Mita Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 22/06/10 METALLICA - 21:00 SLAYER - 19:15 MEGADETH - 18.00 ANTHRAX - 16:45 BASTARDOLOMEY - 15:30 ono da znate ako niste
Rock like fuck Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 Stvarno si faca,svima cu da pricam da te znam.Juce se registrovao i vec zajebava klince i pokusava da bude smesan.HAHAHA Heather Brooks HAHAHA.Jebote pa ti ides kolima,ALAL TI KURAC!!! ti si jos veca faca, imas skoro 2k postova na ovom kvalitetnom forumu, much respect! i sta se ti javljas? da ne odgovara i tebi mozda polazak sa Autokomande? 1 1
djuk Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 (edited) Nesto sam se ja prebacio oko toga kad vi ustvari krecete... u 5. kolje te matematika... Edited June 17, 2010 by djuk
Tower... Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 Stvarno mi nije jasno zasto sviraju antisocial i got the time... Umesto toga bi tako legli A.I.R. i Lone Justice. Zato sto su to dve najbolje stvari od Antraxa. Ubij se. 1 1
Mr.Hate Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 ti si jos veca faca, imas skoro 2k postova na ovom kvalitetnom forumu, much respect! i sta se ti javljas? da ne odgovara i tebi mozda polazak sa Autokomande? Javljam se zato sto ne volim da iko nadmeno podjebava moje drugare odavde sa najkvalitetnijeg,najmasovnijeg,najinformisanijeg i najstarijeg domaceg metal foruma.Ako ti nije kvalitetan isclani se ili jos bolje neka te banuju posto ponizavas forum i sve ljude koji dolaze ovde. Ja i nisam iz Beograda i svejedno mi je odakle se krece ali pola ljudi koji idu iz Bg-a su mi drugari i uvek cu stati za njih protiv nadmenih baksuza kao sto si ti.I tebi je svejedno jer ides kolima pa si se ipak javio da podjebavas ljude koji su lepo zamolili da ne idu u pola noci kojekude ako vec mogu da ih pokupe. 1 1
Rock like fuck Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 (edited) Javljam se zato sto ne volim da iko nadmeno podjebava moje drugare odavde sa najkvalitetnijeg,najmasovnijeg,najinformisanijeg i najstarijeg domaceg metal foruma.Ako ti nije kvalitetan isclani se ili jos bolje neka te banuju posto ponizavas forum i sve ljude koji dolaze ovde. Ja i nisam iz Beograda i svejedno mi je odakle se krece ali pola ljudi koji idu iz Bg-a su mi drugari i uvek cu stati za njih protiv nadmenih baksuza kao sto si ti.I tebi je svejedno jer ides kolima pa si se ipak javio da podjebavas ljude koji su lepo zamolili da ne idu u pola noci kojekude ako vec mogu da ih pokupe. nikoga ja ne podjebavam. posto nisi iz Beograda sigurno ne znas da kada se krece negde basom da se gotovo uvek krece ispred SC-a zbog velikog parkinga. isto tako ne znas da na Komandi nije uopste zgodno da se zaustavi autobus. ljudi su se iscimali i lepo organizovali polazak ali to nije dovoljno pa bi neko ako ikako moze da naruci gde ce ga autobus pokupiti. tim pre je to veci bezobrazluk jer je Komanda udaljena 3 autobuske stanice od SC-a. ali dobro... back on topic: jel' zna neko gde se menja karta za narukvicu za fan pit? Edited June 17, 2010 by Rock like fuck 2 2
vegeta Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 (edited) Skica/plan: Definitivno uzimam ovu blizu stejdzu, super sto su podelili pola pola, mrzim kad odnos fan pita i partera bude 1 prema 10... Hvala Au, jebali su im kevu sa WCom, ispada da moras da prodjes ceo fan pit i prater da bi doso do najblizeg WCa A sta je ova Checkpoint? Save-Game? Edited June 17, 2010 by vegeta
Nixx Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 Ako se onesvestiš respawn ti je kod checkpointa. Mislim da će sve nedoumice oko ulaska, polaska i povratka objasniti Frubi u busu. Ono što je nama iz Su ekipe bitno je da ne krenete ranije bez nas.
angels deserve to die Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 Vidimo se na nekom od ulaza, najverovatnije xD Javite se ako me neko od vas prepozna xD
Nazzgul Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 E idem kolima sa drugarom. Treba li na osiguranje?!@ I gde se to vadi i koliko kosta?!
