FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 8, 2010 Author Report Share Posted March 8, 2010 najeralnija situacija oko line up-a vam je ova sto je Angelisator napisao.... to je ono sto mogu da izvucem iz svog "organizatorskog" iskustva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Koliko se putuje busom od Beograda do Sofije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Kakve veze imaju Sabbathovi "Mob Rules" & "H&H" albumi sa doticnim bendom koji danas funkcionise sem sto je Iommi dao naziv bendu po albumu Sabbatha? Ovo je nov bend danas koji svira svoje pesme iskljucivo i to sto imaju 3 clana nekadasnjih Sabbatha ne znaci da ce da sviraju sranja iz Diovog perioda...ko ovde stvarno siri dezinformacije pitam se. Covek... Ja ih gledao letos u Nemackoj (ajde da kazemo pre 7 meseci) i svirali su stvari od Black Sabbath iz perioda sa Diom Tako da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 (edited) Metallica je headliner i svira poslednja sigurno. da, metallica je hedlajner, ali to ne znaci da svira zadnja, vec da verovatno svira u najboljem terminu. Znaci ako koncerti traju, lupam od 21-03h, sigurno nece svirati u 02h ujutru kad su ljudi vec umorni i pola njih se razbezalo... Edited March 8, 2010 by METAL Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 (edited) Ali Sonisphere pocinje u 17h tako da bih rekao da ce svirati zadnja. Edited March 8, 2010 by Svart Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Nekad i meni da bude blizi koncert nego beogradjanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Meni moze biti samo dalje...nikada nece biti blize...oj ravnico,majku li ti jebem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Ali Sonisphere pocinje u 17h tako da bih rekao da ce svirati zadnja. Tako rano? pa kul onda, taman ujutru stizemo na dorucak kuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Ujutru mozes da stignes u Nis,a do PA ces stici na rucak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Sto se mene tice, ja bi voleo da ovakav bude redosled: Antrax Megadeth Slayer Heaven and Hell Metallica... Iz prostog razloga jer posle slayera trebaju ljudi malo da danu dusu, a da paraju usi (sto je H&H stvoren za to) i onda da se nastavi ludlo na metallici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 (edited) Metallica je bas veliko ludilo.. Buah!! Kapiram da ce izvoditi stvari sa zadnjih par albuma. NEgo zasto je morao da bude radni dan? Edited March 9, 2010 by Nazzgul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stansfield Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 nemas ti pojma bre........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 NEgo zasto je morao da bude radni dan? Hetfild subotom mora pokupiti cerku sa baleta,a Mustaine nedeljom na svom blogu pise o tome.Jebiga. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Prosli put na tallici tamo nisu svirali nista sa loada,reloada ,angera ,novog itd ...sem fuela \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Hetfild subotom mora pokupiti cerku sa baleta,a Mustaine nedeljom na svom blogu pise o tome.Jebiga. Hahahahahahahahaha.....kralju! :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
angels deserve to die Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Koliko se putuje busom od Beograda do Sofije? 7- 8 sati. 5-6 sati se putuje od Beograda do Dimitrovgrada i posle josh 65- 70 km. E, sad, ttu je granica- ne znam kakvo je zadrzavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naragoth Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 al smo se pomrzli sunce ti jebem.... al su bar karte u dzepovima ^^ !!! ) Iggy: ja isto mislim da ce biti taj raspored. Znaci bili smo ko najgori sverceri ispred arene, da nas je videla policija sigurno bi zaglavi u stanici xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Sto se mene tice, ja bi voleo da ovakav bude redosled: Antrax Megadeth Slayer Heaven and Hell Metallica... Iz prostog razloga jer posle slayera trebaju ljudi malo da danu dusu, a da paraju usi (sto je H&H stvoren za to) i onda da se nastavi ludlo na metallici... Cenim da je takav neki redosled i za očekivati, doduše zavisi koliko ko svira, ako će svirka da se oduži nešto malo više posle ponoći, onda nije isključeno da će neko posle Metlice ipak. Elem, treba imati na umu da je to već početak turističke sezone, valja na vreme krenuti, da se na granici ne zapadne npr u neku kolonu buseva kao mi kada smo išli na Maidene u Split, čekali 3 sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Pa nista ce posaljemo angels desrv to daj da proseta do granice da nam javi kad je red Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 mi za granicu racunamo min 4h just in case treba da propustim ovo pa da se slognem .... ) elem, znace se situacija sa granicama kada bude bilo vreme , tako da opustencija . jebote kad se setim da sam metaliku propustio zbog svojih klinackih tripova( jer su se jelte idoli osisali/prodali ), sad nesto imam bas zelju da ih gledam ;)hehee... videcemo.... prirotet mi je slayer, metallica, h h anthrax, megadeth cu preskocim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 jebote kad se setim da sam metaliku propustio zbog svojih klinackih tripova( jer su se jelte idoli osisali/prodali ) prirotet mi je slayer, metallica, h h anthrax, megadeth cu preskocim Zezam se, sto bre Megadeda preskociti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 zbog svojih klinackih tripova( jer su se jelte idoli osisali/prodali ), sad nesto imam bas zelju da ih gledam Nešto mi poznato. haha Doduše nisu mi nikad ni bili idoli neki, ali mi je onaj izbljuvak od St.Angera bio izgovor za nemanje para i ispitni rok. Mada sam si izeo muda čim sam video koja je bila set lista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 megadedu nikad nisam voleo.... samo par pesama... tipa a secret place mi je vrh ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Ja bih najradije preskocio H&H,to me zaista apsolutno ne interesuje.Al' jebiga,morace se i to gledati.Uz pivo,pljuge i pracenje rezultata sa SP bice manji smor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Meni se tako Megadet nisu gledali ovde jer je tad bilo ono sranje oko Dissection i RC, ali sad mi se bas gledaju bogami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts