Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vise preferiram onaj kineski launcher. Covek je sve spakovao u 65Kb + timovi rade. Svaka cast braco kinezi :muzicar::muzicar: :muzicar:

Posted (edited)

duga prica :mhihi: igra nas nekoliko na njemu, dobijen je na moj cd-key za sc1 a na ortakov opt-in

bitno je da se igra

Edited by DBrave
Posted

@DBrave: pitam samo da vidim jel smo 'kolege' posto je i nama u kucu jutros stigao beta tester key :zeleni: ne na moj komp na zalost mada mene i ne zanima toliko, ja cekam KOTOR. A dobili smo kapiram zbog nove konfiguracije (i5 i sl).

Posted

(od 2:25 ide najbolji deo :) ).

E jebem vas baš! :haha:

U jeku najvećeg posla i najkraćeg deadline-a kojeg imam u životu, ja sad čitam o Starcraftu i kontam da može da se igra.

Probao sam pre nedelju dana da ga nateram da radi i nisam uspeo i sad se dvoumim da li da sve odjebem (posao, ženu, decu, prijatelje... ;) ), i da kupim hrane za mesec dana, zamračim sobu, krekujem igru, i prepustim se nirvani. Starcraft 2 čekam celu deceniju...

@Vodoo

Pročitao sam negde da se delovi koda AI-a u stvari vuku sa neta (sa Blizzardovog sajta) te je zato bilo nemoguće krekovanje igre u modu u kojem igraš protiv kompjutera.

Ako je to tačno, kako su sada uspeli da krekuju igru?

Posted

Blizzov AI, koji je inace retardiran (jbt dobio sam 3 blizzova AI-a u timu protiv mene), radi kao i svaki ai, nalazi se u lokalnom fajlu i ne vuce se sa blizzovog battle.net-a ili bilo kakvog neta. Ko je to lupio da se AI vuce sa neta majke ti? A krekovan je pomocnu reverse engineering-a.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Poštovani ,

Sa radošću Vas obaveštavamo da ste upravo osvojili u našem StarCraft II Beta Key Giveaway takmičenju StarCraft II: Wings of Liberty Beta ključ!

Sve što treba da uradite jeste da posetite eu.battle.net, ulogujete se, i kliknete "Add or Upgrade a Game". Nakon toga će Vam biti zatražen ključ koji je u ovom mailu:

Sve što posle treba da uradite jeste da skinete client i zaigrate sa nama!

Nadamo se da ćete uživati u beta testu i pridružiti nam se na našem forumu!

Blizzard.rs Serbian Community

http://www.blizzard.rs

:rockdevil::rockdevil::rockdevil:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...