Jump to content

Recommended Posts

Posted

http://www.trojka.rs/vesti/24452-grobari-i-delije-sklopili-primirje-izbegnut-egipatski-scenario.html

Navijači nemaju veze sa politikom. "Grobari", za razliku od nekih drugih, nikada nisu organizovano išli na mitinge ili podržavali neke stranke. Jednostavno, nas interesuju samo Partizan i Srbija. Sa druge strane, mi i navijači Zvezde smo isti narod i ne treba da se gledamo kao neprijatelji. Stariji se poštuju, često se i vide u gradu, zajedno popiju piće. Više posmatramo jedni druge kao rivali. Problem je što nailaze neke mlađe generacije koje nemaju takav stav. Nekada je postojao kodeks u tuči, ne biješ slabijeg, ne gaziš onog ko je pao, a danas nema pravila, klinci su fizički slabi i to nadoknađuju oružjem.
Posted

Ja kad sam pricao da me tuklo 15 starijih grobara kad sam bio klinac i da smo posle igrom slucaja imali neke korektne kontakte ovde se kotrljala Lada Niva .

Ne daj boze 15 klinaca danas da te dohvate . Sekli bi te dok ne iscuris skroz , jer je cinjenica da bih od tih 15 pa 5-6 dobro nalupao dok me ne savladaju , da jajare nisu pune nozeva , palica , boksera ...

Posted

Веруј да није, сви причају о томе како су фасовали батине, како су им ломљене руке, како су бежали, где су боравили кад су гостовали у Београду, односно Загребу или Сплиту.

Ево ти пример, ово је одговор једног БББ на питање о томе да ли су Гробари били најјачи током осамдесетих:

Pa po pričama ovih naših starijih ( danas 42 do 47,48 g) stoji i svi vele da su grobari bili po tom pitanju ispred svih do sredine 80ih,a da se dizanjem bbb,cigana,i ostalih ta razlika osjetno smanjila...

A cigane volio il ne al mora im se priznat brojnost i vizuelni izgled,a i organizacija,koliko god im klub pomagao

Учлани се тамо и напиши нешто, само јави који ти је ник. :D Боље да си тамо, него да овде читаш лупетања Хејл Метала и компаније.

• Upvote 1
  • Downvote 5
Posted (edited)

Кога?

Не знам да ли си читао тему Митови и легенде на ЈФ форуму, и ту има страшних прича. И сећам се једне врхунске коју је Црвко написао код вас, о оној тучи кад је пао кад је први излетео из буса.

Edited by Underkuruz
  • Downvote 3
Posted

Ћира, са нашег форума, писао ветеранске приче, вечита тема..... Знам за ту Црвкову причу, мој кум је тада био у том бусу, ја пропустио, јбг, Патрис, риба, ово оно..... Не стижем да погледам ЈФ форум, ваљда ће бити сад мало више времена....

Posted

Нисам читао све то, ово што је Црвко писао сам погледао кад ми је другар рекао. Ретко читам ваш форум, углавном кад се деси неко срање или после дербија, да видим чиме Генералштаб испира младе мозгове. :mrgreen:

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Ма стварно, често форсирају ту спику, као, ми смо најбољи певачи, ово, оно, на силу, по мени, теже оригиналности, избацили неке прелепе песме јер су обраде, а форсирају до повраћања неке назови оригинале.... Пре две недење сам воѕио више од 7 сати у комаду, пустио диск са старим песмама и урлао. Јбт, кад чујем Док палме њишу гране, и у нашој и у вашој верзији, па Док срце куца у нама, и још доста таквих бисера, сав се најежим....

• Downvote 1
Posted

Нисам ни знао да и ви имате верзију Док палме њишу гране. Која је то песма?

• Downvote 1
Posted

Када дође туга, ја Звездо бићу с тобом.....рефрен је Док срце куца у нама......

ПС јебо те линк, уместо да спавам после 36 сати шљаке ја читам..... за сада је баш коректно, тек 10 страна....

• Upvote 1
Posted

Ма да, баш поштено пишу сви. Било је неких улетања, ал' ти су одмах бановани. Нисам ни ја прочитао све, упао сам тек од 40 и неке стране, никако да ухватим времена да све прочитам одједном.

• Downvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...