Apeiron Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 (edited) Zasto nema teme o ovom odlicnom domacem bendu??? Zaista, muzika je toliko originalna da nemam reci. A u postavi nema gitariste, vec dvojica bas gitarista, klavijature i bubanj. Vokal je odlican (na tragu Mizar pevaca). Album Anarhotektura je remek-delo domaceg gothic (antic) zvuka. Kanntilen Ante Portas Slovenska Nekropola Edited January 3, 2008 by Aurora Calerva Quote
Chicken Little 420 Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 Slovenska nekropola je super bend i zaista originalan! Pravi predstavnici Gothic zvuka! Inace Apeiron-u, spremio sam ti info o njima pa ce svi zainteresovani moci uskoro da se informisu o Slovenskoj Nekropoli putem tvog (naseg) sajta... Slovenska Nekropola sprema novi album! Quote
Kolosus Posted September 9, 2002 Report Posted September 9, 2002 Originalni su, ali mi se ne svidja. Nisam u tom fazonu... Quote
Gwydion Posted September 9, 2002 Report Posted September 9, 2002 Meni su super a narocito ona obrada Mziar. Kikinda, hajde mozes l ida mi posaljes neki info o njima na mejl? Quote
Chicken Little 420 Posted September 12, 2002 Report Posted September 12, 2002 Posetite sajt Slovenske Nekropole na: www.butchersound.co.yu/nekropola Quote
Invictus Posted September 13, 2002 Report Posted September 13, 2002 Odlicni su. Uopste se ne primijeti nedostatak gitare. Tekstovi su droga. Quote
Satyr Posted September 21, 2002 Report Posted September 21, 2002 Strava su, sve ih znam licno, inace potpisujem da Jakub (vokal) ima najduzu kosu na nasoj sceni (ispod dupeta), a favoriti po meni su : Skadrium, Anarhotektura, Slovenska nekropola, kao i punk-goth stvarcica Patria Leprosorium (Domovina Leproznih), inace svi textovi su Jakubovi. Moj sin, inace ima 6 godina, licno preferira Mesmerion i Jaslice Panteona. Quote
Apeiron Posted September 22, 2002 Author Report Posted September 22, 2002 Moj sin, inace ima 6 godina, licno preferira Mesmerion i Jaslice Panteona. Svaka cast... Sin ima dobar izbor Quote
Cyber Posted October 18, 2002 Report Posted October 18, 2002 "Mesmerion"-savrsenstvo YU gotic-a!!! Quote
Eve Guillotine Posted February 25, 2003 Report Posted February 25, 2003 Jedan od dva-tri domaca benda koje cenim. Quote
Veles Posted March 6, 2003 Report Posted March 6, 2003 Oni svoj žanr ne svrstavaju u gothic već ga nazivaju antic metalom. To im dođe ko neka mješavina goth-a s vizantijskom srednjovjekovnom muzikom. Svejedno, originalni su i dobri. Tekstovi su im odlični. Quote
Satyr Posted March 10, 2003 Report Posted March 10, 2003 obradicu na svom prvencu jednu stvar, naravno to je tajna, a imam i njihov blagoslov Quote
Sepman Posted November 25, 2003 Report Posted November 25, 2003 Naziv banda nije originalan! To je naziv albuma LAIBACH :x -a! Quote
Perun Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 Album Laibach se zove "Slovenska Akropola". Quote
shattered Posted November 27, 2003 Report Posted November 27, 2003 Odlican bend, samo sta se desava sa njima? Zasto nema koncerata? Quote
Satyr Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 zato sto bend prakticno ne funkcionise (Nikola - klavijature, back Vocal je sad trenutno u Vilajetu, a za ostale ne znam)... Quote
Pikov as Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Slusao sam samo jednu stvar i gledao isti spot, mislim da se zove "Lica u kamenu" ili tako nesto, ali u svakom slucaju govori o porukama koje salju gargojli i slicni kameni kipovi. Muzika+tekst+spot= STRAVA!!! Quote
Vic Rattlehead Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Jedan od bendova koje bih BAS volio da cujem! Quote
deucalion Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Slusao sam samo jednu stvar i gledao isti spot, mislim da se zove "Lica u kamenu" ili tako nesto, ali u svakom slucaju govori o porukama koje salju gargojli i slicni kameni kipovi. Muzika+tekst+spot= STRAVA!!! momak, malo si promasio.... i to ne samo o nazivu....prvo, kameni vrtovi je naslov pomenute pjesme, a svako sa dva osnovne moze shvatiti poruku ove metafore/// Quote
deucalion Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Slovenska Nekropola nisu losi, najbolja je stvar upravo - Slovenska Nekropola.... Gradoblicnaaaaaaa nekropolaaaaaa Memorijalni arhitekton..... Ljudi dobro pisu pjesme, najblize pojmu 'poezije' kada je u pitanju prostor Srbije....nije los tekst Mesmerion.... Quote
Apeiron Posted February 21, 2004 Author Report Posted February 21, 2004 Amater... najbolja pesma: MESMERION !!!!!!!!!!! Obozavam ovaj bend!!!!!! Zaista jedinstvena pojava na nasoj sceni, ikad! Quote
Bojadin Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 Ima li ko slucajno njihov ep "U ime ruze" ili neki drugi? :? Quote
Recommended Posts