MissionVao Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 Probaj Computer Land Games, imaju i sajt (spec za igre), tamo sam ja nasla prosle nedelje al nisam htela da se falim dok ne bude u mojim rukama Doduse kao nisu imali vise ali bi trebalo da nabave jos. Onaj USB flash sto dobijes izgleda premedeno
Nightfall Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 3. Update.bat nije baš najispravniji, treba ga otvoriti u notepadu i promeniti "cd Support" u "cd Updates" Eeee vidis ovo nigde ne videh. Jbg kad na Warezu nabili 700 strana spamovanja tipa "fala ti na linkovima". Ko ce tamo da pronadje ovako nesto. X) Elem, sad cu po jubilarni 48 put da reinstaliram pa javljam dal ce da radi.
Dark_Elf Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 Probaj Computer Land Games, imaju i sajt (spec za igre), tamo sam ja nasla prosle nedelje al nisam htela da se falim dok ne bude u mojim rukama Doduse kao nisu imali vise ali bi trebalo da nabave jos. Onaj USB flash sto dobijes izgleda premedeno Jebeš slatki USB, mene interesuje ona knjižica i making off cinematica. Nadam se da su dali malo više infoa nego što su dali u collector editionu za Warcraft 3, gde je bilo samo nekoliko (opštih) komentara tehničkih direktora. Hvala na predlogu... pozvaću ih... nadam se da šalju poštom.
Nightfall Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 Bah ni ovo od gore mi ne pomaze. Kad manuelno pecujem i pokusam da pokrenem igru opet ide online i krece pecovanje iz pocetka. A ako iskljucim net i probam da startujem igru izbacuje mi "An error occurred starting Starcraft 2" kao i do sad sto je.
Guest HEFEST Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Bole te mindza. Koliko kosta to cudo i kako doci do toga? Toliko me nervira download ove igrice da cu radije da platim.
MissionVao Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 6000 ili 9000 za collector's Ima cak i da se poruci na kucnu adresu ovde. Inace preko 50% online igraca (generalno, ne SC) su zene
Guest HEFEST Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Ala sam ja slabo informisan!!! Pa ovo govno ne moze u LAN-u. Auuu kakvi konji.
MissionVao Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Sta ce ti lan kad mozete preko lan-a na net a onda mozete i da igrate? Osim ako vas zeza port forwarding.
DBrave Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 nije svima dovoljno kvalitetna veza za igranje preko neta... Nekome je katastrofa ping, laguje, provajderi cesto umeju da prekinu internet na nekoliko sati. Sve u svemu mnogo je udobnije imati lan opciju, skupi se ekipa u stan i pikaju 2v2 bez razmisljanja..
Guest HEFEST Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Sta ce ti lan kad mozete preko lan-a na net a onda mozete i da igrate? Osim ako vas zeza port forwarding. Nas LAn nema interenet. Samo toliko. Uh zivote.
MissionVao Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 @dbrave: A da, nacisto sam zaboravila na ping cak i s dobrom brzinom ume da zeza. Nisam odavno igrala multi preko neta...
Dark_Elf Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 6000 ili 9000 za collector's Ima cak i da se poruci na kucnu adresu ovde. Inace preko 50% online igraca (generalno, ne SC) su zene tnx... tnx... tnx
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 17, 2010 Report Posted August 17, 2010 Jebano prekratka kampanja.........
Dark_Elf Posted August 17, 2010 Report Posted August 17, 2010 Je l' uspeo neko na Insane da dobije AI (Single player)? Ja ih bijem na very hard, ali Insane mi je Insane.
Salvation Posted August 17, 2010 Report Posted August 17, 2010 On-topic.. Blizzard je ponovo uspeo da fenomenalnom prezentacijom i gejmplejom pokrije prilicno tanku, predvidivu pricu i crno-bele likove..nadam se da ce drugi i treci nastavak dvojke biti mnogo bolje napisani posto se naracija bas brutalno srozala. :/ 1 1
MissionVao Posted August 17, 2010 Report Posted August 17, 2010 (edited) @darkelf: insane? very hard? Edited August 17, 2010 by MissionVao
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 17, 2010 Report Posted August 17, 2010 ne znam pre par meseci igrao warhammer chaos rising,potpuno ista pricha pet put bolja i zanimljivija kampanja,i toliko ima bespotrebnih jedinica 1 1
Dark_Elf Posted August 17, 2010 Report Posted August 17, 2010 On-topic.. Blizzard je ponovo uspeo da fenomenalnom prezentacijom i gejmplejom pokrije prilicno tanku, predvidivu pricu i crno-bele likove..nadam se da ce drugi i treci nastavak dvojke biti mnogo bolje napisani posto se naracija bas brutalno srozala. :/ Slažem se potpuno, osim za ono "ponovo". Prvi Starcraft je (po mom mišljenju) imao izvanrednu priču, kao i Broodwar, dok je scenario za Starcraft 2 prilično Holivudski sladak... barem za sada. @darkelf: insane? very hard? Pričam o single player modu, ne o kampanji.
