Ronnie_Wood Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 Cuo sam da je bila puna Zetra sto je odlicno s obzirom da se koncert poceo prilicno kasno reklamirati u medijima. Jeste,Zetra je bila prepuna....pishe sve na temi o koncertu ... Quote
enclave Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Pa jbt set lista skoro ista kao i kod nas....E u kurac. Quote
_NeSa_ Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Pa zato sto je to "skoro ista" turneja... Quote
fiction Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Pa ne mogu je puno ni mjenjati.Ne pjeva Coverdaleove pjesme,neke vise ne moze izvuci.Ovo je najbolje sto mogu pruziti... Quote
enclave Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Nemoj mi reci da When A Blind Man Cries ne moze da otpeva.To su trebali da sviraju kod nas jer jebenu ni jednu baladu nisu svirali.The Battle Rages On je isto mogao da svira kao i Anya-a.Sa The Battle Rages On-a nisu kod nas svirali ni jednu stvar.To je grehota. Quote
njiva the chick Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 @enclave de de... nemoj se gneviti..... u svakom slucaju ja uvek idem onim, bolje ista nego nista a obzirom da je i ovako bilo strava onda..... Quote
dr.lecter Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Moja drugarica Amra, iz Sarajeva, bila je na koncertu sinoc. Kaze - dobro je bilo!!! Nisam detaljisala, imali smo druge teme, neka ostane na tome. Vidi... ova starka se opet pojavila a ja mislio umrla u cvijetu svoje starosti Quote
Shix Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Au.Pa ti onda ne znam kako bi preziveo neke druge koncerte,kad si na onoj 'laganici' od koncerta jedva izdrz'o Kurac brate laganica, dno nisam dodirivao kolika je bila guzva, jos je i ona ograda pala tako da je bio opsti haos. Zadobio sam par udaraca po licu a po telu da ne pricam. Nisam fizicki jak tako da nisam izdrzao... Quote
LazaGNR Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Pa ne znam,ja sam bio i prvi i drugi put kad su deep Purple bili ovde i bilo mi je OK - znaci ono bez neke extra guzve,guranja i sl. ...mozda zato sto sam visok 1,95m pa me niko nije ni gurao Quote
El Karnisero Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Meni je njihova najbolja pesma Aleluja.Mada nemam mnogo njihovih pesama. Quote
crusader84 Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 A bila pogibija na onim prvim Purpleima, ja sam bio na samoj ogradi ono kad smo je rušili... Na drugim smo samo uspeli da je pomerimo malo, pa se kamerman usrao! Quote
enclave Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Set lista na drugom bila sranje! Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 gle ovo: http://www.youtube.com/watch?v=FQ2tnCetFdU child in time blues verzija gillan band Quote
Guest Miki 13991 Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Ах... какви Цепелини, какви Сабати, Deep Purple rock! xD 8) Ричи је страшан гитариста... не зна се јел бољи у ДП-у, Rainbow-u или Blackmore's Night-u... Омиљена песма? Ања, дефинитивно Сјајни рифови Омиљени бенд Quote
Andrija Smith Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 Malo pre sam skinuo California Jam! Milina gledati Ritchie-a! Jedino mi zao sto Gillan nije bio sa njima na tom koncertu. Quote
Ronnie_Wood Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Malo pre sam skinuo California Jam! Milina gledati Ritchie-a! Jedino mi zao sto Gillan nije bio sa njima na tom koncertu. E pa baš super što Gillan nije bio sa njima !!! Coverdale je zakon Quote
_powerslave_ Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Coverdale je zakon Ali brate ni Gillan nije za potcenjivanje Quote
Andrija Smith Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Aj bre ljudi nemoj da zajebavate, Gillan je najbolji vokal u Rock-u i Hard Rock-u ikad. Coverdale je odlican, ali nije ni primaci Gillan-u. Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 ne budi pristrasan, jedno je šta se tebi sviđa, a drugo ko je stvarno najbolji/bolji od koga dio,coverdale,halford,dickinson... sve daleko jači rasponi/kvalitetniji glasovi...ili pogledaj fredija, joe cockera ili glenn hughesa ili greg lakea ili elvisa, znači bud realan mori Quote
enclave Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Coverdale je smekercina a Gillan je pickica. Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 ma najebali su se oni riba zilion, što se ne može reći za dia, halforda i fredija, ali to nema nikakve veze sa glasovnim mogućnostima Quote
_powerslave_ Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Otkud znash da Dio nije jebao zilion riba hahahh Quote
Andrija Smith Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Cekajte bre pa rekoh li ja ROCK vokal? Kako se tu umesa Dio, Bruce, Halford?! Moje misljenje je (i ne verujem da neko moze da ga promeni) da je Gillan bio najbolji vokal (ponovo, u Rock muzici), da je Made in Japan mozda najbolji koncert ikada, u muzici uopste. Quote
enclave Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 BIO je proslo vreme, mozda je BIO ali ne sad. Ako jeste sto nismo godinama culi Child In Time? Pravi Child In Time! Quote
Recommended Posts