dimmu1 Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 u jbt...pa ovo su smesne pare za takav paket.bugari postaju opasni,nema sta.na kraju ce se vise putovati u bugarsku na koncerte nego u beograd
angels deserve to die Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) Shto deru? Relacija Beograd- Sofija vozom (znachi klackanje do nebesa) je oko 3000 dinara (valjda povratna, ali nisam sigurna). Ono jeste- 55 evra je oko 5000 dinara, ali bar se ne klackash, siguran si da cesh na vreme da stignesh, imash siguran prevoz posle koncerata, a necesh da se mislish gde da idesh do prvog polaska busa ili voza, a takodje mora i gorivo da se plati, a to nije malo, verovatno i vozach. Mozda se ne isplati ovima shto idu iz Nisha. Meni se sigurno ne bi isplatilo, hehe, ja sam maltene u pred- predgradju Sofije A i dinar nam je tako "jak" Edited March 4, 2010 by angels deserve to die
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 CEna prevoza je i vishe nego korektna jeftinije je jedino vozom iz nisha do sofije
heavybeatin`heart Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 pa sama kazes da je vozom 3000 - znaci skoro duplo jeftinije, autobus nije vise od 1000evra maximalno...pa ti vidi... Dobro, tu je uracunato i nabavljanje ulazinica - sto nije mala stavka... Za mene je skupo...ja sam ipak roker , nisam "gospodin čovek" 2 3
angels deserve to die Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 "nije vise od 1000evra"- wow, za hiljadarku mozda mogu i na mesec da odem Pa dobro- nije jeftino, ali sigurno ima onih koji ne bi da se cimaju posle koncerta- da misle shta ce i kako ce, tako da im je ovo najsigurnija varijanta. Nego, Pedjo, to si ti?
dimmu1 Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Shto deru? pa ja nisam ni rekao da deru nego sam rekao da je cena smesna (ne da je skupo nego da je cak i vise nego povoljno).
heavybeatin`heart Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) "nije vise od 1000evra"- wow, za hiljadarku mozda mogu i na mesec da odem Pa dobro- nije jeftino, ali sigurno ima onih koji ne bi da se cimaju posle koncerta- da misle shta ce i kako ce, tako da im je ovo najsigurnija varijanta. Nego, Pedjo, to si ti? Autobus ceo da se zakupi, sve sa gorivom i vozacem nije vise od 1000evra - na to sam mislio! ...ja baš volim da se cimam posle koncerta, ako nema neki afterparti...prop`o koncert. Pa treba valjda malo ljudi da vide upoznaju tvoje(i moje!) zemljake, da malo vide Bugarsku a ne samo stadion. Ako "zagusti" - ima i u Bugarskoj internet i yumetal... Nego, Pedjo, to si ti? Edited March 4, 2010 by heavybeatin`heart
angels deserve to die Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 "Action failed: You have reached your quota of positive votes for the day" Heavy... Htela da ti stavim plus, ali ne moze... ne daju Naravno, nikada mi ne bi bio cilj samo da odem na stadion, generalno- provod mi je uvek bio veoma interesantan posle koncerta. Dozivljajj je kada skoro celu noc trazish taxi da te odveze do studentskog grada, pa upoznajesh ljude, prichash, pijesh,zezash se Nekoliko puta sam imala mufte prevoz No da ne spamujem vishe- ko hoce da se vozi ko gospodin, platice, ko nece- ne mora.
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 4, 2010 Author Report Posted March 4, 2010 (edited) Ne razumem poentu Heavymetalbreathing ?! Mi ovde apsolutno NE PRIMORAVAMO nikog da ide sa nama ... to koliko kosta autobus 1000e/2000e/ 100e to je nasa stvar . Cena autobusom povratne karte je 45e kako mi rekose juce, a vozom 42e . Ti imas ili ovu opciju ili ovu drugu... tako da ... ako imas nesto sto mi "deremo" ti lepo napustis ovu temu i to je to . Svi imaju izbor, samo ne znam cemu smeta bilo kome sto radimo ovo ... oces oces neces ne moras, nikog ne primoravamo... to dal ce neko da ide na yumetal posle koncerta , da se upoznaje sa bugarima to uopste nije moja stvar... ja znam da posle 8 h ISTORIJE zelim samo da se vratim kuci u komadu i da spavam sa osmehom na licu . Edited March 4, 2010 by Frubi_ZMIJA
LazaGNR Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Takodje pishe da ce festival "Sofia rocks" postati tradicionalan i da ce ga, najverovatnije, finansirati opshtina Sofija. Ha,ko nekada u sretna vremena Summer Rocks u Budimpesti (ko se seca,seca se...)