Grobodan Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 The Sofia Echo reports that strong interest in the Sonisphere festival will see agents from the National Revenue Agency (NRA), along with police, deployed in and around the Vassil Levski national stadium, conducting inspections before the June 22-23 concerts, Bulgarian media reports. All entrances at the Vassil Levski national stadium will be staffed by agents who are set to conduct "thorough" and "meticulous" checks on tickets. The investigation will be ongoing during the Park Live festival and Sofia Rocks festival. Reportedly, NRA agents will be deployed at Sofia airport's Terminal 2 where the Park Live festival will be held. Additionally, NRA agents and police will monitor the number of people passing through turnstiles at the national ground and will investigate the authenticity of tickets and passes for entry. They will also assess and report on revenue generated from the concert.
Stansfield Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 aj sad,na koji nacin najbrze/najjeftinije/najlakse stici do sofije? moracu u svojoj reziji da odem,pa bi bilo korisno da cujem neki od nacina........ vozom? odakle,koliko,kad itd.?
angels deserve to die Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 (edited) Vozom iz Dimitrovgrada: udjesh u voz, dash kondukteru (on ulazi kad se predje bugarska granica) 200 dinara i na konju si. Voz polazi iz dimitrovgrada oko 3 popodne i oko 4.30h ujutru. Za ostale relacije ne znam. To je brzi voz koji putuje na relaciji Beograd- Sofija. Edited June 18, 2010 by angels deserve to die
LazaGNR Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 A sta je ova Checkpoint? Save-Game? Mesto gde menjas kartu za narukvicu (bar ja mislim da je to to) aj sad,na koji nacin najbrze/najjeftinije/najlakse stici do sofije? moracu u svojoj reziji da odem,pa bi bilo korisno da cujem neki od nacina........ vozom? odakle,koliko,kad itd.? Auto-stopom. To je najjeftinije (prevoz ti je dzabe),samo se ne zna kad ces stici. A za voz baci pogled na druge teme o Sonisphere festivalu.
LazaGNR Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 Zvanicno - da. Nezvanicno - ne. Inace,mozes ga uzeti u bilo kom osiguravajucem drustvu.Kosta valjda 3-4-5 evra.
Morphy Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 Ehm, jos 4 dana. . . Btw, uzeo je drugar danas to osiguranje, 130 din platio.
serblackbeard Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 300 кинте у делта ђенерали са све оним банкарским провизијама пошто мора тако. Неће кеш да узму.
Stansfield Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 a sta,gde se to uzima uopste? ne u dom zdravlja?
LazaGNR Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 Ma kakvi domovi zdravlja... Treba ti osiguranje (zdravstveno),a to uzimas u osiguravajucim drustvima (oni prodaju osiguranja).
angels deserve to die Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 U Bugarskoj je donet nov zakon: deci ispod 18 godina je zabranjeno da dodju na certove chak i sa roditeljima! Znachi- za maloletnike nema certova! Strashno... A shta cemo mi, koji smo u dushi maloletni
LazaGNR Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 (edited) U Bugarskoj je donet nov zakon: deci ispod 18 godina je zabranjeno da dodju na certove chak i sa roditeljima! A k'o da se to postuje... Edited June 18, 2010 by LazaGNR
angels deserve to die Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 Isto ko kad su zabranili pivo po parkovima Mada, ne znam, chujem da ce da traze dokumente na ulazima, mada nisam sigurna.
metallicus Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 Lazo ti još 2 godine i 6 mjeseci ne možeš u Bugarsku na koncerte.
Recommended Posts