vegeta Posted June 27, 2010 Report Posted June 27, 2010 Jel se to meni cini, ili je taj fan pit bio podeljen u 2 dela?
metallicus Posted June 27, 2010 Report Posted June 27, 2010 Dajte neki dobar snimak Am i Evil, a da nije sniman video bim. Hvala. Bolji od ovog ne postoji niti će kada postojati. http://www.youtube.com/watch?v=E5bv1yb5By4
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 27, 2010 Report Posted June 27, 2010 Holy Wars 6:37 - Eno me tačno ispod grba Srbije!!! Majka Srbija čuva svoju decu od provale oblaka!!! HAhaha da vam ne dado tu zastavu sve bi pokisli:)I ono na slayeru sam ja sa zastavom zakljucak dobro je nositi zastavu na koncerte mozes da se pronadjes na snimcima:)
hate squad Posted June 27, 2010 Report Posted June 27, 2010 (edited) Svaka cast svima koji su poneli zastavu. Edited June 27, 2010 by hate squad
Prezlamen Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Nisam siguran u vezi Megadetha,ali znam da sa Metalike fali: Fuel,That Was Just Your Life,Sad But True,Welcome Home (Sanitarium),All Nightmare Long,Blackened Ako sam nesto pogresio,ispravite me... Dosta toga su isekli,jer su sve hteli da strpaju u 4 sata i ubacen je neki intervju... Juce sam odgledao sa drugom sve,i videli smo se na snimku,uspeo sam sebe da vidim na tribinama
LazaGNR Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Uozbilji se. Ostajem pri tome sto sam rekao. Inace,video sam te prvi dan u fan pitu,al me mrzelo da se derem. Ne znam ni dal bih te cuo od muzike. Drug mi kaze da je bio desno od mene par metara (u fan pitu) i da se drao ko lud,a opet ga nisam cuo. A prakticno da se nisam ni osvrtao nazad. Svaka cast svima koji su poneli zastavu. Pre koncerta smo sa onom mojom zastavom setali po Sofiji (od hostela do restorana i nazad,pa do stadiona),uglavnom su nas samo gledali kao "vidi ove,mora da su dosli na koncert danas" i nikakvih neprijatnosti nije bilo Ne znam sta bi ovim sto su se kao kacili sa Bugarima...
djuk Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 video si se na bimu par puta, znaci bices na dividiju:)
Prezlamen Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Na kojim tribinama si bio? Tribina desno od fan pita kada se gleda ka bini,blok 32 ako ti to nesto znaci
angels deserve to die Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 (edited) Znam gde je, ali nisam bila tamo. Bila sam kod bloka br. 16, 4. ulaz (drugog dana, a i prvog sam bila tu negde, to je leva tribina kada se gleda prema bini), ali sam ubrzo sishla na parter, poshgto me smaraju tribine. Edited June 28, 2010 by angels deserve to die 1
vegeta Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 (edited) Laza da ne bude na DVD-u, to je blasfemija Na snimku Megadeth-a su izbacili Wake Up Dead, MATER IM JEBEM!!! Ucinilo mi se kao da je podeljen fan pit na snimku... Edited June 28, 2010 by vegeta
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 PA realno bugari svi niski,ja par puta pogledam oko sebe i vidim samo lemija i lazu
angels deserve to die Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 (edited) Josh malo Metallice: Intro http://www.youtube.com/watch?v=TBqP62ffPU0 Edited June 28, 2010 by angels deserve to die 1
Morphy Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 Jel postoji onda uopste pro-shot snimak na netu gde su obuhvacene sve pesme?!
LazaGNR Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 video si se na bimu par puta, znaci bices na dividiju:) E,a jel zna neko jel ce taj buduci DVD biti samo svirka iz Sofije ili miks sa cele Sonisphere turneje? Laza da ne bude na DVD-u, to je blasfemija PA realno bugari svi niski,ja par puta pogledam oko sebe i vidim samo lemija i lazu Hahaha
lemmy sixx Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 Jel postoji onda uopste pro-shot snimak na netu gde su obuhvacene sve pesme?! Naravno da postoji.Imas onaj snimak od 8GB,tamo je sve.
metallicus Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 (edited) Naravno da postoji.Imas onaj snimak od 8GB,tamo je sve. Ne vjerujem da je tamo sve.Ja skidam snimak od 8 GB čije je vrijeme trajanja 3h i 52 min.Nema šanse da cijeli snimak Big 4 stane u nepuna 4 sata.Za koji sat završiće se daunloud pa ću vidjeti. E,a jel zna neko jel ce taj buduci DVD biti samo svirka iz Sofije ili miks sa cele Sonisphere turneje? Samo iz Sofije. Pričaj kako je bilo u Rumuniji.Vidim da je Accept imao dugačku set listu. Edited June 29, 2010 by metallicus
Morphy Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 Evo i ja skidam taj od 8GB, jos 6 i po sati mi je ostalooo x( @Lemi, jesi ti vec skinuo taj?
dimmu1 Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 ja sam skinuo taj snimak od 8gb.koliko sam ja video tamo nisu sve pesme ali kvalitet slike je stvarno odlican.zvuk je ne toliko dobar...u pocetku se jako slabo cuju gitare kod sva 4 benda kasnije je ok..
Nixx Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 Kako nema? Ima spisak, meni je delovalo prilično kompletno. Evo još par sati i biće dole sve.
lemmy sixx Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 Ne vjerujem da je tamo sve.Ja skidam snimak od 8 GB čije je vrijeme trajanja 3h i 52 min.Nema šanse da cijeli snimak Big 4 stane u nepuna 4 sata.Za koji sat završiće se daunloud pa ću vidjeti. I meni je to sumnjivo,samo Metallica je svirala skoro 2 sata.Ali pise da je komplet,sa kompletnim set listama.Jebem li ga,videce se kada sidje.
dimmu1 Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 ja sam vecinu pesama samo listao i meni to bas ne izgleda kompletno..seceno je izmedju pesama,a mislim da neke fale..
Recommended Posts