METAL Man Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Nek si im rekao. Evo sad cuo na vestima na TV-u da ce doci Gunsi.. sad jedno pitanje za vas fanove i te fore.. ko je osim Axel-a u bendu od originalne postave,?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Dizi Rid je najoriginalniji od ostatka benda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Pa Axl je i najvazniji clan tu da nema njega niko ne bi ni hteo da ih gleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Cek Rid je bese klavijaturista?? Veselo.. bolje da su se nazvali "Axel Rose and the gang" ili slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Jes kako da ne samo vi ljudi sanjajte da ce megadeth biti predgrupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ne ochekujem neko razbijanje od posete na ovome, ali bi svakako vredelo pogledati.. Gansi u kakvoj god postavi su ipak jedan od bendova koji su obelezhili neko srecnije vreme za rok muziku, i to se mora poshtovati.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Koliko vidim u Hrvatskoj su prilicno skupe karte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 svi koji slusaju megadeth slusaju i gunse False. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 ja cenim bez 3000 ovde ne racunati, ali ono, zabole me, realno, kad se ima nije tesko Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Koliko vidim u Hrvatskoj su prilicno skupe karte. Koliko ja vidim najskuplja karta je oko 40 evra,sto i nije tako strasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Daj neka neko odjebe sa ovom seljachinom na ovom topicu! Zaboga koncert je Gansa ovaj mi prosipa muda ovde o Megadethu! Bolee me kita ko cje biti predgrupa! Inache gledao sam neke skorije snimke,sasvim je ok koncert iako eto,zaboga nema Slasha na koga mogu da balavim cele vecheri ili shto recimo Axl ne otrchi mini maraton tokom svirke ... Peva sasvim pristojno,chak i vishe od toga s obzirom na pauzu koju je napravio,momci sviraju extra,a i na set listu neshto nemam primedbi... Jbg ipak su Gansi kada sam ja pochinjao slushati rock i metal bili najvecja atrakcija na planeti i bar cju sebi mocji da kazhem da sam ispunio neke snove iz mladosti ... 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Koliko ja vidim najskuplja karta je oko 40 evra,sto i nije tako strasno. najskuplja 40? Pa to je onda dzabe, zar nije fanpit za Rammstein 50? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Radije bih gledao Bucketheada solo nego ovo. Apsolutno. Hajd' da su Gansi, pa i nekako, ostade samo odrtaveli Axl sa nekim novim prijateljima. U najavi pljačka decenije... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Koliko ja vidim najskuplja karta je oko 40 evra,sto i nije tako strasno. Fan pit je skoro 50 evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Metalhead Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Bas bi bilo cool za MEGADJEDA i G n R,together!Onda G n R gledam 2i put,a Megadeth 4i!!Ima li ko vishe? AJD U ZDRAVLJU,GLEDAMO SE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodchild Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ako je Megadeth predgrupa eto i mene ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Nadam se nekom parteru za 3-3 i po hiljade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Nadam se nekom parteru za 3-3 i po hiljade. Uh, pa to bi bilo super, to i nije tako strasno, bar meni ne bi bilo... Ne bi trebalo da bude skuplje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ako parter bude iznad 4000 onda tesko da cu ici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ako budu kao za rammstein karte onda se ide 3k za parter je ok, ne secam se koliko je bila karta za mejdene (za parter)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) Ja sam moju za parter platio 2990 (za Mejdene)... Edited March 1, 2010 by TheCrossWeBear Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Jebes mi sve,moram ici na ovo,iako nisam toliki fan. Samo da ne preteraju sa cenama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angels deserve to die Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 A shto na Fox televiziji najavljuju i Slasha? Danas sam videla reklamu- ono, neka kompilacija inserata iz vremena starih Gansa- jel' to hoce da navuku ljude? Joooj, kako mi se ide, samo zbog Axl-a... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
angels deserve to die Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Nego, isto na foxu, najavljuju koncert za 22. jul... ja tek sad skapirala da je 22. juna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 nasi novinari su uvek bili maximalno informisani o rok i metal desavanjima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts