. ? Uvek naprave OK svirku .... Quote
Wild Child Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Gledao Purple, Hjuza, Blackmore's Night...sad je na redu Joe Lynn Turner hehe.... ne znam, najverovatnije ne bi' gledao Parple kad bi opet doshli.. a zamisli da on dodje?ili graham bonnet:)?aaa?AA? Quote
Angelystor Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Heaven And Hell se josh nadam da moze doci..ali ovde se govori vishe o DP chlanovima, pa ga ne spominjah..ali njega bih gledao najradije nego sve gore navedene.. a zamisli da on dodje?ili graham bonnet:)?aaa?AA?Hehe, pa skoro su on i Tarner imali zajednicku turneju..dal Japan, dal Amerika...izvodili i Rainbow klasike..to stvarno bi bilo extra da se vidi, heh...Bonet me kao pojava nervira strashno, ali ima glaschinu chovek ubija.. Quote
slow an' easy Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 (edited) Odavno rekoh sebi: Gledaj DP Mark III uzivo i mozes da umres! Edited September 3, 2007 by slow an' easy Quote
bloodsucker Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 triba vidit u kakvoj su formi? jel zna iko? Quote
LazaGNR Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Ja bih najviše voleo da opet dodju kod nas, ali mislim da po treći put ne bi došlo ni 5.000 ljudi... I meni se tako nesto cini... Inace,kad bi opet dosli Deep Purple ovde u Srbiju bas bih se dobro zamislio dal' da odem...Prvi put kad sam bio bilo mi je bas prijatno iznenadjujuce,drugi put neprijatno razocaravajuce,tako da sam i izgubio volju da ih gledam i treci put Quote
Shix Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 I meni se tako nesto cini... Inace,kad bi opet dosli Deep Purple ovde u Srbiju bas bih se dobro zamislio dal' da odem...Prvi put kad sam bio bilo mi je bas prijatno iznenadjujuce,drugi put neprijatno razocaravajuce,tako da sam i izgubio volju da ih gledam i treci put Ma bem ti koncert jedva sam ostao ziv, vadili me iz prvog reda tako da mi preseo kncert. Quote
Шарки Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Увек бих отишао опет да гледам Purple. Quote
Rox Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Ja bih ih gledao samo zato sto klavijaturista Divljih Jagoda svira sa njima. Quote
crusader84 Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Ne mogu da verujem da nema Purple-a u RnR kući slavnih!!! Jebeš idiote! Osećam da ni Black Sabbath ne bi primili da nije "The Osbournes"! Quote
bloodsucker Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Ja bih ih gledao samo zato sto klavijaturista Divljih Jagoda svira sa njima. s ovim se u potpunosti slažem Quote
Kinasky Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Ma bem ti koncert jedva sam ostao ziv, vadili me iz prvog reda tako da mi preseo kncert. xexex,jaooo daaaa! Purple je '04 bio vrh! Quote
LazaGNR Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Ma bem ti koncert jedva sam ostao ziv, vadili me iz prvog reda tako da mi preseo kncert. Au.Pa ti onda ne znam kako bi preziveo neke druge koncerte,kad si na onoj 'laganici' od koncerta jedva izdrz'o Увек бих отишао опет да гледам Purple. Pa eno,sviraju u Sarajevu za nekih mesec dana... Quote
njiva the chick Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 bio u bukurestu 31.10. bilo do jaja..... Quote
Ronnie_Wood Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 bio u bukurestu 31.10. bilo do jaja..... Sinoc je u Sarajevu isto bilo MNOOOOOOOOOGO DOOOOOOOBROOO !!! Quote
rock_rock Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Moja drugarica Amra, iz Sarajeva, bila je na koncertu sinoc. Kaze - dobro je bilo!!! Nisam detaljisala, imali smo druge teme, neka ostane na tome. Quote
fiction Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Dobar koncert...Odprilike 12 hiljada ljudi.Profesionalno odradjenih 1 h 45 min. Standardna set lista... Pictures of Home Things I Never Said Into The Fire Strange Kind of Woman Rapture of the Deep Mary Long Kiss Tomorrow Goodbye Knockin at Your Backdoor Lazy Perfect Strangers Space Truckin’ Highway Star Smoke on The Water Hush Black Night Quote
Rox Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Cuo sam da je bila puna Zetra sto je odlicno s obzirom da se koncert poceo prilicno kasno reklamirati u medijima. Quote
Recommended Posts