Jump to content

2010.06.22. *Levski stadion, Sofija* Sonisphere festival - organizovan prevoz

Recommended Posts

Posted

\m/Najveci metal spektakal u okruzenju ovo ce istorija da zapishe\m/Samo da prezivimo taj dan

Taj rad, kontam da cu na pola Megadetha vec biti u komi jbt :haha:

Mislim da ce ovo, samo ako me nesto ne sjebe, biti THE koncert mog zivota.

Posted

Тако jе браћа ово ће бити Највећи метални фестивал в истории Бугарска! Чекам Вас овдеpivopije.gif

• Upvote 5
Posted (edited)

Ima jos neko ko ne zna znaci - Heaven and Hell je Black Sabbath sa Ronnie James Diom.

Samo jos Vinnie Appice fali. ;)

I zashto ova tema nije na inostranim koncertima, tj. u sklopu teme o Sonisphere festivalima? :confused:

Edited by Huszar
Posted

Tema je ovde zato sto je ovde preglednije :), tamo u inozemstvo niki ne gleda... nemojte da zamerite ;) . Fora je da se sto vise ljudi informise i to je to :) .

Za neupucene HEAVEN AND HELL :

* Ronnie James Dio - vocals

* Tony Iommi - guitar

* Geezer Butler - bass

* Vinny Appice - drums

Bolja postava ne postoji !

ВИДИМО СЕ БРАЋО ВО ВУЛГАРИЈА !

Posted (edited)

Planirao sam odlazak u Cesku,ali ovo mi je verovatno i bolja varijanta.

ја такође планирам да ићи у Чешку то године. Много паре че се потрошат, али че бити за доброsmile.gif

Edited by RadOwaR
Posted

Tema je ovde zato sto je ovde preglednije :), tamo u inozemstvo niki ne gleda... nemojte da zamerite ;) . Fora je da se sto vise ljudi informise i to je to :) .

Za neupucene HEAVEN AND HELL :

* Ronnie James Dio - vocals

* Tony Iommi - guitar

* Geezer Butler - bass

* Vinny Appice - drums

Bolja postava ne postoji !

ВИДИМО СЕ БРАЋО ВО ВУЛГАРИЈА !

Ok, chime si podmitio moderatore? :twisted:

Nema bolje postave... yeah right. Originalna je bolja. Iako o ukusima ne vredi raspravljati.

Posted

Cek, festival traje 2 dana? Zar se nije u ovoj prici spominjao i Overkill?

Drugi dan je Rammstein, Manowar, Alice In Chains, Stone Sour i jos neko, ne mogu se setiti...A Overkilla nema, jebiga...

Posted

Ok, chime si podmitio moderatore? :twisted:

Nema bolje postave... yeah right. Originalna je bolja. Iako o ukusima ne vredi raspravljati.

Originalna nece u skorije imati turneju.

Posted

Super shto se neko setio da organizuje prevoz, idem sigurno na ovo samo se nadam da ce se ispitni rok zavrshiti do 22. juna. :rockdevil:

Posted

Super shto se neko setio da organizuje prevoz, idem sigurno na ovo samo se nadam da ce se ispitni rok zavrshiti do 22. juna. :rockdevil:

samo da ne padnem na avgust :rockdevil:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...