Svart Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 (edited) U Ceskoj je npr. 75 evra karta a fan pit 95 evra. @ Talvi Da samo za prvi. Edited March 3, 2010 by Svart
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 3, 2010 Author Report Posted March 3, 2010 Da, da razjasnim samo za prvi dan, drugi dan em gunsi u beogradu, em ne znam... Znaci ako podelimo tu kartu od 140e na dva, dobije 70e, znaci 125e sve ukupno... videcemo dal je to finalna cena, mnogo mi je to za Bugarsku...
kuruz Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Vodis i Kuruza? Dao bih pare za deset dana, stižu dva kredita (12000 dinara), ali mi je problem što ne znam kad se završava ispitni rok. Obligacije ove godine, nije zezanje.
Mr.Hate Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Planiraj me zasigurno a mozda i neko od ekipe ide jos,cucemo se telefonom oko ovoga,ima vremena.Jel bi terao dva busa kad bi bilo ljudi?Za koliko vremena moze da se dobije ovaj novi pasos?Ja jos imam onaj SFRJ sa buktinjama.
kuruz Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Mada, mene od ovoga zanima Metalika i tu i tamo Slejer, Antraks i Megadet ne. 1 5
Grobodan Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Da, da razjasnim samo za prvi dan, drugi dan em gunsi u beogradu, em ne znam... Gansi su ti isti dan kad i ovo.
metallicus Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 (edited) Meni se ide oba dana.Ako uštekam dovoljno keša vjerovatno ću ići sa Morićem. Edited March 3, 2010 by metallicus
Zoidberg Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 (edited) Ja se dogovaram sa drugom, izgleda da bi i on isao, a verovatno ce ici jos jedan drug. Mladenovo thrashin' crew Ja sam skupljao za PS3, al' ima da zajebem to samo tako, ovo je sad i nikad vise Moram jebeni pasos da pravim I naravno, ako me mama pusti Edited March 3, 2010 by Zoidberg
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 3, 2010 Author Report Posted March 3, 2010 hmm... vec se prijavilo 15-ak ljudi a jos nema ni 2h kako smo objavili... bice ovo fino druzenje .
lemmy sixx Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 Rekoh ti,samo mi javni cenu,pa ce da vidimo.Iako,mozda bi mi zapalili i na oba dana,onda bi morali nekakve varijante tebra odraditi...ma javni,ce da vidimo. @starshooter Na Frubiku sam mislio,ali svi ste vi meni isti. @Grob Kuruz nije u stanju proputovati 200km zbog tekme,pazi da ce ici u Bugarsku na koncert.
..charlie.. Posted March 3, 2010 Report Posted March 3, 2010 (edited) Jedna stvar je sigurna! Nista od Megadeth-a kao predgrupe... Sem ako imaju moc da seviraju na dva mesta u isto vreme... Edited March 3, 2010 by TheCrossWeBear
Lou Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) Uh, 'bem ti sunac, svi penzosi na jednom mestu. Ubacite i Kotrljajuće Kamenje. Sad ozbiljno, ovo je lepa skupina i da sam (veći) obožavatelj nekog od ovih bendova, prilika bi bila odlična... ali pre jedno petnaest-dvadeset godina, dok su bili zaista aktuelni i na vrhuncu svojih karijera. Zna se koliko su Slayer mrtvi i statični uživo (da ne spominjem Arajine sjebane pršljenove i operaciju), momci iz Metallica-e su još uvek energični na bini, iako Džejms zvuči dosta lošije, Anthrax mi nikada nisu bili zanimljivi, a Megadeth su realno, jedini koji još uvek umeju da pošteno otpraše i na albumu i na bini. Oko Heaven And Hell-a imam sukobljena mišljenja, jer mi je pun kurac svakakvih ponovnih okupljanja u proteklih par godina, dok su, sa druge strane, to ipak momci koji se dobro drže za svoje godine i koji su (tj. Toni) definisali metal u to vreme. Edited March 4, 2010 by Uncle Lu 1 3
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 4, 2010 Author Report Posted March 4, 2010 hmm... ja se kajem sto nisam rodjen 67god pa da mogu da gledam sepulturu na arise turneji, nocturnus 91, bla bla bla ... zato cu otici ovo i odgledati, a sutra svojoj deci ili nekom levom pricati da sam ja to gledao... kao sto meni danas pricaju kako su gledali sepulturu 91 god na arise turneji... a ja mogu samo da placem i balavim .
