Jump to content

2010.06.22. *Levski stadion, Sofija* Sonisphere festival - organizovan prevoz

Recommended Posts

Posted

Има да уђеш па макар се тукли. Ја сам се тукао са обезбеђењем кад је била Металика у Бгд-у, неће ми бити проблем и сада.

ma mislim da nece biti potrebe za tim

ipak ja sam strani drzavljanin :haha:

Posted

Ali to sad nema veze (nema pregrade)

Odakle ti to? Mislim, ne tvrdim da nisi u pravu, ali mislim da pregrada ipak postoji.

Daj Frubi organizuj minimalan broj stajanja do granice da pokusamo da je predjemo do 12. Brate, ocu na miru da dodjem tamo i da se Srbi smeste u prvi red i postave zastave hehehe

Ne zaboravi da je u Bugarskoj sat manje, kapije se otvaraju u 2, necu da ulazimo navrat-nanos zbog stajanja jer se svakom pojedinci pripisalo, jer je neko ogladneo, neko ozedneo, jer je ispred nas 5 autobusa turskih svercera...

Posted

Па кад је фрка могли би и раније да пођемо. Него како се стиже до Сава центра. Нисам тамо никад залазио.

Ако мора таксијем да се иде нек се јави неко па да делимо такси.

Posted (edited)

E људи, ја и још два ортака идемо возом до булгарије из БГ-а, има ли још кога да је изабрао ову трасу, да се дружимо...;)?

ПС: Судећи по другим концертима са фестивала, изгледа да ће нам и тамо делити ужасно дречаве, геј розе наруквице...Па то се неће слагати са мојим аутфитом..:)

Edited by TinTin
Posted

Odakle ti to? Mislim, ne tvrdim da nisi u pravu, ali mislim da pregrada ipak postoji.

Daj Frubi organizuj minimalan broj stajanja do granice da pokusamo da je predjemo do 12. Brate, ocu na miru da dodjem tamo i da se Srbi smeste u prvi red i postave zastave hehehe

Ne zaboravi da je u Bugarskoj sat manje, kapije se otvaraju u 2, necu da ulazimo navrat-nanos zbog stajanja jer se svakom pojedinci pripisalo, jer je neko ogladneo, neko ozedneo, jer je ispred nas 5 autobusa turskih svercera...

nema pregrade izmedju leve i desne strane fan pita. Izmedju fan pita i ostalih ima.

• Upvote 2
Posted (edited)

Sklonili su te pregrade izmedju 'levog' i 'desnog' fan pita.

Ja sam za to da se krene sto ranije i sa sto manje stajanja.

Pa...moraju biti pazue za pisanje barem :)

@TinTin:ima.

Dodji na zeleznicku i gde vidis pivo - tu smo :haha: 

Edited by LazaGNR
Posted (edited)

Inache, ko zeli da ide u dobar metal shop: Ulica Tri ushi, broj tri, nalazi se iza Palate pravde. Idete ha http://www.bgmaps.com i spod mesta gde pishe София ukucavate Три уши ili съдебна палата i videcete gde je- mnogo je blizu stadiona, u strogom centru grada (ko zna gde je CUM i trg Svete Nedelje nema shanse da omashi, a od zeleznichke stanice do stadiona, ako idete peshice, morate da prodjete pored CUM-a). Kad stignete u centar pitajte gde je ulica Tri ushi, reci ce vam ljudi. Metal shop se zove ОЧЗ.

Edited by angels deserve to die
  • Upvote 2
Posted

Inache, ko zeli da ide u dobar metal shop: Ulica Tri ushi, broj tri, nalazi se iza Palate pravde. Idete ha http://www.bgmaps.com i spod mesta gde pishe София ukucavate Три уши ili съдебна палата i videcete gde je- mnogo je blizu stadiona, u strogom centru grada (ko zna gde je CUM i trg Svete Nedelje nema shanse da omashi, a od zeleznichke stanice do stadiona, ako idete peshice, morate da prodjete pored CUM-a). Kad stignete u centar pitajte gde je ulica Tri ushi, reci ce vam ljudi. Metal shop se zove ОЧЗ.

+1

Hvala za info!  :pivopije:

Najbolje ti ostavi tvoj broj telefona ovde, pa da te zovemo za pomoc kad budemo tamo :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...