vegeta Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Au al je zamrla tema xD evo malo zanimljivog sadrzaja na youtubeu http://www.youtube.com/user/Starcraft4yu#g/u radi se o domacem kanalu
-Mare Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 (edited) Ortak sa faksa komentarise, inace pro u Sc-Sc2. Edited November 1, 2010 by -Mare
Nightfall Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 Zivo me interesuje kako ce sad da zamute pricu. Zar nisu Kerigen na kraju Terran kampanje kao "izlecili"? Jedino ako nisu resili da Zergovska kampanja bude alternativna verzija iste price.
ShinigamY Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 Upravo to. Sve kampanje imaju alternativne verzije koliko ja znam...
DBrave Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 kakve bre alternativne verzije, prica je jedna i nadovezuje se. Kerigan jeste izlecena, ali da li je 100% ili ce se mutacija vratiti? Da li joj je veza sa swarmom ostala i da li i dalje ima moc da upravlja odredjenim delom zergova? Mogu da izmisle sta god hoce.
Osiris Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8B16eAS1dwA&feature=player_embedded 1
Dark_Elf Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 kakve bre alternativne verzije, prica je jedna i nadovezuje se. Kerigan jeste izlecena, ali da li je 100% ili ce se mutacija vratiti? Da li joj je veza sa swarmom ostala i da li i dalje ima moc da upravlja odredjenim delom zergova? Mogu da izmisle sta god hoce. Definitivno postoji cinematic u ovom drugom delu kojeg sad prave gde je Kerigan ponovo Zerg queen, procureo je Blizzardu animatic (to je kao storyboard (sličice)verzija cinematica)). Nešto ona i Raynor kidišu na Mengs-a u tom cinematicu. Potraži, ima ga možda još uvek online. Sad, da li joj se vratila mutacija, ili je to san, ili sećanje iz prošlosti... ko će to znati. Obzirom koliko dugo Blizzard pravi igre, možda još uvek i oni sami ne znaju.
рогозуб Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 jel igrate? ja sam skinuo neku verziju koja ima samo kapanju i chelindzhiz, a postoji programchicj koji omogucjava skirmish, al za onlajn neam pojma kako..
-Mare Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 ^ Ako neko nadje ili je nasao nacin da se ovo pika online neka javi.
рогозуб Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 ja josh nisam nashao kako da odigram skirmish. ima da se skine neki programchicj koji se pokrecje posebno i on pokrene mapu za igracha i ai igrache, ali meni ne radi...
-Mare Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 Pogledacu SC2 folder kad stignem kuci, dugo ga nisam pokretao. Saljem ako naletim na nesto.
рогозуб Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 imadoh neko slobodno vreme pa predjoh sigl, i gledao sam neke snimke blizkona za heart of the swarm, koji vrh cje to da bude
Recommended Posts