Jump to content

2010.06.22. *Levski stadion, Sofija* Sonisphere festival - organizovan prevoz

Recommended Posts

Posted (edited)

Bend Rammstein je noc pred koncert proveo u najvecem narodnjachkom klubu u Studentskom gradu u Sofiji. Ovde mozete da vidite slike:

http://g.avtora.com/g.php?galleries_id=686

Edit: bend je trazio disk sa pesmama koje su te noci pushtane u tom klubu i ne iskljuchuje mogucnost da u svom sledecem albumu koristi pop- folk ritmove.

Edited by angels deserve to die
  • Upvote 1
Posted

Ko je registrovan na zamunda.net moze da skine 720p pro snimak, 8gb, verovatno su se pojavili torrenti i na drugim sajtovima. Ja skinuo, sve preporuke.

Posted

Ko je registrovan na zamunda.net moze da skine 720p pro snimak, 8gb, verovatno su se pojavili torrenti i na drugim sajtovima. Ja skinuo, sve preporuke.

Vule jel da kupim DL DVD da mi to narezes neki dan?Ne mogu da skinem...

Posted

Uglavnom,to je ujedno i pojasnjenje ono sto sam rekao da SVI drugi bendovi mogu da se napuse kurca Manowar-u.

Uozbilji se.

Inace,video sam te prvi dan u fan pitu,al me mrzelo da se derem.

Posted

daj tacan naziv fajla, lakse je za trazenje

Posted

Има торент од 4 гига. Снимак је врхунски, звук још нисам чуо пошто нисам још увек свукао до краја.

Taj sam i ja skinuo,ali nisam ga jos odgledao.

Posted (edited)

Holy Wars

6:37 - Eno me tačno ispod grba Srbije!!! Majka Srbija čuva svoju decu od provale oblaka!!!

Edited by Nixx
Posted

The.BiG.4.Metallica.Slayer.Megadeth.Anthrax.Live.in.Sofia.2010.720p.HDTV.x264.DD5.1-MMJ

hvala, skidam sa linka na demonoidu, ide solidno

Posted

Taj sam i ja skinuo,ali nisam ga jos odgledao.

Фале песме јебо им пас матер. Нема са Антракса Медуза и Онли и са Слејера Бјути тру Ордер и Дисајпл.

Мегадет и Металику нисам одгледо.

Posted

Фале песме јебо им пас матер. Нема са Антракса Медуза и Онли и са Слејера Бјути тру Ордер и Дисајпл.

Мегадет и Металику нисам одгледо.

Na demonoidu piše time: 3h 52m,pa mi čudno bilo.Znači ipak nedostaje neke pjesme.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...