Jump to content

2010.06.22. *Levski stadion, Sofija* Sonisphere festival - organizovan prevoz

Recommended Posts

+1

Mozda sam jos malo 'mracnijih' misli zbog vesti, ali, sto rece i c84, upola mi manje zanimljiv fest sada... Jebes sve svirke i koncerte kada Dio-a necu cuti uzivo :/

Edited by Angelystor
  • Upvote 2
  • Downvote 2

BELADONA PEVA U ANTRAXU HAHAHAHAHAHAHAHAAAA

OMFG

AHAHAHAHAHAHAHAAH

IDEMOOOOOO

e, do qrca, ja uzeo kartu za f.pit, za prvi dan zbog Anthraxa i Slayera, sad kad procitah da peva Beladona, a ne Bush...pffffft, splasnulo mi raspolozenje...

• Upvote 1
  • Downvote 1

Ja cuh na jos jednom mestu da ce izgleda stvarno Motorhead uleteti umesto H&H, ako bude tako lemmy (ovaj nas) ima da casti. :haha:

Nema frke...castim sa jednom manje zapaljenom cigarom u autobusu. :D

Ajde Mutahed,doudzi da sviras pa da mi ode glava u tri lepe picke materine!!!!!!!!!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Uz svo poštovanje i želje za brz oporavak Diu, ne mogu a da se ne radujem ako ih Motorhead zameni; pa to će biti otkidanje glave! Smešno je reći ali Anthrax će izgleda biti bend za predah. Još malo je ostalo do ovoga, treba to i izdržati, zato put u teretanu i blitz kondicione pa pravac Bugarska!

Svugde je dozvoljeno unosenje mobilnih telefona a za kameru tesko.

N koncertu Metalike sam unela i telefon i digitalni fotoaparat bez ikakvog problema. Moglo se to i na drugim koncertima u Sofiji (Manson, Maideni, Kamelot, Whitesnake...), ali ja tad nisam imala shta da unosim, osim telefona.

A Dio se preselio na neko drugo, nadam se bolje, mesto :cry:

Edited by angels deserve to die

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...