zombie eater Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Samo malo da pojasnimo stvari...Heaven & Hell nemaju apsolutno nikakve veze sa Sabbathom,to je zaboga Iommi-ev projekat i nedavno su izdali album sa kojeg ce naravno da izvode pesme uzivo i koji je btw. ultra govno ako mene pitate Ovo je cisto info za one neupucene koji se mozda tripuju da ce nedaj boze ovi da izvode Sabbath pesme nazivo 9
Drogarito Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Koga je briga za heaven and helanke?Mi smo tamo zbog Big four! 2
Mita Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Ti nemas pojma...za muziku cu biti zaduzen ja....samo juzni vetar do 1989,i to je to. moze moze Ma samo ROkeri s Moravu... moze i to ali i JV mora da se ispostuje 1
serblackbeard Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 (edited) zelim u autobusu da se slusaju old skul narodnjaci ako treba imam CD za tu priliku Нпр. Лијте кише ладне воде, Клео се клео, ... Него људи јел сад само са пасошем на границу, неко ми рече да за Бугарску и Румунију треба виза. Edited March 7, 2010 by serblackbeard
Angelystor Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Sreca moja pa cu da nosim slusalice. Samo malo da pojasnimo stvari...Heaven & Hell nemaju apsolutno nikakve veze sa Sabbathom,to je zaboga Iommi-ev projekat i nedavno su izdali album sa kojeg ce naravno da izvode pesme uzivo i koji je btw. ultra govno ako mene pitate Ovo je cisto info za one neupucene koji se mozda tripuju da ce nedaj boze ovi da izvode Sabbath pesme nazivo 'Ajde nek neko ukloni ovaj post, cisto da i ostali ljudi koji su duduci kao i ovaj ne kupe pogresne informacije. K'o ne zna za "Mob Rules" i "Heaven And Hell" albume, nek se upuca. 4 2
Elldamar Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Samo malo da pojasnimo stvari...Heaven & Hell nemaju apsolutno nikakve veze sa Sabbathom,to je zaboga Iommi-ev projekat i nedavno su izdali album sa kojeg ce naravno da izvode pesme uzivo i koji je btw. ultra govno ako mene pitate Ovo je cisto info za one neupucene koji se mozda tripuju da ce nedaj boze ovi da izvode Sabbath pesme nazivo ??? Ja sam onda gledao drugi H&H koji je izvodi Sabbath pesme...
angels deserve to die Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 (edited) @serblackbeard: Ne treba viza za Bugarsku.. Edited March 7, 2010 by angels deserve to die
djuk Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Samo malo da pojasnimo stvari...Heaven & Hell nemaju apsolutno nikakve veze sa Sabbathom,to je zaboga Iommi-ev projekat i nedavno su izdali album sa kojeg ce naravno da izvode pesme uzivo i koji je btw. ultra govno ako mene pitate Ovo je cisto info za one neupucene koji se mozda tripuju da ce nedaj boze ovi da izvode Sabbath pesme nazivo iz koje si ti pecine izasao, kad nema google kod tebe... 4 1
Vlladimir Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Samo malo da pojasnimo stvari...Heaven & Hell nemaju apsolutno nikakve veze sa Sabbathom,to je zaboga Iommi-ev projekat i nedavno su izdali album sa kojeg ce naravno da izvode pesme uzivo i koji je btw. ultra govno ako mene pitate Ovo je cisto info za one neupucene koji se mozda tripuju da ce nedaj boze ovi da izvode Sabbath pesme nazivo
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Ja se zalazem da slushamo decije pesmice jer to svi znamo i da nam ceo bus peva ahahah
angels deserve to die Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 (edited) Medo Brundo, a? Edited March 7, 2010 by angels deserve to die
wlado Burton RIP Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Pažnja: Svi članovi fan club Legacy-a imaju 5e (500 rsd) popust na celokupni aranžman. a kako da postanem fan ?
Mr.Hate Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 (edited) Sreca moja pa cu da nosim slusalice. 'Ajde nek neko ukloni ovaj post, cisto da i ostali ljudi koji su duduci kao i ovaj ne kupe pogresne informacije. K'o ne zna za "Mob Rules" i "Heaven And Hell" albume, nek se upuca. Slusalice nosim za svaki slucaj ako preterate sa ruznim veprom. Ako ne izvode Sabatove numere sto onda nisu dali naziv bendu Drzmikurovacki potok kod Mojmilova nego Heaven and hell? Edited March 7, 2010 by Mr.Hate
lemmy sixx Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Pažnja: Svi članovi fan club Legacy-a imaju 5e (500 rsd) popust na celokupni aranžman. a kako da postanem fan ? Uclani se u grupu na fejsbuku...
Green Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Gejsbuk ima mnogo prednosti... pa i povlastice, prilikom uclanjivanja. Ozbiljno, jedva cekam "jahače apokalipse". 1
djuk Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 eventim ima neki svoj kurs evra ja sam kupio za fan pit metlica day, cifra 6.452 din.
wlado Burton RIP Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 (edited) tornado of souls, panic.mp3, raining blood i cela metallica, ima li lepseg dana, praznika za usi i oci? samo cu da se molim satani da pusenje bude zabranjeno u busu ! kad smo isli na black sabbath u sofiju, ceo bus je bio kao u filmu how high, dimio je vise nego u ko to tamo peva, i nije bilo nimalo prijatno Edited March 8, 2010 by wlado Burton RIP
lemmy sixx Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Kakva crna zabrana pusenja...ja da 9-10 sati ne pusim,nema sanse.Gurni glavu kroz prozor,bice ti lakse. 4
Totamealand Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Postoje puš pauze za to, narode. Normalno da neće da se dimi u autobusu...
djuk Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 (edited) kome ne smeta volan nek pusi, ostali ce morati sacekaju pauzu... Edited March 8, 2010 by djuk 2
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 reshi se to dignes krovni prozor pa pusis,jedino ako naidjemo na nadvoznjak haha,zamisli prisere ti se na raining blood haha
Recommended Posts