Zoidberg Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 SAMO 6k za fan pit, pa to je dzaba s' obzirom ko nastupa...
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 U frubi znaci sve za fan pit narucuj
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 4, 2010 Author Report Posted March 4, 2010 pa da naravno , samo da mi se jave svi koji su rezervisali mesta sta hoce, pa da to sve na gomilu narucimo IZUVANJE !
LazaGNR Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 ја такође планирам да ићи у Чешку то године. Много паре че се потрошат, али че бити за добро Ja i ti se vidimo u Ceskoj valjda A i u Sofiji 23.
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 4, 2010 Author Report Posted March 4, 2010 Pustene su u prodaju, ja cekam da mi jave kada ce nasi rezervisani kontigenti da stignu ...
Oak Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Frubi jel ti planirash samo za fan pit karte da nabavljash i kada mislish da ti dajemo pare?
Morphy Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Kakve su te VIP karte? Jel to iz neke loze? Ja cu ovu FRONT i udri
vladream Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 mene zanima koja je sema za placanje puta i karte, pa ako mozes to da pojasnis, kad se daju pare itd
Totamealand Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Jeste da mi je prijemni par dana nakon festa, ali jebes mi sve, bacam se u ozbiljno razmisljanje da idem na ovo.
wlado Burton RIP Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) 23 jun, igra srbija u africi sa germanima moramo naci neki tv tamo, Edited March 4, 2010 by wlado Burton RIP
Milogled Bluff Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 hmm... ja se kajem sto nisam rodjen 67god pa da mogu da gledam sepulturu na arise turneji, nocturnus 91, bla bla bla ... zato cu otici ovo i odgledati, a sutra svojoj deci ili nekom levom pricati da sam ja to gledao... kao sto meni danas pricaju kako su gledali sepulturu 91 god na arise turneji... a ja mogu samo da placem i balavim . Hehe, nisam ni ja '67 pa ipak nešto odgledah od toga, Nego čujemo se za taj bus, računaj na 7-8 ljudi odavde minimum... GRANATAAAAA
Svart Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Pustene su u prodaju, ja cekam da mi jave kada ce nasi rezervisani kontigenti da stignu ... Do kad se mozemo prijaviti?
Guest Kriki Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) Evo da pojasnim nesto... vi sami odlucujete koje karte zelite , tj. koju kategoriju, za sada najvise ljude zanima fan put . To je pod br.1 , pod br.2 kada mi rezervisete mesto ( ili vise u zavisnosti koliko vas ide ) i odlucite koju cete kategoriju karata, ja na osnovu toga narucim karte i to je cela matematika. I imate 7.dana da uplatite pare ili vam rezervacija istice, rezervacija se racuna od trenutka kada dobijete mail od mene da su karte narucene. Ako vam jos nesto nije jasno pitajte.... gomila ljudi pita da li stajemo u neka mesta posle Beograda, ja cu reci da cemo 99 % ( naravno ako bude interesenata ) svratiti do Kragujevca, Jagodina sigurno ( jer ima vec narucenih 3-4 karata ) , Pojate ( Krusevac i okolina ) i mozda Nis ako bude potrebe. Da se ne bi narod cimao do Beograda i placao kartu bzvz. Edited March 4, 2010 by Kriki
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 4, 2010 Author Report Posted March 4, 2010 (edited) Evo da pojasnim nesto... vi sami odlucujete koje karte zelite , tj. koju kategoriju, za sada najvise ljude zanima fan pit . To je pod br.1 , pod br.2 kada mi rezervisete mesto ( ili vise u zavisnosti koliko vas ide ) i odlucite koju cete kategoriju karata, ja na osnovu toga narucim karte i to je cela matematika. I imate 7.dana da uplatite pare ili vam rezervacija istice, rezervacija se racuna od trenutka kada dobijete mail od mene da su karte narucene. Ako vam jos nesto nije jasno pitajte.... gomila ljudi pita da li stajemo u neka mesta posle Beograda, ja cu reci da cemo 99 % ( naravno ako bude interesenata ) svratiti do Kragujevca, Jagodina sigurno ( jer ima vec narucenih 3-4 karata ) , Pojate ( Krusevac i okolina ) i mozda Nis ako bude potrebe. Da se ne bi narod cimao do Beograda i placao kartu bzvz. Edited March 4, 2010 by Frubi_ZMIJA
Oak Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Do kad moze da se prijavi, poshto kako je ovo sve krenulo izgleda mi kao da ce se zavrshiti za 2-3 nedelje.
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 4, 2010 Author Report Posted March 4, 2010 (edited) Pa najbolje je sto pre. Sto se mene tice, ja mogu da cekam cak i do kraja Maja, ali je OGROMNO PITANJE da li ce biti karata do tada, to vec ne zavisi od mene. E a rekao sam imamo opciju za autobus gde staje 90.ljudi, to bi bilo fino napuniti i da napravimo ludlo u busu )hahhaha. Ako se to desi moracemo da krenom jedno 2 dana pre , posto ce da putujemo jedno 2-3 dana do sofije ( zbog pis pauze :)hahahahahaha ) Edited March 4, 2010 by Frubi_ZMIJA
angels deserve to die Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) Ochekujte bar josh dva Sonisphere festivala u Sofiji: http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=14373& Ovde pishe da organizator, Balkan Entertainment Company, ima potpisan trogodishnji ugovor sa Sonisphere- om i da ce se potruditi da sledece godine festival bude bar na nivou ovogodishnjeg, a najverovatnije i bolji!!! Edited March 4, 2010 by angels deserve to die 1
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 4, 2010 Author Report Posted March 4, 2010 Super, ali od ovog bolje nema... prosle godine je metallica bila sa machine head i jos nekim gegula bendovima, tipa slipknot i tom boranijom... ovo je ono pravo ^^
Svart Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) Tesko ce biti bolji.Osim kad bi dodali Maidene na ovaj lineup ali to je vec previse. Edited March 4, 2010 by Svart
Talvi Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Sto da ne? Isto ovo, samo Testament umesto Anthrax-a.
Zoidberg Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Sto da ne? Isto ovo, samo Testament umesto Anthrax-a. Nemoj mi Anthrax dirati, sunce ti jebem
angels deserve to die Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Takodje pishe da ce festival "Sofia rocks" postati tradicionalan i da ce ga, najverovatnije, finansirati opshtina Sofija.
heavybeatin`heart Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 ...malo "derete" sa cenom prevoza, al posto ima gomila interesanata sto da ne... za moju drugaricu Angels Deserve... DIO je bio bar 3x u zadnjih 5 godina u Bugarskoj, a bogme i HEAVEN AND HELL 2007.
Recommended Posts