LazaGNR Posted September 16, 2010 Author Report Posted September 16, 2010 (edited) http://www.roadrunne...wsitemID=145230 koji je ovaj axl seljacina, covek ih danima molio da budi spremni da izadju na vreme. pored svega su ipak zakasnili i sad jedu govna... Sta bre seres tu? Zakasnili sa pocetkom koncerta,verujem sa razlogom,ali su kao sto vidis ipak zeleli da se oduze fanovima i odsviraju ceo koncert. I? Umesto da ih pusti da zavrse koncert kao sto su fanovi i zasluzili ovaj saban od organizatora im iskljucuje struju.Garantujem da je organizator jedva i docekao da tako nesto uradi,s' obzirom na to da je jos od ranije imao nesto protiv benda.A ovo kasnjenje je samo iskoristio za svoju licnu sujetu,a na ustrb ljudi koji su dosli na koncert.Jako lepo od njega Usput,vezano za koncert u Dablinu:posle svega - zbog par idiota iz publike je propao koncert. Da nije bilo toga (tih par casa sto su poletele na binu) koncert bi se normalno odrzao do kraja.U publici uvek ima debila (pa i onaj kretn sto je snimao,ili ko se vec tu drao pored njega),ali vidi se jasno da Axl nije imao nameru da sjebe fanove.Ali ko ce normalan da trpi da ga neko gadja casama?Nisu GN'R od juce jebote. Ako su ti neki iz publike toliko nestrpljivi i ako ih cekanje nervira,brate - imas kucu,idi kuci,a ne da cekas trenutak da pravis sranja na koncertu.Ovako su samo drugima unistili koncert.Debili. njegov najveci problem je sto misli da je vreme stajalo u mestu dok se sakrivao u svom dvoru i menjao 12 producenata da za 15 godina snimi jedno govno od albuma. Misli da je idalje u najvecem bendu na svetu i da su mu fanovi idalje mladi. Realnost je da niko ne daje jeb za njih vise sem nostalgicnih fanova... ...kojih i dalje ima mnogo vise nego onih drugih seratora koji samo idu uonaokolo i kenjaju o njemu. A sto se tice prve recenice,da se ne bi previse 'sirili' - imas temu Gansa i tu mozemo da prodiskutujemo o tome. Lazo ides? A sta mislis? @Ranal Apist:rekao si sta si imao o bendu,idi sad i placi za otkazanim black metal koncertima u Akademiji.Ovu temu zaobilazi. Edited September 16, 2010 by LazaGNR 1
Guest Sha Posted September 16, 2010 Report Posted September 16, 2010 Ovi likovi koji sada sebe nazivaju Guns n' Roses su najobičniji šabani i to su i pokazali na koncertu u Dablinu. Trebalo je da ih gađaju nečim tvrđim, naročito Axla. Takvo njegovo ponašanje je van pameti. 10 4
PentatonicHardcore Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Jbt gledam sad ovog Axla i ne razumem,valjda covek kako zalazi u neke godine postaje malo mirniji,stalozeniji,mudriji sta znam.A Pose,sve gori i gori,on se kao bije na aerodormu zbog toga sto ga je fotografisao covek (kao i pre 20 god),postavlja neke uslove,kasni ceo zivot.E zato sad kad sam video sve ovo skidam Ircima kapu,i nije bilo par idiota nego cela arena,i pola publike vec bio otislo kad su namoljeni da se "vrate" binu i odrade. Ne mozes ti tako sa ljudima da se igras i da kasnis ceo zivot,ne razumem toliku bahatost i kako ga vec niko nije prebio do sad.... e check this out http://www.danas.rs/danasrs/scena/fanovi_guns_n_roses_su_u_zabludi.561.html?news_id=199467 pozz svima 7 4
Red Blade Drinkonian Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Vidim svirali su i - Catcher in the Rye, mozda je ovo signal za mene da zatrazim Axlov autogram pre koncerta, pa da olaksam svima dalje muke. Inace interesuje me sta predstavljaju tri crvene zvezde u njihovom logou albuma... (kineska zastava nema 3 zvezde, a i zute su) je li neko razmislja o tom simbolizmu... i izvesni David Guetta ima iste simbole na albumu.
