Angelystor Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Bas me zanima kak'a ce satnica biti... Though, ako cemo po plakatu, namece se raspord: H&H - Anthrax - Megadeth - Slayer - Metallica, a mene bi bas radovao rasproed: Anthrax - MD - Slayer - H&H - Metallica :]
Grobodan Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Najbolje H&H na kraju, da malo iskuliramo vratove od ludog ritma
lemmy sixx Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 H&H - Anthrax - Megadeth - Slayer - Metallica, Upravo to.To je i realno.Ja licno bih najvise voleo da Slayer bude poslednji,posto necu biti ni za kurac na Metlici,ali sta da se radi.
vladream Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 ne znam zasto zivite u zabludi da ce cika Toni Iomi da bude predgrupa na ovoj turneji, H&H svira ili zadnji, ili pre Metallice
Svart Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Ovo je festival a ne turneja tako da nema predgrupa. Inace H&H jE 'specijalni gost' znaci da nikako nije predgrupa.
Drogarito Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 A da nije ovo slucajno Big four turneja?A i ako samo pogledas plakat videces suprotno
Vlladimir Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Bas me zanima kak'a ce satnica biti... Though, ako cemo po plakatu, namece se raspord: H&H - Anthrax - Megadeth - Slayer - Metallica, a mene bi bas radovao rasproed: Anthrax - MD - Slayer - H&H - Metallica :] sumnjam da će se ego dave zadovoljiti da bude drugi...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 8, 2010 Author Report Posted March 8, 2010 (edited) al smo se pomrzli sunce ti jebem.... al su bar karte u dzepovima ^^ !!! ) Iggy: ja isto mislim da ce biti taj raspored. Edited March 8, 2010 by Frubi_ZMIJA
Oak Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Ja josh ne osecam shake od hladnoce, inache svaka chast za dizajn ovih autobuskih karti, izgledaju sto puta bolje nego ove eventim-ove za koncert.
In The Flesh Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Ovo je festival a ne turneja tako da nema predgrupa. Inace H&H jE 'specijalni gost' znaci da nikako nije predgrupa. Specijalni gost je eufimizam za predgrupu.
Svart Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Ko bi se usudio da da taj bend nazove predgrupom kad su stvorili zanr, zato su smislili to specijalni gost.
Svart Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Nevermind, redosled cemo saznati ionako tek u junu.
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Ja bih voleo da bude slayer,metallica,megadeth,anthtrax ,h&H,znaci od brzeg ka sporijem,zato sto drugacije nemoze da se izdrzi:( jedino da nijednom ne udjem u sutku eeeee a zamisli nema sutke na slayer
In The Flesh Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Ko bi se usudio da da taj bend nazove predgrupom kad su stvorili zanr, zato su smislili to specijalni gost. Pa upravo o tome pricam. Ali i po posteru mozes da vidis ko je "glavni" tu. A i na kraju krajeva Sonisphere fest je nastao u organizaciji Metallice,big four svirka je njihova ideja.
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Pa to da nauce od ovih ostali kako su ostali metal ,a ovi ostali od metallice da iskoriste popularnost,sve je to jedno veliko uzajamno pushenje kurca 1
zombie eater Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 'Ajde nek neko ukloni ovaj post, cisto da i ostali ljudi koji su duduci kao i ovaj ne kupe pogresne informacije. K'o ne zna za "Mob Rules" i "Heaven And Hell" albume, nek se upuca. Kakve veze imaju Sabbathovi "Mob Rules" & "H&H" albumi sa doticnim bendom koji danas funkcionise sem sto je Iommi dao naziv bendu po albumu Sabbatha? Ovo je nov bend danas koji svira svoje pesme iskljucivo i to sto imaju 3 clana nekadasnjih Sabbatha ne znaci da ce da sviraju sranja iz Diovog perioda...ko ovde stvarno siri dezinformacije pitam se.Drugo Sabbathi su do "Technical Ecstasy" albuma da se razumemo...posle se neracuna ??? Ja sam onda gledao drugi H&H koji je izvodi Sabbath pesme... Oni jesu u pocetku kao bili neka nazovi jadna reinkarnacija Sabbatha (Dio period) ali su posle krenuli da rade na svojim stvarima.Verovatno si to gledao 2007 ako se ne varam iz koje si ti pecine izasao, kad nema google kod tebe... ^ ^ 6
Svart Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Kakve veze imaju Sabbathovi "Mob Rules" & "H&H" albumi sa doticnim bendom koji danas funkcionise sem sto je Iommi dao naziv bendu po albumu Sabbatha? Ovo je nov bend danas koji svira svoje pesme iskljucivo i to sto imaju 3 clana nekadasnjih Sabbatha ne znaci da ce da sviraju sranja iz Diovog perioda...ko ovde stvarno siri dezinformacije pitam se.Drugo Sabbathi su do "Technical Ecstasy" albuma da se razumemo...posle se neracuna Ti to ozbiljno?
Mr.Hate Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Kakve veze imaju Sabbathovi "Mob Rules" & "H&H" albumi sa doticnim bendom koji danas funkcionise sem sto je Iommi dao naziv bendu po albumu Sabbatha? Ovo je nov bend danas koji svira svoje pesme iskljucivo i to sto imaju 3 clana nekadasnjih Sabbatha ne znaci da ce da sviraju sranja iz Diovog perioda...ko ovde stvarno siri dezinformacije pitam se.Drugo Sabbathi su do "Technical Ecstasy" albuma da se razumemo...posle se neracuna Samo ako ti nisi merodavan da odredjujes sta je Black Sabbath i u kom periodu a sta nije.Svaki rif koji je Tomi odsvirao je Black Sabbath bez obzira na period.E sad jedino ako se zezas oprosteno ti je... Izvinjavam se na offtopic-u.
zombie eater Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 @ Svart Naravno da je ozbiljno.Kao sto rekoh H&H nema veze sa Sabbathima...Likovi ce da sviraju stvari sa novog albuma + ce eventualno da odsviraju u tezgaroskom maniru neke pesme iz Diovog perioda u Sabbathima ako se to uopste moze nazvati Sabbathom jer znamo da se sve posle Ozzy-a i Tehnical Ecstasy-a neracuna 2
crusader84 Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 (edited) Lik očigledno troluje iz dosade, elem, da neko ne bi ozbiljno shvato dezinformaciju da H&H ne svira Black Sabbath pesme, evo npr liste sa prošlogodišnjeg bootlega (16.06.2009.): 01. E5150 02. The Mob Rules 03. I 04. Bible Black 05. Time Machine 06. Drum Solo 07. Fear 08. Falling Off The Edge Of The World 09. Follow The Tears 10. Die Young 11. Heaven And Hell 12. Country Girl/Neon Knights EDIT: Ko jebe šišmišojedca, mada bi jes' bilo bolje da ne kenjaju nego nastupaju lepo kao Black Sabbath i sviraju i neke pesme iz perioda sa drugim pevačima. Edited March 8, 2010 by crusader84
zombie eater Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Hahah kakve paljevine ...ali realno to nije Sabbath 3
Totamealand Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Meni bi odgovarao redosled Anthrax, Slayer, Megadeth, Metallica, Heaven and hell. Samo se plašim da ne zapali pola ljudi posle Metallice, nešto mi se ne čini da se narod interesuje previše za Dia i kompaniju.
Svart Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Metallica je headliner i svira poslednja sigurno.
Recommended Posts