FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 (edited) Molim moderatore da mi ne sklanjaju temu, jer je ovde preglednije .... fala lazo i metal man . Sonishpere Festival – Sofija, - Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax , Heaven and Hell ( Black Sabbath with Dio ) Pozdrav svima, obaveštavamo vas da Legacy Promotion organizuje odlazak na najveće Metal dešavanje svih vremena, čuveni Sonisphere Festival koji se održava 22.Jun-a u Sofiji, Bugarska. Nastupaju : Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax i Heaven and Hell ( Black Sabbath sa Ronnie James Dio-om ). Ovo je jedinstvena prilika da vidimo, ovaj po svima, istorijski događaj . Cene karata za prvi festivalski dan su : Кат. 1 FRONT OF STAGE (fan pit)- 62,34 EUR - 6.452rsd Кат. 2 STANDING - 41,89 EUR - 4.335 rsd Кат. 3 SEATED - 31,67 EUR - 3.277 rsd Кат. 4 SEATED - 41,89 EUR - 4.335 rsd Кат. 5 SEATED - 47,01 EUR - 4.866 rsd Кат. 6 SEATED - 52,12 EUR - 5.397 rsd Plus 55e za prevoz iz Beograda i nazad. Plan je sledeći : kreće se iz Beograda, gledamo festival, nakon završetka se odmah vraćamo za Beograd. U planu je : mini bus- 25 ljudi , bus 50, xxl bus- 90 putnika. U zavisnosti od interesovanja odlučiće se na kraju sa kojim busom se putuje. Rezervacija mesta kreće odmah! Svi zainteresovani trebaju da posalju mail sa svojim podacima( Ime i prezime, adresa, grad, br.licne karte-jmbg, i broj / kategoriju karata) na : [email protected] . Molimo sve zainteresovane da već planiraju/rezervišu svoje mesto , jer može da se desi da karte budu rasprodate u jako kratkom vremenskom roku., tako da bi mi mogli da znamo otprilike koliko karata da rezervišemo. Legacy organizuje samo putovanje za prvi dan festivala! Pažnja: Svi članovi fan club Legacy-a imaju 5e (500 rsd) popust na celokupni aranžman. Vidimo se. Edited March 5, 2010 by Frubi_ZMIJA
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Runda a el moze taj bus da stane u pojate za nas iz krushevca ?
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 3, 2010 Author Report Posted March 3, 2010 ce da moze nije problem ) samo da utanacimo sat )
Svart Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Jel imate neki info kad ce se znati cena karte i kad pocinje prodaja?
Guest Kriki Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Cena karte bi trebala po mojim ocekivanjima da bude max 50-70e, znaci ceo aranzman otprilike max 120e . Ali nikad se ne zna mozda bude i manje...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 3, 2010 Author Report Posted March 3, 2010 Cena karte bi trebala po mojim ocekivanjima da bude max 50-70e, znaci ceo aranzman otprilike max 120e . Ali nikad se ne zna mozda bude i manje... to sam ja napisao
Zoidberg Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 (edited) Jebo mater, ja jos planiram nesto Metallicu u Budimpesti, a ovo za,skoro, iste pare + jos vidim 4 odlicna benda... Edited March 3, 2010 by Zoidberg
Svart Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Ja se nadam da ce prodaja karata krenuti sto kasnije.
_powerslave_ Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Jeste da mi je prijemni par dana nakon festa, ali jebes mi sve, bacam se u ozbiljno razmisljanje da idem na ovo.
vegeta Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Zar ovo ne bi trebalo da ide u Koncerti u inostranstvu?
Grobodan Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Ja se nadam da ce prodaja karata krenuti sto kasnije. Isto, da budem precizniji - posle Rammstein, da mogu lepo da uzmem kartu.
angels deserve to die Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Chekaj, ne razumem- shta je ovo (Black Sabbath with Dio)- ne dolazi valjda i DIO? Ako je tako, cu se ubijem! Ovo je najveci muzichki dogadjaj u istoriji Bugarske! 6
Svart Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 (edited) Ima jos neko ko ne zna znaci - Heaven and Hell je Black Sabbath sa Ronnie James Diom. Edited March 3, 2010 by Svart
Elldamar Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Da,Dio je na vokalima ... ista fora kao kada je bio Ozzy + BS pre par godina ... isto to samo Dio ^^ 1
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Naravno da dolazi\m/Najveci metal spektakal u okruzenju ovo ce istorija da zapishe\m/Samo da prezivimo taj dan
oʞɾoƃ Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 (edited) Chekaj, ne razumem- shta je ovo (Black Sabbath with Dio)- ne dolazi valjda i DIO? Ako je tako, cu se ubijem! Ovo je najveci muzichki dogadjaj u istoriji Bugarske! O gospode rogati... Edited March 3, 2010 by oʞɾoƃ 1 3
angels deserve to die Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Ahaaa... Pa ne znam, kuku lele, shta cu Uchi se do kraja zivota E,pa, moracu zestoko da razmislim za ovo...
Recommended Posts