Talvi Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Te Guettine zvezde očigledno znače "UCK", pa je to verovatno šifrovani znak podrške nezavisnosti Kosova.
Red Blade Drinkonian Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 (edited) Te Guettine zvezde očigledno znače "UCK", pa je to verovatno šifrovani znak podrške nezavisnosti Kosova. na to sam i ja posumnjao Edited September 18, 2010 by Red Blade Drinkonian
Night Prowler Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Jbt, 4 dana do koncerta a fali mi 2000 dinara za najjeftiniju kartu. Igrace se kladza sutra
Old Metalhead Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 002 G n R DZHOMBA SAM JA!!!Prvi put ih video u Budapest sa Sound Garden i FnM,na dan kad nam dodelise nepravedne sankcije 22og maja 1992e!Chitavo punoletsvo ih chekam,he,he,he 1
Vrtoglavica Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 After Party za one koji idu na svirku, a za one koji ne idu Hard and Heavy (Goxy & Zlatko) će se održati u Vrtoglavici u četvrtak veče-noć ... info će biti na temi najtovi čim moderatori postave ... Ako sam dobro popunio formular ...
Guest милка зоофилка Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 Repertoar najavljen za Beogradsku arenu: 1. Chinese Democracy 2. Welcome To The Jungle 3. It’s So Easy 4. Mr. Brownstone 5. Sorry 6. Richard Fortus Guitar Solo / James Bond Theme 7. Live And Let Die 8. This I Love 9. Rocket Queen 10. Dizzy Reed Piano Solo 11. Street Of Dreams 12. You Could Be Mine 13. DJ Ashba Guitar Solo 14. Sweet Child O’ Mine 15. Instrumental Jam / Another Brick In The Wall Part 2 16. Axl Rose Piano Solo / Goodbye Yellow Brickroad/ Someone Saved My Life Tonight 17. November Rain 18. Bumblefoot Guitar Solo / Pink Panter Theme 19. Instrumental Jam 20. Knockin’ On Heaven’s Door 21. Nightrain 22. Madagascar 23. Instrumental Jam 24. Paradise City богато. мада, била бих најсрећнија када би избацили mr.brownstone, sorry, sweet of dreams и до коске излизану knockin on heavens'door. неправедно запостављене песме које треба убацити су estranged, don't damn me, live and let die и the garden. ко се слаже нека препоручи. 4
mikki270 Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 богато. мада, била бих најсрећнија када би избацили mr.brownstone, sorry, sweet of dreams и до коске излизану knockin on heavens'door. неправедно запостављене песме које треба убацити су estranged, don't damn me, live and let die и the garden. ко се слаже нека препоручи. Ne slazem se. Volim Estranged - stvarno jedna od najboljih pesama ikada, obozavam i don't damn me, live and let die i garden...UYI 1 mi je jedan od prvih albuma uopste i mnogo ga volim. Ali..Ali ne moze svakome da se udovolji, mislim da je lista neverovatno, toliko su stvari upakovali da ne mogu da verujem. A sorry je ludilo stvar koju jedva cekam da cujem live. Mr Brownstone - ovo je srz GNR, bar appetite ere. Street of dreams - sjajna stvar, isto me zanima live kako ce da zvuci. A knocking je i mene smorila ali dobro
KinSlayer Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 Mr Brownstone je kult pesma i nikako ne treba da se izbaci.
Guest Silvy Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 Ја сам се пре две недеље одлично провела у Милану, а вама у Београду желим још бољи провод. 1 1
Guest Administrator Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 Nema Dust'n'bones ! Nista !! Prodajem kartu za VIP ! za 3000 dinara ! Necu da idem na cert
crusader84 Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 (edited) +1 Tako da više nema mesta za onu minimalnu sumnju vredi li davati tolike pare za ovakav GNR. Edited September 21, 2010 by crusader84
Guest милка зоофилка Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 Ne slazem se. Volim Estranged - stvarno jedna od najboljih pesama ikada, obozavam i don't damn me, live and let die i garden...UYI 1 mi je jedan od prvih albuma uopste i mnogo ga volim. Ali..Ali ne moze svakome da se udovolji, mislim da je lista neverovatno, toliko su stvari upakovali da ne mogu da verujem. A sorry je ludilo stvar koju jedva cekam da cujem live. Mr Brownstone - ovo je srz GNR, bar appetite ere. Street of dreams - sjajna stvar, isto me zanima live kako ce da zvuci. A knocking je i mene smorila ali dobro не. једноставно се не слажем са твојим констатацијама.
