Jump to content

2010.06.22. *Levski stadion, Sofija* Sonisphere festival - organizovan prevoz

Recommended Posts

Posted (edited)

Lazo ti još 2 godine i 6 mjeseci ne možeš u Bugarsku na koncerte.

Da...ne podsecaj me na to... 

Sedecu na ispred stadiona i plakacu :(:cry: 

EDIT:i zderecu pivo,boli me kurac :haha::alkos::pivopije: 

Edited by LazaGNR
Posted

U Bugarskoj je donet nov zakon: deci ispod 18 godina je zabranjeno da dodju na certove chak i sa roditeljima! Znachi- za maloletnike nema certova! Strashno... A shta cemo mi, koji smo u dushi maloletni :bigblue:

А утврђено је да Лаза има 15,5 година тако да...

Posted

Brateee...al cu da se nazderem piva i rakije ako 23. juna pobedimo Australiju...a bicu u Bugarskoj da gledam Manowar...coveceeeeee... :rockdevil:

Posted

U Bugarskoj je donet nov zakon: deci ispod 18 godina je zabranjeno da dodju na certove chak i sa roditeljima! Znachi- za maloletnike nema certova! Strashno... A shta cemo mi, koji smo u dushi maloletni :bigblue:

ma da im jebem ja malo mater???

Posted (edited)

Take it easy Mito... :opusteno: 

Gurnes it nesto dinara,nesto leva i...eto ti na koncertu :pivopije: 

EDIT:

@serblackbeard:ne podsecaj me i ti...

Moraces da mi das (mnogo) piva da zaboravim to... :(

Edited by LazaGNR
Posted

HAILLLLLLLLLLLLLLLL :pivopije: :pivopije: :pivopije: 

koliko je zel.stanica udaljena od stadiona?

Gledam na mapi Sofije - i nije bas daleko.

Mozda pola sata peske...

Pitaj angel deserve to die za detalje.

@Лаза

А да ти гурнем нешто лева :)

Jebo te lav u cmar,znas :P

Jelen ili smrt! :srbija: 

Ocu bre rakije kad dodjemo tamo :alkos: 

Posted (edited)

Da...ne podsecaj me na to... 

Sedecu na ispred stadiona i plakacu :(:cry: 

EDIT:i zderecu pivo,boli me kurac :haha::alkos::pivopije: 

Tipično tinejdžerski "ala ću da se olešim"

Karinašu koju ulaznicu imaš?

Edited by metallicus
Posted

koliko je zel.stanica udaljena od stadiona?

Ko shto reche Laza, oko pola sata peshke, mozda i manje, ali rachunaj na toliko. Bolje ti je da uzmesh "Ok" taxi (ti su najjeftiniji) i da te za pet minuta iskrca pravo pred stadion. Mada, to ako nema guzve u saobracaju...

@Mito, mogo bi da mi udelish neku kintu :haha: Ne sekiraj se bre- pustili besplatne ulaznice za decu ispod deset godina, ne verujem da ce sad zakone da poshtuju :pivopije:

Joj, samo da me ne stave na punkt pored onog jezera ili pored metro stanice- njushke cu da im porazbijam :violent: (sad videh gde su punktovi na kojima volonteri daju one narukvice). Sve oko stadiona dolazi u obzir.

• Upvote 1
Posted

WTF?

Posted (edited)

Nemam pojma, na nekim sajtovima sam chitala da ce da budu neke roze :D Ako bude tako, ima da postavim bilbord za TV Pink iza sebe :haha:

Maloletna lica treba da imaju pratioca i neki dokument na kome ce se videti koliko imaju godina- izvod iz matichne knjige rodjenih ili djachka knjizica. deca starosti do 10 godina ulaze besplatno:

http://bg.sonispherefestivals.com/information/kids-free/

Edited by angels deserve to die
  • Upvote 1
Posted

ma da im jebem ja malo mater???

Има да уђеш па макар се тукли. Ја сам се тукао са обезбеђењем кад је била Металика у Бгд-у, неће ми бити проблем и сада.

Posted

Jel' jedna narukvica za oba dana ili kako već to ide?Ulaznica može 2 puta da se cjepa.Na jednom isječku piše Metallica (za I dan),a na drugom Manowar (II dan).Bespotrebno drkaju kurac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...