Jump to content

Recommended Posts

Posted

Какви краљеви. Морам да одем на неку утакмицу Земуна, да видим ово уживо.

"Земуноманија"

"Ни курве нас не воле"

"Опет пуна је трибина, опет цирка се жестина, ко нас мрзи курац њима, але - о..."

Posted

Ja kao klinac isao sa Daltonima na Zmaj :D iz fazona (najjaca fora bila , vodja vikne - Sudija ne jedi govna !!! Mi nastavljamo - Ma jedi jedi , pusti ti njega :D ... Cak sam jednom bodrio i Milutinac - Ispod Moca zemunskog ima jedan stadion , tamo igra Milutinac novi svetski sampion :D

Vrhunac mi je sa Seljosima - Om-la-di-nac svetski sampion , svetski sampion , svetski sampion :bigblue:

Posted (edited)

fcf.jpg

Мали из Бригата је цар:

eeeeeeeo.jpg

24919113716789074851697.jpg

2yuawk6.jpg

205721221572911191005100.jpg

али и ми малог за трку имамо :mrgreen:

dfhkqs.jpg

Edited by Underkuruz
  • Upvote 1
Posted
Sokantne vesti!

Kao sto je poznato uzoj,a i siroj javnosti poceo je novi prelazni rok u navijackim krugovima.Zvezda ovog prelaznog roka kao i proslih godina je mladi student prava iz zitista,trenutno sa mestom prebivalista u sudentskom domu.Mladi Radomir je rekao da se on skrasio u partizanu i da zeli da zavrsi svoju karijeru u partizanu.Doslo je do neverovatne promene koja je sokirala koji su upoznati sa prilikama u navijackim grupama sirom srbije,a posebno ljude iz malog mesta Zitista.Radomir,poznatiji po internetu kao Kuruz je potpisao dvogodisnji ugovor sa Unidet fore-om.Sada vec bivis huligan zvezde i partizana je potpisao ugovor u sluzbenim prostorijama navijaca.Ispred maloprodajnog objekta STR"Krajisnik"sa Banjice.Radomir je ovom prilikom kratko izjavio:"ljudi,pa nema potrebe za ovakvom medijskom kampanjom,ja sam oduvek bio navijac Rada.Potrudicu se da dam svoj doprinos u skrnavljenju javnog prevoza po beogradu".Detalji ugovora nisu saopsteni,ali se pretpostavlja da ce forsovci svakog meseca od Kuruzove keve otkupljivati 30 litara domaceg soka od kajsija.Vest je iznenadila mnoge,a posebno njegove kolege sa nepopularnog foruma YUMETAL.Lemi kao veliki prijatelj Kuruza je kratko izjavio:"picketina klasicna".Major Gaspar nije bio dostupan za izjave,prica se po kuloarima da ce izaci iz nizerazrednog fudbala jer vise niko to ne radi srcem.Radomirova odluka je bila kap koja je prelila casu.Najglasniji u optuzbama je bio Mita maturant koji je i pretio fizickim obracunom kod mosta Gazela.Nasa redakcija je bila u Zitistu da vidi sta se tamo prica.Naisli smo na njegovog brata koji tuce metalce kod mosta,tom prilikom je izjavio:"Ma mi smo na to navikli,takav je od malena.Kada smo bili deca nas Rasa je uspeo da bude svih 6 rendzera,jedini je kada smo igrali ninzda kornjaca uspevao da stigne da bude i Lederhed.Decko voli promena,celo zitiste je uz njega".Vest o prelasku prepodobnog Radomira je zatekla Kimija u zatvoru.Prica se da mu je Kimi poslao sms u kome trazi od Radomira da mu varti bela najki patike koje mu je ovaj dao dok je u zatvoru.Zvanicnu potvrdu ove informacije nismo dobili do zakljucetka broja.

• Upvote 10
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...