Svart Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 ja znam da posle 8 h ISTORIJE zelim samo da se vratim kuci u komadu i da spavam sa osmehom na licu . A ja bih da stignem na Arkonu
heavybeatin`heart Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) Ne razumem poentu Heavymetalbreathing ?! Mi ovde apsolutno NE PRIMORAVAMO nikog da ide sa nama ... to koliko kosta autobus 1000e/2000e/ 100e to je nasa stvar . Cena autobusom povratne karte je 45e kako mi rekose juce, a vozom 42e . Ti imas ili ovu opciju ili ovu drugu... tako da ... ako imas nesto sto mi "deremo" ti lepo napustis ovu temu i to je to . Svi imaju izbor, samo ne znam cemu smeta bilo kome sto radimo ovo ... oces oces neces ne moras, nikog ne primoravamo... to dal ce neko da ide na yumetal posle koncerta , da se upoznaje sa bugarima to uopste nije moja stvar... ja znam da posle 8 h ISTORIJE zelim samo da se vratim kuci u komadu i da spavam sa osmehom na licu . ne znam sto se uzrujavas toliko... mislio sam da je ovo tema o koncertu, a ne o organizovanom odlasku, i da moze da se napise neka konstatacija, a to je da je recimo vozom (a i kolima) jeftinije. Ne smata mi nista sto radite...tema je otvorena kao koncert u Sofiji..tako da bi trebalo da moze da se pise sve vezano za isti, a što to nekog ne interesuje..., nisam obracao tebi nego Angels...Slobodno izbrisite moje postove da ne kvarite temu... Da, tek sad vidim da u podnaslovu stoji ORGANIZOVAN ODLAZAK...tako da cu "napustiti" temu...trebalo bih onda otvoriti novu nezavisnu temu vezanu za ovaj koncert gde ljudi bi mogu slobodno da komentarisu...ajd zdravo!!! Edited March 4, 2010 by heavybeatin`heart
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 E znaci setite se kako vam je bilo na samo metallici ,pa samo na slayeru,pa samo na megadethu,dodajte josh antrax i black sabbath i sve to spojite za dan:(Znaci dzak guarane Ko nije krenuo u teretanu za ovo odma haha ,Nego mi sad nosimo samo pasoshe jelte i nikakvi problemi? I javljam se da rezervishem na spratu prvi red sedista za krusevljane...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 4, 2010 Author Report Posted March 4, 2010 pa to da vozimo avtobus gore na sprat :)ahahhahahaha ja ne znam kako ce da preteknemo ovo ... leba mi .... sto ti kazes ja jedva slayer pretekoh...
Justin Case Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Odlican paket,steta sto cu propustiti,nece biti puno ovakvih prilika. Za utehu idem na Metallicu u Zagreb,ulaznica kupljena pre mesec-dva jos..
METAL Man Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Malo sam prepravio naslov, ovako je citljivije... Bice ovo Extra svirka, jedva cekam kraj Juna!!
Guest Kriki Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 pa i nisi trebao da ga editujes, jer dosta ljudi ne zna sta je sonisphere festival....
wlado Burton RIP Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 PANIC.MP3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STAVLJAM TETOVAZU ODMA :~
serblackbeard Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 A ja bih da stignem na Arkonu И ја исто.
baron-samedi Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Ovi vode na oba dana: http://www.internettravel.rs/ (to je valjda isto što i http://www.belvi.rs/sr/koncerti.html) samo još nisu objavili cene, ali bar piše program. U koliko sati vi nameravate da krenete iz Beograda?
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 5, 2010 Author Report Posted March 5, 2010 U 6h iz jutra krecemo , vracamo se cim se zavrsi... odmah se ide na festival/festivalski prostor nece biti setanja po gradu itd.itd. Samo GRUVANJE !!!
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 A daj glupo je ne svratiti u SMF shop znaci stvarno najbolja prodavnica u evropi:(
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 5, 2010 Author Report Posted March 5, 2010 (edited) pa dobro ako je to tu blizu moze sto se mene tice jer ovo pocinje u 17h, a kapije se verovatno otvaraju i pre Edited March 5, 2010 by Frubi_ZMIJA
angels deserve to die Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 (edited) SIGURNO ce da otvore ranije- koncert Metallice 2008. je bio zakazan za 20.00h, predgrupe oko 19h (mozda, malo ranije, ne secam se), a kapije su otvorene oko 15h. Koncert je bio na istom stadionu. Edited March 5, 2010 by angels deserve to die
Recommended Posts