bjesodrag Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 bend je odlican. jedinstven u ovoj zemlji... Quote
Saša Grbić Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Jedan od bendova koje bih BAS volio da cujem! E, i ja bih se s ovim složio. Čitao sam o njima na njihovom sajtu i recenziju na serbian-metalu i baš me zainteresovalo. Quote
Saša Grbić Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Eh, baš mi žao što bend više ne radi. I ja pitam isto: "Da li se u distribuciji može još uvijek naći njihov album?" Quote
Bojadin Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Eh, baš mi žao što bend više ne radi. I ja pitam isto: "Da li se u distribuciji može još uvijek naći njihov album?" javi se na PM Quote
SangreaL Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 citajuci textove, primetila sam da su prilicno opsednuti kragujevcom... inace, imam samo Anarhotekturu, i album je vrh, pogotovo pesma "mesmerion"... e da, svidja mi se text o gradjenju skadra S K A D R I J U M Što dan sagradi,to noc poruši,kletva ne miruje ni za tren jedan, niti zver svoju krv ne ispusti,zid što se dize prokleto je cedan. Brata i sestru zive zazidaj,il' ljubavnike mlade uzarenih srca, jedan kraj drugog oci ne skrivaj,suze zid hrane uz stakleni grcaj. Kamen se pripi uz telo majke,kroz otvor strce samo grudi pune, da cedo mlekom zadoji strahom,dok meso kamena sasvim ne satrune. Samrtni trzaj,pesma armature,oštrice njene kroz telo zrtve, malter i krv dobro se vezu,tralnost gradjevine zahteva mrtve. R : Novi se dvori nevidom dize. Lobanjske kule pokornim drze,ta zdanja svrave zlokobom prete, ocima uzas zenice kida,utvarne seni nad glavama lete. R : Novi se dvori ...itd Quote
Bojadin Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 15 izgubljenih kaseta iz originalnog tiraza "Anarhotekture" je pronadjeno! Mozete ih po ceni od 250 dinara naruciti sa sajta www.minimalnaizdanja.co.sr Quote
Bojadin Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Ostalo je jos 9 komadas, pa ko planira nek pozuri ... Quote
Palicar Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Red je da obavestim sve ljude koji ovaj bend vole da je moj novi bend Vilajet uradio obradu verovatno najbolje SN pesme Mesmerion !!! Ako se pitate ko sam ja uopste - odgovor je Nikola Z. nekadasnji klavijaturista ovog benda. Obrada je inace u totalno simfo - metal fazonu, prevedena na engleski jezik , sa zenskim vokalom. Ovom prilikom se javno zahvaljujem Ceji (pre svega na saradnji), ali i Komi i Jakobu za lepa vremena koja su iza nas ..... Quote
Palicar Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Afersa : www/centar sm.co.yu/vilajet MP3 03 !!!! Quote
Palicar Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 STVARNO SAM SELJOBER !!!!!! www.Centarsm.com/vilajet 03 je mesmerion Quote
Satyr Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 STVARNO SAM SELJOBER !!!!!! E, kad si i ti priznao... Svrati do TS-a... Poz. Kaba Quote
Bojadin Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 28. oktobra u SKC-u nastup Kanntilen Ante Portas (ex - Slovenska Nekropola). Pored Ceje i Nikole Zornica iz stare postave tu su i Nikola Ilic (Kinovia) za bubnjevima i Neda za klavijaturama. Quote
Bojadin Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Jel bi neko od nadleznih bio ljubazan da ovu temu prebaci na gotik, indastrial... posto joj je tamo mesto jelte. Quote
Nesquik Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Zar nije stvarno svejedno gde ce tema biti, iz prostog razloga sto bend i nije bas nesto najaktivniji u poslednjih par godina? Quote
Bojadin Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Pa nije svejedno, jer bend nema nikakve veze sa metalom. A i sada je aktivan pod imenom Kanntilen ante portas, a novi album pod imenom U san se ne snilo je zavrsen 95%, sada se radi na omotima. Quote
Apeiron Posted February 2, 2007 Author Report Posted February 2, 2007 OK, evo prebacujem na Gothic, electro, industrial. A ako ima ovuda clanova benda, pitanje jedno - zasto ne reizdate na disku onaj prvi album. Album kao album je vrh, i bilo bi lepo obezbediti ljudima nacin da nabave to na disku (ja imam CD, imam i kasetu, ali original disk bi bio cool u kolekciji). Poz! Quote
Bojadin Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 Bilo je ideja da se to uradi i da se dodaju neke neobjavljene pesme, no mislim da se to nece desiti. Najbolje je da Ceja to obrazlozi pa cu mu javiti. Ali dosta materijala iz tog perioda ce se naci na albumu Kanntilen-a. Quote
Bojadin Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 SKC Living Room, 1.maj, Kanntilen Ante Portas [nisu potvrdili] + Fancy Frogs [potvrdili]. http://www.darkrevolution.org/smf/index.php?topic=361.0 Quote
Калавера Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Nisu još potvrdili, ali im držimo palčeve i prizivamo svu sreću da prevaziđu personalne probleme, te ih napokon vidimo u ovoj našoj gotik nekropoli. Znam, previše je dana u mrtvom hodu što prija kao slani prst u rani, zašivenih ustiju da sačuvaju vodu, ti užasi što iza su dobro su mi znani. Quote
Bojadin Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Jel' zna neko dobru mantru za skidanje prokletstava i vadjenje nozeva iz ledja? Stvar je hitna. Quote
Калавера Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Za početak nemoj okretati leđa prijateljima. Dok se ne osmisli nešto delotvornije. Quote
Bojadin Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Novi sajtovi: www.kanntilenanteportas.co.sr www.slovenskanekropola.co.sr Quote
Bojadin Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Progonu nikad kraja - promenjene adrese: Kanntilen Ante Portas: kanntilenanteportas.awardspace.com Slovenska nekropola: slovenskanekropola.tk Quote
Aurora Calerva Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Postavljene adrese i na početni post... čisto ako se neko novi smisli da pregleda temu od prve strane Quote
Bojadin Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Postavljene adrese i na početni post... čisto ako se neko novi smisli da pregleda temu od prve strane Hvala. Quote
Recommended Posts