Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Oh yeah, ovom se radujem od juče hehehe...

Bila sam sa prijateljem kada je bila u klubu "Trema" (Novi Sad), i mogu da je opišem samo jednom rečju: CARICA :)!!!

Edited by METAL Man
Posted

Sve zavisi od cene kako je krenuo dom omladine,ako je ispod 500 vredi videti

Cena karte je 1000 din., i vredi i tek kako videti, jer ako razmisliš ona je super star u Americi, a veruj mi da se isplati... nećeš se razočarati :bigblue:

Posted

Imao sam prilike chak i da pricam sa Anom i da budem na njenim koncertima i verujem da je karta 1000 dinara samo zbog doma omladine a ne zbog Ane al ako oces da me vodis mozemo da se dogovorimo:)

Da te vodim :mrtav: ? Meni je malo pre toga rođendan, tako da prijatelj vodi mene :bigblue: .

A karta... pa i u Novom Sadu je bilo 1000 din.

Posted

Imajuci u vidu Anin status van Srbije (a o kvalitetu da i ne govorimo), mislim da je cijena od 1000 dinara sasvim realna... Da ima isti status, da isto svira, a da ima neko npr. americko ime, to pitanje se ne bi ni postavljalo.

• Upvote 1
Posted

Imajuci u vidu Anin status van Srbije (a o kvalitetu da i ne govorimo), mislim da je cijena od 1000 dinara sasvim realna... Da ima isti status, da isto svira, a da ima neko npr. americko ime, to pitanje se ne bi ni postavljalo.

U potpunosti se slažem sa tobom :pivopije: ... a platila bih i više za nju, jer znam kako svira :rockdevil:

Posted

29 Novembra u Novom Sadu je bilo fenomenalno :rockdevil::muzicar:

Nisam se ni nadao da ćemo tako brzo dobiti novu priliku!

Očito ja ne biram koncerte, koncerti biraju mene :bigblue:

Prvi put je bila "slučajnost", ali ovaj put se već unapred radujem jer znam šta nas čeka :rockdevil:

Realno, ni ja se nisam nadala, ali bila je to jedna od najlepših vesti ovog prokletog meseca...

Posted

Očito ja ne biram koncerte, koncerti biraju mene :bigblue:

Prvi put je bila "slučajnost", ali ovaj put se već unapred radujem jer znam šta nas čeka :rockdevil:

Realno, ni ja se nisam nadala, ali bila je to jedna od najlepših vesti ovog prokletog meseca...

Nije skroz proklet! Bili smo na Samael/Paradise lost! :rockdevil:

Da, pa...dogovorili smo se da jedan biraš ti, jedan ja...i opet se lepo poklopilo....mada, i da je na mene red, svakako bih ovaj izabrao. :evotigana:

Posted

Možda i odem na ovo, nisam neki fan bluza ali sam njen fan. :haha:

Volim ženske koje dobro sviraju gitaru. :da::rockdevil:

Ah, nije ona samo blues....po žestini njeni nastupi se mogu meriti i sa hard-rock-om...A ne da dobro svira gitaru nego, već...a to stalno kažem, kao da vodi ljubav sa njom. :redface:

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Значи јеботе!!!

Јуче налетим на закључана врата (2 минута после осам!), данас обиђем све и на крају одем у Ом Домладине и таман да заустим "две за Ану Поповић" кад ми очи проби свеже залепљен плакат "Ана Поповић РАСПРОДАТО"

Бем ти. :angry:

• Upvote 1
  • Downvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...