crusader84 Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Hm... oni vise ne sviraju pjesme iz Coverdale faze... sto je steta Da stvarno steta! A kad bi kojim slucajem dosao Coverdale sa Whitesnake-om ipak to ne bi bilo to kad je svirka u pitanju, Purple je ipak jedan jedini... Quote
Candice Night Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 Purple je ipak jedan jedini... Pesme sa Coverdaleom su dobre, ali Gilanov glas vise stoji Purple-u! Slusala sam jedan koncert ,mislim da je to poslednji koncert u japanu, kada otiso Ritchie, Coverdale je tako uzasno otpevao Highway star da je mene bio blam da otslusam pesmu do kraja... Mislim, Coverdale je odlican, ali ipak ne moze ni da sanja Gilanove pesme! Quote
Ritchie Blackmore Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 Po meni se vise gillan uklapa u purple nego kovi.Za mene pravi purple je sa blackmoreom,gillanom,paiceom,lordom i gloverom a ne sa kovijem,bolinom i hughsom Quote
Candice Night Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Po meni se vise gillan uklapa u purple nego kovi.Za mene pravi purple je sa blackmoreom,gillanom,paiceom,lordom i gloverom a ne sa kovijem,bolinom i hughsom Quote
VampireBlues Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 E vas dvoje ste stvarno fenomen................... A Purple nije nista posebno..cenim ih i dobri su ali nisu nista posebno..razocarala sam se u njih jos 7.12...... Quote
Ritchie Blackmore Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 E vas dvoje ste stvarno fenomen................... A Purple nije nista posebno..cenim ih i dobri su ali nisu nista posebno..razocarala sam se u njih jos 7.12...... Stvarno razocarao sam se u tebe Quote
Vlaja Buraz Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Po meni se vise gillan uklapa u purple nego kovi.Za mene pravi purple je sa blackmoreom,gillanom,paiceom,lordom i gloverom a ne sa kovijem,bolinom i hughsom 'Ajde. Quote
Archibald Reiss Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Ko se to razocarao u koncerAt Purple-a kod nas??? Brate cak je i Toma Nikolic rekao da pred Purple-ima stoji u stavu mirno, onda treba da vam bude sve jasno Quote
Ritchie Blackmore Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Razocarao me je Lord sto ih je napustio. Quote
VEPAR Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 E vas dvoje ste stvarno fenomen................... A Purple nije nista posebno..cenim ih i dobri su ali nisu nista posebno..razocarala sam se u njih jos 7.12...... kako nista posebno.tehnicki najbolji hard rock sedamdesetih tebi nije nista poseban. Quote
Ritchie Blackmore Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Naj bolji koncert je Machine Head. Quote
VampireBlues Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Stvarno razocarao sam se u tebe O neeeeeeeeee My life doesn`t have scence anymore...noooooooooo Sta je jebote pa nisam ih ispljuvala... Quote
VEPAR Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 ko da jesi. deep purple nisu nista posebno pa sta je po tebi posebno ? Quote
Vlaja Buraz Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 U trenucima kad mislim da mogu popraviti svijet: Nabavite sebi ADDICTION, solo album Glen Hughesa i bacite sve što imate nakon Live at Olympia. Quote
dark earendil Posted July 10, 2004 Report Posted July 10, 2004 da da boro imamo addiction,nmista se ti ne boj za nas.Da li si mozda gledao koncert od Iana Gillana sa svojim bendom.Bend je jeziv a ujedno koncert sadrzi i najbolje izvodjhenje Blindman-a.Inace skoro sam nabavio 15 mp3-jki od dP,gillana,i svih mogucih clanova dp-a,apsloitno svih!!! Quote
dark earendil Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 kad smo vec kod toga Black night is not right, I don't feel so bright, I don't care to sit tight. Maybe I'll find on the way down the line that I'm free, free to be me. Black night is a long way from home. I don't need a dark tree, I don't want a rough sea, I can't feel, I can't see. Maybe I'll find on the way down the line that I'm free, free to be me. Black night is a long way from home. Black night, black night, I don't need black night, I can't see dark night. Maybe I'll find on the way down the line that I'm free, free to be me. Black night is a long way from home. Quote
crusader84 Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 kad smo vec kod toga Black night is not right, I don't feel so bright, I don't care to sit tight. Maybe I'll find on the way down the line that I'm free, free to be me. Black night is a long way from home. I don't need a dark tree, I don't want a rough sea, I can't feel, I can't see. Maybe I'll find on the way down the line that I'm free, free to be me. Black night is a long way from home. Black night, black night, I don't need black night, I can't see dark night. Maybe I'll find on the way down the line that I'm free, free to be me. Black night is a long way from home. i jos malo Quote
tangerine Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 kako nista posebno.tehnicki najbolji hard rock sedamdesetih tebi nije nista poseban. pa upravo to "tehnicki" najbolji bend. svakako Deep Purple je bend koji je imao fenomenalne faze Quote
VEPAR Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 ali nazalost i par losijih.narocito ona iz funky faze sa coverdellom , i tommy bolinom [nek mu je laka zemlja]. malo sam preterao sa onim ,,tehnicki najbolji bend,, jer su Rush bolji pa cak i Rainbow. Quote
dark earendil Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 funky faza u sustini nije ni toliko losa ali bez bolina,cak i sam bolin sa berndom ima jedan odlican nastp na bootleg-u on the wings of the russian foxboat,ali meni licno je najbolji album coverdalea i dp-a stormbringer.Ne znam po meni to i nije toliko losa faza koliko mi se ne svidja kada se blackmore vratio.Covek je svirao gitaru kao da ga neko tera,nije to bilo to taj dp.Rainbow je tehnicki savrseniji u studiju ali kad su konecrti u pitanju nemaju john-a orda i paice-a da se pohvale ti.Tipican primer toga je savrsenstvo savrsenstav MADE IN JAPAN! Quote
VEPAR Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 po ponovnom dolasku blackmora valjao je period albuma perfect strangers. the house of blue light je bio promasaj ali ih je tada izvadio live album nobody's perfect . slaves and masters sa turnerom na vokalu je bio odlican album ali je turneja bila uzas. po prvi put su purple bolje zvucali u studiju nego na koncertima.ne samo da je turner lose pevao stare pesme vec je ceo bend zvucao katastrofalno.imao sam priliku da cujem snimke sa te turneje i nije mi dobro. gillan se morao vratiti a to se rithciju nije svidelo sto se jasno videlo na live izdanju come hell or high water. Quote
dark earendil Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 e da valja li cemu Come hell or high watter,barem sto se tice ritchia! Quote
Vlaja Buraz Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 Baš po tom pitanju je donji. Mogao je muljati u '70-im ali ne u '90-im. Ali nije neka katastrofa. Mada, fin živi albumčić, simpatičan spisak pjesama. Quote
шмизла Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 hhmmm,pa mnogo ih volim al ih nisam preterano slushala...definitivno soldier of fortune mene je ta pesma zacharala Quote
Recommended Posts