Jump to content

2010.06.22. *Levski stadion, Sofija* Sonisphere festival - organizovan prevoz

Recommended Posts

Posted

Nego, jel ima neko mozda sliku tog stadiona ili sta je vec, i onako oznaceno koja karta je koje mesto, odakle dokle itd, kao sto ume da bude oznaceno kod nas za arenu? Zanima me kolki je fan pit a kolki parter...

Skica/plan:

infoMAP.jpg

Posted

Slayer je kratko svirao jer je Kerry žurio da umlati Dejva u bekstejdžu :lol: Megadeth lista odlična, RIP nam treba!

I eto, pričalo se da će H&H biti samo predgrupa, a sad se uspostavlja da su svi predgrupe Metallici.

Posted

u principu 5 sati svirke, puna kapa, treba to izdrzati. nisu to neki govno bendovi pa se bleji dok se ceka glavni, nego sve valja...

Posted (edited)

Stvarno mi nije jasno zasto sviraju antisocial i got the time...

Zato sto su to dve najbolje stvari od Antraxa.

Jeb'o ja tu karijeru kad su ti posle skoro 30 godina sviranja dve najbolje pesme zapravo obrade. :da:

"Room For One More" ftw.

Edited by Talvi
  • Upvote 1
Posted

Jeb'o ja tu karijeru kad su ti posle skoro 30 godina sviranja dve najbolje pesme zapravo obrade. :da:

Ko je rekao da su te 2 najbolje?

"Room For One More" gtfo.

Fixed.

Ovo treba da nam zanima, ofanziva na ovaj objekat:

z8023416X,Ogromna-kolejka-ustawila-sie-po-piwo.jpg

Posted

Tako je :da:

Recite mi kad smo otprilike tamo, nemam pojma, nikad nisam bio u Bugarskoj. Hoće biti vremena za CD šoping?

Odgovorite coveku.

Posted

Ako krecete u 5 ujutru iz BG-a...mesta za CD shoping ce biti jedino ako cete da promasite Anthrax :)

Jedino ako neko od vas ima vezu na granici,pa da vas puste odma...

Posted

Ako krecete u 5 ujutru iz BG-a...mesta za CD shoping ce biti jedino ako cete da promasite Anthrax :)

Jedino ako neko od vas ima vezu na granici,pa da vas puste odma...

kolko obicno drze na granici?

Posted

A ne znam sta da ti kazem...

Pazi,sad je leto,sezona mora je vec pocela (Bugarska,Turska),pa sad ima vise guzve nego zimi.

A vi (grubo) stizete na granicu oko podne,tu negde,sad kol'ki ce red da vas ceka...sta ja znam...

Pazi,pola sata racunaj u startu (sa obe strane),to je sigurno.

...pa do sat vremena.

(da ne plasim sad ljude ovde po forumu :ph34r::mhihi: )

Posted (edited)

Nije skupa,nemas da brines za to :da: 

na koju foru 7 sati do granice...

Nesto sam se ja prebacio oko toga kad vi ustvari krecete... :)

Do Nisa 3,od Nisa do granice 2,plus granica...plus to sto u Bugarskoj se vreme racuna +1 (sat vremena vise) u odnosu na nase (ako je ovde 3 kod njih je 4)...

Edited by LazaGNR
Posted

jel ima jos mesta u busu? nas trojica iz kovina smo tek sad skupili pare za to.........

i jel obavezno to zdravstveno osiguranje? posto nemam knjizicu. ili,jel moze da se izvadi bez knjizice?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...