Salvation Posted August 18, 2010 Report Posted August 18, 2010 A pa ne, nisam ja mislio da je SC kec isto uradio.. naprotiv. SC kec je susta suprotnost dvojke.. sjajna prica, odlicni likovi ALI uzasno dosadne i repetitivne misije.. uglavnom. Vise sam bio iz fazona da su to ranije radili sa nekim drugim igrama (Diablo, Warcraft serijali koji su imali na momente odlicnu naraciju a ponekad bili uzasno klise, ali svejedno zabavni zbog prezentacije). Uglavnom, ostaje nam svima nada da ce fenomenalni gejmplej, grafika itd. u drugom i trecem nastavku drugog dela biti potpomognuti i mnogo boljom pricom, mada mi se cini da su neki likovi vec nepovratno ukenjani.. 1 1
Flash Of The Neon Light Posted August 18, 2010 Report Posted August 18, 2010 Ovu igru obavezno moram probati, blizz je sada iznenadio dobrom grafikom, s obzirom da prijašnjim naslovima to nije bila jača strana... Što se tiče ostali blizzardovi igara, igrao sam WoW neka 3 mjeseca, WarCraft 3 sam instalirao poigrao pola sata i nije mi se nikako svidjeo ...
Dark_Elf Posted August 18, 2010 Report Posted August 18, 2010 Ovu igru obavezno moram probati, blizz je sada iznenadio dobrom grafikom, s obzirom da prijašnjim naslovima to nije bila jača strana... Što se tiče ostali blizzardovi igara, igrao sam WoW neka 3 mjeseca, WarCraft 3 sam instalirao poigrao pola sata i nije mi se nikako svidjeo ... Blizzard je uvek imao fantastičnu grafiku u svojim igrama, samo nikad nisu furali neki realizam, već više artistični vid grafike. Tebi se verovatno ne sviđa stilizovana grafika, pa zbog toga misliš da je loša.
Guest Куртон Posted August 18, 2010 Report Posted August 18, 2010 Warcraft 3 je bio blago tehnicki inferioran u momentu kad je izasao, a Diablo 2 je definitivan screw-up sa tehnicke strane (secam se kad je izasao da su mu svi davali niske ocene zbog repetitivnih lokacija i niske rezolucije) iako je dizajn u obe igre super (pogotovo stilizovana grafika u wc3; wc2 je isto zakon) WoW je tehnicki odlican ali sa aspekta dizajna mi se ne dopada. Grafika u Starcraft-u 2 me ne odusevljava a bome ni dizajn nekih jedinica. 1 1
Salvation Posted August 19, 2010 Report Posted August 19, 2010 Realno jedina blizz igrica koja je pomerila granice u svakom smislu je Diablo kec.. ali sada sta god da urade sa Diablo serijalom to vise nece biti taj efekat (grafika nikad ne moze da bude tako impresivna kao kad se kec pojavio, a sam hack n slash je bio kul kada smo to prvi put videli ali sada vec malo smara). No, nebitno.. dok oni zadrze atmosferu i gejmplej sve je kul... 1 1
Dark_Elf Posted August 19, 2010 Report Posted August 19, 2010 (edited) Pa i Starcraft (kec) je po meni pomerio granicu u svakom mogućem smislu. Grafika (za ono vreme) je bila sjajna, zvuk isto tako. Dok su druge igre imale slike i tekst kao međusekvence, Starcraft je imao prerenderovane cinematike (koji su u Broodwaru bili još duplo bolji). Najači adut igre je bio balans tri potpuno različitih rasa. Da ne pričamo o kampanji i priči koju je nosila. Multiplayer isto tako. Toliko su je dobro uradili, da sa dvojkom nisu ni smeli mnogo da eksperimentišu, već je dvojka više kao 3D Starcraft. Oduvek sam voleo Blizzard. Pre svega zato što imaju sistem rada potpuno suprotan današnjim trendovima gde se deadline (zarad kinte) juri. Ne. Oni ne završe igru, dok stvarno ne bude gotova i vrlo optimizovana. Pomenuću na primer 3D cinematike iz Warcrafta 3 (obzirom da se time bavim). Iako je od 2002 prošlo 8 godina (što je u CG svetu kao 8 vekova), njihovi cinematici iz Warcrafta 3 bi i danas većini produkcijskih studija bili dika i ponos. Postoji jedan artikl o tome, koliko su oni (rediteljski) uložili truda u cinematike (kradući fazone (ali da se ne vidi) od najvećih filmskih reditelja), da ne pričam o grafici, animaciji i efektima. Evo mog omiljenog cinematica iz Warcrafta 3 http://www.youtube.com/watch?v=a4BKUyNDzVA Edited August 19, 2010 by d4rk3lf
Recommended Posts