LazaGNR Posted September 21, 2010 Author Report Posted September 21, 2010 Ovi likovi koji sada sebe nazivaju Guns n' Roses su najobičniji šabani i to su i pokazali na koncertu u Dablinu. Ma ajde molim te,ti znas ko je saban,a ko ne. Nisam gledao ceo koncert,samo onu 'kriticnu' scenu,mada ne verujem da im se taj koncert (ma kol'ko "trajao"),tj. ono sto su stigli da odsviraju nesto posebno razlikovalo od bilo cega drugog na turneji. A i naravno da ce otici sa bine kad su par debila bacili pivo (ili sta vec) na binu.To ne bi samo Axl uradio,nego bi svaki profesionalni muzicar uradio. E zato sad kad sam video sve ovo skidam Ircima kapu,i nije bilo par idiota nego cela arena,i pola publike vec bio otislo kad su namoljeni da se "vrate" binu i odrade. Jeste bilo par idiota koji su bacili plasticne case + onih nekoliko debila koji su bili oko tog mamlaza sto je snimao kamerom koncert. Tio su one picketine koje su se zavukle u poslednje redove i onda iz zadnjih redova se tu deru nesto i kao negoduju. Ostatak mase na koncertu - u trenutku kad se Axl pojavio - je odusevljeno 'eksplodirao',a samo se zbog blizine tih degenerika oko kamere nekom moze uciniti da cela hala negoduje. Vidim svirali su i - Catcher in the Rye, mozda je ovo signal za mene da zatrazim Axlov autogram pre koncerta, pa da olaksam svima dalje muke. Ajde pojasni sta si mislio pod tim? Sta fali toj pesmi uzivo? Inace interesuje me sta predstavljaju tri crvene zvezde u njihovom logou albuma... (kineska zastava nema 3 zvezde, a i zute su) je li neko razmislja o tom simbolizmu... Moze predstavljati bilo sta. Mada kapiram da je nesto u duhu naziva albuma. Naravno,neku tu moze videti zaveru... ...песме које треба убацити су estranged, don't damn me, live and let die и the garden. Don't Damn Me ne znam da li su ikada svirali uzivo...mozda cak i nisu...iako je ekstra stvar Ali ne moze svakome da se udovolji, mislim da je lista neverovatno, toliko su stvari upakovali da ne mogu da verujem. Pa ova turneja i sluzi da bi se kol'ko-tol'ko promovisao novi album. Mora biti nesto i sa njega Nema Dust'n'bones ! Nista !! Auh,i tu pesmu nisu svirali bas dugo,dugo...mozda cak i od kako je Izzy otisao iz benda. Ne znam odakle ti ocekivanje da ce svirati tu pesmu? @Sloba & Darko:cestitam ljudi @Sloba:imas da castis pivo u cetvrtak pre svirke @Darko:a i ti u petak kad dodjem u KI
Old Metalhead Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 0 0 NOOOC!!!SSSIIIITTTNNNOOOOO!!! 1 1
mikki270 Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 I? Koja je prva predrgrupa, a koja druga? Kada pocinju? Kada se ocekuju gansi?
LazaGNR Posted September 22, 2010 Author Report Posted September 22, 2010 Moguce @mikki270:neko je napisao da predgrupe pocinju u 21. Po toj pretpostavci - Nightshift u 9,Danko Johnes u 10,a Gansi nece onda pre 11...or so To je ako koncert (prva predgrupa) pocinje u 9...
Totamealand Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 (edited) Ako neko stvarno ima kvalitetne argumente kojima može da brani Axlove postupke, želeo bih da ih čujem. Edited September 22, 2010 by Totamealand
Recommended Posts