Lou Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Ima i u tome nečega, ali, što se mene tiče, to opet nije to. Naravno, svima koji odu želim samo da se provedu što bolje mogu, jer shvatam uzbuđenje i iščekivanje. 3
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Nije to to,slayer je prashio 80tih kad je sve bilo srecno i veselo,a sada kad su ratovi, kapitalizam i govna uopste ne valja:(,jednostavno nema boljeg vremena da se thrash snage ujedine\m/ 1
djuk Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 http://bg.sonispherefestivals.com/ evo i zvanicno, sad se samo ceka 22.jun!
lemilica Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) za 1 dan Кат. 1 FRONT OF STAGE - 119 BGN Price 119,00 BGN 1 2 3 4 5 6 7 8 Кат. 2 STANDING - 79 BGN Price 79,00 BGN 1 2 3 4 5 6 7 8 Кат. 3 SEATED - 59 BGN Price 59,00 BGN 1 2 3 4 5 6 7 8 Кат. 4 SEATED - 79 BGN Price 79,00 BGN 1 2 3 4 5 6 7 8 Кат. 5 SEATED - 89 BGN Price 89,00 BGN 1 2 3 4 5 6 7 8 Кат. 6 SEATED - 99 BGN Price 99,00 BGN Кат. 7 VIP - 199 BGN Edited March 4, 2010 by lemilica
Morphy Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Kako ce ovo biti dobro Koliko su te cene u dinarima?! Odnosno u evrima? Uzeo bih najverovatnije ovu FRONT OF STAGE. I jel moze karta preko naseg eventima da se uzme?!
djuk Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) fan pit oko 6.000 din za prvi dan. Edited March 4, 2010 by djuk
Mita Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 115 evra ukupno karta + prevoz sto se realno isplati
angels deserve to die Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Uh, 'bem ti sunac, svi penzosi na jednom mestu. Ubacite i Kotrljajuće Kamenje. Sad ozbiljno, ovo je lepa skupina i da sam (veći) obožavatelj nekog od ovih bendova, prilika bi bila odlična... ali pre jedno petnaest-dvadeset godina, dok su bili zaista aktuelni i na vrhuncu svojih karijera. Zna se koliko su Slayer mrtvi i statični uživo (da ne spominjem Arajine sjebane pršljenove i operaciju), momci iz Metallica-e su još uvek energični na bini, iako Džejms zvuči dosta lošije, Anthrax mi nikada nisu bili zanimljivi, a Megadeth su realno, jedini koji još uvek umeju da pošteno otpraše i na albumu i na bini. Oko Heaven And Hell-a imam sukobljena mišljenja, jer mi je pun kurac svakakvih ponovnih okupljanja u proteklih par godina, dok su, sa druge strane, to ipak momci koji se dobro drže za svoje godine i koji su (tj. Toni) definisali metal u to vreme. Hmmm, Metallica su 2007. odlichno zvuchali. Ishla bih ponovo da ih chujem...
lemilica Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) @ Frubin --- To i Legacy postao Trans?? :bigblue: Edited March 4, 2010 by lemilica
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 4, 2010 Author Report Posted March 4, 2010 cena karte dzabaleska ako pitate mene... idem samo da potvrdim sa eventimom i javim se za par minuta... Mile: sta cu kad od koncerata kod nas vajda nema ) daj da idemo bar u bjeli svijet da gleamo to .
angels deserve to die Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Cena je stvarno dzabaleska- ko moze da ide, neka ne propushta priliku! Realno- ove pare se u Bugarskoj daju za najvishe tri koncerata, a sada ovoliki bendovi, i to koji!
Recommended Posts