vegeta Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 (edited) http://darkblizz.org/Forum2/sc2-tools/starcraft-ii-beta-launcher/ nov launcher pomocu kog mozete da birate rasu uz launcher ide par verzija AI-a, al verzije 6.0. U postu iznad imate link za verziju 6.1 Edited March 9, 2010 by vegeta
R_a_S_a Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Vise preferiram onaj kineski launcher. Covek je sve spakovao u 65Kb + timovi rade. Svaka cast braco kinezi :muzicar:
R_a_S_a Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 eve gi: StarLauncher Inace, na tom darkblizz forumu ima svakojakih stvarcica vezanih za starcraft 2.
MissionVao Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 samo cu reci: Beta key Tvoj licni ili neciji?
DBrave Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 (edited) duga prica igra nas nekoliko na njemu, dobijen je na moj cd-key za sc1 a na ortakov opt-in bitno je da se igra Edited March 9, 2010 by DBrave
-Mare Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Postoji li nacin da se igra apdejtuje bez neta? Da skinem neki updater? Ortak nema net kod kuce.
MissionVao Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 @DBrave: pitam samo da vidim jel smo 'kolege' posto je i nama u kucu jutros stigao beta tester key ne na moj komp na zalost mada mene i ne zanima toliko, ja cekam KOTOR. A dobili smo kapiram zbog nove konfiguracije (i5 i sl).
DBrave Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 a pa jesmo "kolege" mozemo da odigramo neku inace i5 razbija !!
Dark_Elf Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 (od 2:25 ide najbolji deo ). E jebem vas baš! U jeku najvećeg posla i najkraćeg deadline-a kojeg imam u životu, ja sad čitam o Starcraftu i kontam da može da se igra. Probao sam pre nedelju dana da ga nateram da radi i nisam uspeo i sad se dvoumim da li da sve odjebem (posao, ženu, decu, prijatelje... ), i da kupim hrane za mesec dana, zamračim sobu, krekujem igru, i prepustim se nirvani. Starcraft 2 čekam celu deceniju... @Vodoo Pročitao sam negde da se delovi koda AI-a u stvari vuku sa neta (sa Blizzardovog sajta) te je zato bilo nemoguće krekovanje igre u modu u kojem igraš protiv kompjutera. Ako je to tačno, kako su sada uspeli da krekuju igru?
R_a_S_a Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Blizzov AI, koji je inace retardiran (jbt dobio sam 3 blizzova AI-a u timu protiv mene), radi kao i svaki ai, nalazi se u lokalnom fajlu i ne vuce se sa blizzovog battle.net-a ili bilo kakvog neta. Ko je to lupio da se AI vuce sa neta majke ti? A krekovan je pomocnu reverse engineering-a.
kurackurackurac Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 cekaj, jel ovo izaslo i jel se moze igrati besplatno -.- ? 1 1
-Mare Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 (edited) Sve pise gore, Beta verzija je u pitanju. Prelistaj temu. Edited March 27, 2010 by najtMare
DBrave Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 dobro si mu i to napisao... ne kontam da nekoga mrzi da preleti 2 stranice teme, pre nego sto postavi pitanje
kurackurackurac Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 pregledo drugu stranu prvu bilo mrsko... Cuj beta verzija ... Blizzard damn you!
vegeta Posted April 30, 2010 Report Posted April 30, 2010 Poštovani , Sa radošću Vas obaveštavamo da ste upravo osvojili u našem StarCraft II Beta Key Giveaway takmičenju StarCraft II: Wings of Liberty Beta ključ! Sve što treba da uradite jeste da posetite eu.battle.net, ulogujete se, i kliknete "Add or Upgrade a Game". Nakon toga će Vam biti zatražen ključ koji je u ovom mailu: Sve što posle treba da uradite jeste da skinete client i zaigrate sa nama! Nadamo se da ćete uživati u beta testu i pridružiti nam se na našem forumu! Blizzard.rs Serbian Community http://www.blizzard.rs
DBrave Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 imam key viska, dobio sam treci aj ko ponudi nesto zanimljivo za uzvrat njegov je
voodoo_ Posted May 4, 2010 Author Report Posted May 4, 2010 Narežem ti šta hoćeš Treba mi za ortaka, jel radi key na praznom bnet nalogu ili mora da ima neku igru?
DBrave Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 ne mora nista da ima, samo otvori bnet nalog na http://eu.battle.net/ ukuca key i skine betu poslacu ti key na pm
Recommended Posts